huevos írta:Rumig írta:Kiváncsi lennék Huevos véleményére a meccsről.

szia Rumig,
csak most vettem észre kérésedet, itt lejjebb írtam ezt-azt...
Kösz, olvastam. Annyiban egyetértek, hogy pl. itt érdekelt valakit, hogy a Barça idén nem játszott olyan szépen a BL kieséses szakaszában, mint tavaly? Persze, hogy nem, mert így nyertünk!
De egy semleges szurkóló talán joggal várta volna el, hogy a Barça szép játékkal nyerjen.
Sztem ugyanez a helyzet az olaszokkal is. Persze, az eredmény a fontos, és nem csak szép játékkal, hanem jó taktikával is lehet nyerni, amit az olasz drukkerek nyilván díjaznak is, de pl. én, mint a meccsen semleges szurkoló azt láttam, hogy az olaszok úgy játszottak, hogy vagyunk annyival jobbak, hogy majd csak lesz több helyzetünk (ami volt is), amiből majd csak belövünk egyet-kettőt. De miután nem mentek be a helyzetek, nem láttam, hogy akkor nagyobb energiát fordítottak volna a támadásra. Persze, emberhátrányban voltak egy talán tényleg szigorú ítélet következtében, de azért azt el kell ismerni, hogy az utolsó 10-15 percben az auszik többet tettek azért, hogy ne legyen hosszabbítás. Kérdem én, az olaszok mire vártak? Arra ugye nem érdemes, hogy majd csak kiegyenlítődik a létszám, 11-esekre játszani nagy lutri, tehát nem értem. Is itt jön a többiek felháborodása, hogy ha nincs a tizi, gyakorlatilag esélytelen lett volna, hogy hoszabbítás előtt gólt lőjenek.
tehát tényleg nagy szépségek vannak a taktikában is, de én nem láttam az elképzelést, persze lehet , hogy bennem van a hiba.
Na, én így láttam.