Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nálam is ez a nyerő, és látszott, hogy ha nagyon kell, akkor Dembele és Coutinho is be tud segíteni a védekezésbe.csababarca írta:Nálam ez lenne az alapkezdő a bajnokságban, Cou-Iniesta rotálva maximum. Meg SR a jobb védőben.
A szándék ugyanaz volt, csak Carvajal bénán oldotta meg. Egy 6-0-ra nyert meccs végén játszotta ezt be, nyilván utólag felvonta a szemöldökét az uefa.S.Agüero írta:Carvajal időhúzásért kapta a sárgát, amit aztán büntettek, ez meg egy szabálytalanság volt a pályán, nem ugyanaz azért a két szitu.
Carvajal időhúzásért kapta a sárgát, amit aztán büntettek, ez meg egy szabálytalanság volt a pályán, nem ugyanaz azért a két szitu.Alba és Suárez akciója nem volt szimpi. Carvajal ilyenért meszelték el a BLben. Nem lepne meg, ha Alba is két meccset kapna, az helyett és nem lenne ott az Atma előtt.
mondjuk azert az ot vedot felraktak es nagyon tomorulnek a tizenhatosnalAtalanta írta:ehhez kell a Girona is amelyik nem bekkelni érkezett
Énis alig várom őket, de kiváncsi vagyok 2 szélvész gyors ember, hogy fér el 1 oldalon, hogyan oldják meg.LG írta:Kíváncsian várom a meccset, főleg a Semedo-Dembelé jobboldal muzsikálását. Jó lenne végre egy könnyedebb, sokgólos győzelem.
Mondjuk rögzítővel játszott a Chelsea ellen, plusz egyszer egy passz után húzta a lábát, de ezek szerint nem komoly.visca el barca írta:talán azért, mert semmi baja piquéneksoadroli írta:félidőben jöhet Vermaelen Piqué helyett. nem is értem miért nem ő kezd
Ezt már kérdeztem én is,honnan jött ez hogy Piqué sérült?Chelsea ellen semmi jele nem volt. Persze attól valamelyik pihenhetne,de esélyesebb hogy Umtiti fog majd.visca el barca írta:talán azért, mert semmi baja piquéneksoadroli írta:félidőben jöhet Vermaelen Piqué helyett. nem is értem miért nem ő kezd
talán azért, mert semmi baja piquéneksoadroli írta:félidőben jöhet Vermaelen Piqué helyett. nem is értem miért nem ő kezd