Barça vs. Real - El Clásico
A marca ismét megmutatta, mekkora velejéig romlott társaság... "exkluzív" interjút készítettek övrebővel, a szenN(y)SO meg leadta, hadd gyűlölködjenek a szelektív memóriájú gyökerek...
Első félidőben nem volt rossz a Betis, bár a szervezettséggel komoly gondok voltak. Nagy meccset játszottak, szép gólokat szereztek. Nem kell szégyenkeznie a csapatnak.Nyiri81 írta:Azért a Betis csak rúgott 3-t. Kemény.
Zidane és a Real ellen együtt nem könnyű meccselni. Simán megfoghatná őket a PSG, de nem hiszem, hogy lesz belőle valami.
Várjuk meg azért azt a visszavágón. Idegenben tavaly ellenünk is csak 1-et rúgtak, kaptak 6-ot. Most ugyanannyit lőttek, de csak a felét kapták. Ha így nézzük, egész jól állnak az otthoni meccs előtt.MessiNeymarSuarez írta:Elég nagy oltás ez NeymaréknakNyiri81 írta:Azért a Betis csak rúgott 3-t. Kemény.![]()

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Elég nagy oltás ez NeymaréknakNyiri81 írta:Azért a Betis csak rúgott 3-t. Kemény.

A visszajátszás alapján valóban védhetőnek tűnt.S.Agüero írta:Ez a 4. Adané volt.
Casemironak ritka tenyérbemászó feje van
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Carvajal szépen átfűzte magát három játékoson, Asensio is szépen oldotta meg, el kell ismerni. Innen valószínűleg tényleg el dőlt, a Real a második félidőre magasabb szintre kapcsolt, ami már sok a Betisnek, a labdát alig tudják már megtartani, kihozni a saját térfelükről.
Szerk: ott is a 4. Szép gól volt ez is.
Szerk: ott is a 4. Szép gól volt ez is.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Pedig már kezdtem reménykedni.
Na mindegy, magunkra figyelünk és akkor nem lesz baj.
Na mindegy, magunkra figyelünk és akkor nem lesz baj.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Meglátjuk. Jó a Betis, szerintem benne van, hogy még lőnek gólt. Ki-ki meccs lesz ebből, ebben a szezonban a tavalyival ellentétben az ilyenekből nem a Real jön ki jól többnyire, legalábbis a bajnokságot tekintve.hdavid írta:2-2 túl hamar jött gól, ezt mar megnyerik
Szergény Bartra, rémálmai lesznek már Bale-től.

A combhajlítójához kapott, nálunk ez min. 1 hónap kiesés lenne.recrea írta:Pluszban Marcelo offos, le kellett cserélni, meleg lesz neki.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Pluszban Marcelo offos, le kellett cserélni, meleg lesz neki.
Nacho góljával vezet a Betis. Kár, hogy semmi öröm nincs benne, mivel egy jó ideje csak a bl indulásért küzdenek. Közben meg menetelnek a bl-ben, ez valami elképesztő és nevetséges, főleg a psg-re értvén.
20 perce nézem amúgy a meccset, nem semmi mennyi hibával játszik mindkét csapat, a tegnapi Eibar legyalulná mindkét együttest.
Joaquín pedig továbbra is tanító bácsi. De kár a Korea elleni kihagyott tizije
20 perce nézem amúgy a meccset, nem semmi mennyi hibával játszik mindkét csapat, a tegnapi Eibar legyalulná mindkét együttest.
Joaquín pedig továbbra is tanító bácsi. De kár a Korea elleni kihagyott tizije

Ha kikapnak, a Sevilla 3 pontra megközelíti őket. Dehogy szurkolok én nekik az Atletico ellen, kapjanak csak ki ott is, szenvedjenek csak a 4. hely védésével. 

Betis laza, 3 perc alatt fordított.
Ne bénázzon már ennyit a Real, ki fog így Atléticot verni? 

"It is what it is."
Hát ha nem is Real mezben fogok szurkolni a Realnak, szerintem egyértelmű hogy nekünk hazai siker kell. Ok mar tenyleg kiszálltak a buliból, az Atletico meg megint vezet 1-0ra.mes írta:Amugy ti mar gondoltatok arra , hogy Real- Atletin, lehet a Realnak kell szurkoljunk ?![]()
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Azért egyelőre nem vagyunk olyan helyzetben, hogy ilyen galádságra kéne vetemednünk.mes írta:Amugy ti mar gondoltatok arra , hogy Real- Atletin, lehet a Realnak kell szurkoljunk ?![]()

- Tivornya
- Capitá del Barça
Szerintem a habony-féle kokszos mámor náluk is az információforrás, demokratikusan központilag kiszervezve.Chino írta:Nem tudom az NSO milyen forrásra támaszkodikrecrea írta:NSO szerint nyáron a Real rámegy De Gea-ra, és a MU minimum 130 millió eurót kér érte![]()
Amúgy Navas nagyon jó kapus, de egy ideje nem hozza azokat a bravúrokat, amiket előtte.
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"