Ezt nem hiszem el

. Végre volt egy szimpatikus spanyol csapat, akiket még én is kedveltem, erre ezek a franciák akiket kimondottan nem szeretek továbbjutnak. De hogy? Egyrészt nem játszottak jól a spanyolok, rosszul cserélt az edző (szerintem), ha már Xavit lehozta Iniestat kellett volna felvinni. Nézzük a másik oldalát a franciákat, önmagukhoz képest egyre jobbak, de Henryt egyre inkább nem kedvelem BL döntő után beszólt Eto'o góljára, most meg eljátsza hogy Puyol lekönyökli. Hová tűnt a fair play, meg a hatalmas szerénysége? Csalódtam benne.
Nah akkor a délutáni meccsről: Brazília, itt a megfigyelt játékosom ki más mint Ronaldinho? Csinált már vmi emlékezeteset ezen a vb-n? Mert én nem igazán láttam

. Nem tom hogy mi van neki kiadva parancsba, de hogy egyszer megindulna gyorsan előrefelé ahogy szokta ahogy csak ő tudja eddig elmaradt. Másrészt csapatként nem igazán muzsikálnak jól, a világért nem passzolnának le a labdát a tiszta helyzetben lévő játékosnak. Vmi nincs rendjén az biztos. Csalódtam.
Vb: bírók, kommentátorok, csapatok, játékosok. Csalódtam.
Senki se nyújtja azt amit várnék tőle. Most már csak egyben reménykedek brazília játéka feljavul és végre egy csapatot alkotnak elkalapálják a franciákat. Argentína az egyetlen csapat akik eddig megközelítették elvárásaimat, remélem ezekután még ennél is jobbak lesznek. Lehet magas a mércém, de ez egy vb a futball ünnepe. És ne az legyen már a legnagyobb izgalom hogy meglesz-e a sárgalaprekord (meglett) vagy hogy meglett Ronaldo gólrekordja(akinek grat csak összehozta

). Nah ennyi.
Remélem júli 9 után megváltozik a véleményem és majd azt írhatom hogy ez igen ez a foci, amit imádok.