Élő közvetítések
Szégyen! Nekunk miert nem lehet azt csinalni h nem taktikazzuk szet az agyunkat hanem kimegyunk es szetcsapunk mindenkit????
Miért kell várni 1 bekapott gólra, hogy elkezdjünk játszani??
Valverde nem hülye, tudja jól, hogy ott van Dembelé. A szomorú az, hogy valószínűleg azért nem rakja be, mert nagyon nincs még képben a srác... És valószínűleg a csapatjátékkal, mert 20 percet a sérülése után csak kibírna.
Valverde nem hülye, tudja jól, hogy ott van Dembelé. A szomorú az, hogy valószínűleg azért nem rakja be, mert nagyon nincs még képben a srác... És valószínűleg a csapatjátékkal, mert 20 percet a sérülése után csak kibírna.
-
- Capitá del Barça
Nálunk Neymar is egy évig illeszkedett be, bezzeg a PSG-be amint odament fosta a gólokat..
a Barca az egyetlen csapat, amelyik a labdával tud bekkelni
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Aki rálövi tőlünk az börtönbe csukják?!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Kutyát nem érdekli mennyibe került Dembelé ,hagyjuk már, az a bosszantó ,hogy egy ifi is segítség lenne jelenleg ,csak változtassunk már.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Eredménytől függetlenül szánalmas a mai teljesítményünk...
Valverde ébresztő, ez nem a Bilbao ahol simán ki lehet esni" a másik csapat nagyobb és jobb volt" elven..
Valverde ébresztő, ez nem a Bilbao ahol simán ki lehet esni" a másik csapat nagyobb és jobb volt" elven..
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Kis területen is lehet lőni.recrea írta:Miről? H a kutya nem fogta?csababarca írta:Erről beszéltem recrea.
Gyönyörű és okos gólt volt, megérdemelt vezetés.
Fogták és oda is értek de bem gondolkozott hanem gyorsan elverte.
Mindegy, ezen nem veszünk össze. Én 15 éve dühöngök ezen, igazából már megszoktam.
Azért sokat elmond Dembele helyzetéről hogy egy Vidal előtte van a rangsorban.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Rúgjunk már kapura...vagy felé!!!!
Nyugi, Iniesta a pályán van 

Messi miért nem mer lőni, megint inkább tologatja tologatja aztán inkább Albának tovább...
Kicsit több hátrapassz kellene :DDDDDDD
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Amikor a tanárt oktatják...
Vidal, az komoly
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Miről? H a kutya nem fogta? Igen, úgy lehet lőnicsababarca írta:Erről beszéltem recrea.
Gyönyörű és okos gólt volt, megérdemelt vezetés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2018.02.20. 22:10:12-kor.
Egy embert nem fogtunk csak 
Igazi balfékek vagyunk

Igazi balfékek vagyunk
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Na most jöhet a parás játék hogy mégegyet bekapunk..Mindezt egy Barcának..hihetetlen. 

De miéééért Vidal?
Azért a továbbjutást előre oda adni a Chelseanek hiba... de kell valami plusz, mert ez így lfsz

Azért a továbbjutást előre oda adni a Chelseanek hiba... de kell valami plusz, mert ez így lfsz
Ezt nem vágom,miért hagyjuk ma mindig egyedül. Dembelé meg ma sem játszik ezek szerint,ezt se értem,akár mennyire nincs játékban. Na mindegy,valahogy lőjünk egyet.
Szóval, nem lehet rálőni? :DDDDDD
Vidal xddddddddd
Azaz dembele jó az ott 140 misiert padot melegíteni...
Valverde is vicc ember
Azaz dembele jó az ott 140 misiert padot melegíteni...
Valverde is vicc ember
Eskü nekünk ez a védjegyünk, hogy a hulladék semmilyen csapatokat felhúzzuk... 

- davi10
- Llegenda del Barça
Nagyon szépen rúgta el a gyerek, de nem hiszem el, hogy a 2 kapufa után nem tudunk rá jobban odafigyelni...

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"