Nekem az a bajom, mint minden évben a BL-ben egészen Pep óta, hogy amikor épp nem nyertük meg a BL-t, akkor mindig ilyen nulla meccseket hoztunk, és pont az ilyen tipusú csapatok ellen estünk ki. Inter, Chelsea, Atletico, Juve. Egyedüli kivétel a Bayern volt, aki lemosott minket.
Visszahúzódik az ellenfél és várja a kontrákat, mi passzolunk jobbra, balra, majd eladjuk és jön a kontra. Vagy letámadnak, mi eladjuk és kapjuk a gólt. Ma meg 3x hagytuk Williant annyira tisztán, hogy rossz volt nézni. A gólnál 10 méterre nem volt tőle senki amikor átvette.
Támadásban meg full ötlettelenül beleviszi mindenki 4-5 ember közé középen és el is vesztettük a labdát. Ennyi volt ma is a támadójáték.
10 emberrel nem fogunk BL-t nyerni. Mert ma is látszott, hogy szinte emberhátrányban toltuk, főleg támadásban.
Ami vigasztalhat, hogy hátha csak a hullámvölgy az oka, és fel tudunk javulni, mert több játékosunk is visszaesett január eleje óta. Ezt most megúsztuk és ha már így történt, akkor remélem sikerül megújulni 3 hét alatt.
Amennyi kapufát lőttünk idén, most nekünk is lehetett szerencsénk.
A Chelsea-t viszont meg kell dicsérni, mert nagy meccset hoztak. Pont ezt vártam tőlük, és pont ettől tartottam. Bánhatják azt a kihagyást, mert lehozták volna kapott gól nélkül. És ki tudja, hogy nem szaladtak-e volna el még egy pár kontrával míg mi nyomunk.