Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rumig írta:Lujo írta:Bocs, de hibázott!Boixos írta: akkor ezúton kérek elnézést léderertől! bár sztem nem tette hozzá, h "egykoron", mert akkor fel sem tűnt volna. na, mindegy, asszem lesz még mit írni ebbe a topikba![]()
![]()
![]()
![]()
Ez esetben tényleg nem hibázott léderer, de ez akkor sem von le semmit abból, eddig szépen tönkrevágták a szórakozásunkat.
Elmondta, hogy emlékezhetünk rá, még amikor a Grasshopperssel a Fradi ellen játszott. De -mivel szokása, hogy majdnem mindenkinél elmondja, hogy hol játszik- kb. 20 perccel a fent írtak után, egy kirúgásnál:
Zuberbühler rúgja ki a labdát, aki ugye a Grasshoppers játékosa.![]()
El kell keserítselek, mind a négy páros kint van. Hetthéssy Münchenből, Világi Lipcséből közvetített. Hajdú B. meg azért közvetítette az olasz meccset, mert az Kaiserslauternben volt, és előtte ő Stuttgartban volt (angol-meccs), amely két helyszín ugyebár a legközelebb van egymáshoz a nyolcaddöntő helyszínei közül.ozsimiki írta: Hy
Szerintem nem kell aggódj/aggódnunk,mivel már tegnapelőtti meccseket is Hajdú B. és Léderer közvetítette(Léderer miatt aggódhatunk persze) mivel szerintem csak ők vannak kint a helyszínen
![]()
Remélem igazam van,mert Alvilági+Verebesből ennyi is bőven elég volt!
Bocs, de hibázott!Lujo írta:Boixos írta:akkor ezúton kérek elnézést léderertől! bár sztem nem tette hozzá, h "egykoron", mert akkor fel sem tűnt volna. na, mindegy, asszem lesz még mit írni ebbe a topikbasub_bass írta:Bocsi, de most igaza volt! Zubi a Grashoppersben játszott évekig! A Fradi ellen 95-ben is ő védett! És Léderer azt mondta, hogy ő egykoron volt a Grashoppers kapusa is, nem azt, hogy ma is ott véd!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ez esetben tényleg nem hibázott léderer, de ez akkor sem von le semmit abból, eddig szépen tönkrevágták a szórakozásunkat.
HyGame90 írta:Ugye az olasz és az ukrán meccset Hajdú B és Léderer közvetítette. Akkor sztem a brazil és a spanyol meccset Alvilági és Hetthésy fogja közvetíteni. Hetthésy ezen a vb-n a 2. legjobb kommentátor sztem (Hajdú B mögött), ő közvetítheti a meccseket. Viszont Alvilági a Mágussal... borzalmas. Holnap azt fogom számolni, hogy hány szót nem értek, amit Mágus úr mondd.
akkor ezúton kérek elnézést léderertől! bár sztem nem tette hozzá, h "egykoron", mert akkor fel sem tűnt volna. na, mindegy, asszem lesz még mit írni ebbe a topikbaBoixos írta:sub_bass írta:Bocsi, de most igaza volt! Zubi a Grashoppersben játszott évekig! A Fradi ellen 95-ben is ő védett! És Léderer azt mondta, hogy ő egykoron volt a Grashoppers kapusa is, nem azt, hogy ma is ott véd!!!
akkor ezúton kérek elnézést léderertől! bár sztem nem tette hozzá, h "egykoron", mert akkor fel sem tűnt volna. na, mindegy, asszem lesz még mit írni ebbe a topikbasub_bass írta:Bocsi, de most igaza volt! Zubi a Grashoppersben játszott évekig! A Fradi ellen 95-ben is ő védett! És Léderer azt mondta, hogy ő egykoron volt a Grashoppers kapusa is, nem azt, hogy ma is ott véd!!!
nagyon rossz a szemük, ha ennyire csak látnak bele az átigazolásokbaRivaldinho írta:sztem nem irtak hülyeséget, csak ők belelátnak az átigazolási ügyekbe!
sztem nem irtak hülyeséget, csak ők belelátnak az átigazolási ügyekbe!Boixos írta:'zé az index is tud baromságot írni:
ezt 3 millió római nevében kikérem magamnakA nap cseréje: Francesco Totti (Olaszország, AC Milan)![]()
![]()
Bocsi, de most igaza volt! Zubi a Grashoppersben játszott évekig! A Fradi ellen 95-ben is ő védett! És Léderer azt mondta, hogy ő egykoron volt a Grashoppers kapusa is, nem azt, hogy ma is ott véd!!!Boixos írta:jah, meg léderer ismét jó volt a grashopperses zuberbühlerrel, aki egyébként a baselben játszik. hogyan készül fel ez az ember egy meccsre? áhhhh...
Hát ez már felháborítóLos Banditos írta:Frei és Barnetta is Senderos újabban lédi szerint![]()
Jajj ne most a Kovács mester probálja megmagayrázni hogy miért keverte őket össze Senderossal...
LÉDERER TAKARODJ!