Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meglátjuk. Jó a Betis, szerintem benne van, hogy még lőnek gólt. Ki-ki meccs lesz ebből, ebben a szezonban a tavalyival ellentétben az ilyenekből nem a Real jön ki jól többnyire, legalábbis a bajnokságot tekintve.hdavid írta:2-2 túl hamar jött gól, ezt mar megnyerik
A combhajlítójához kapott, nálunk ez min. 1 hónap kiesés lenne.recrea írta:Pluszban Marcelo offos, le kellett cserélni, meleg lesz neki.
Hát ha nem is Real mezben fogok szurkolni a Realnak, szerintem egyértelmű hogy nekünk hazai siker kell. Ok mar tenyleg kiszálltak a buliból, az Atletico meg megint vezet 1-0ra.mes írta:Amugy ti mar gondoltatok arra , hogy Real- Atletin, lehet a Realnak kell szurkoljunk ?![]()
Azért egyelőre nem vagyunk olyan helyzetben, hogy ilyen galádságra kéne vetemednünk.mes írta:Amugy ti mar gondoltatok arra , hogy Real- Atletin, lehet a Realnak kell szurkoljunk ?![]()
Szerintem a habony-féle kokszos mámor náluk is az információforrás, demokratikusan központilag kiszervezve.Chino írta:Nem tudom az NSO milyen forrásra támaszkodikrecrea írta:NSO szerint nyáron a Real rámegy De Gea-ra, és a MU minimum 130 millió eurót kér érte![]()
Amúgy Navas nagyon jó kapus, de egy ideje nem hozza azokat a bravúrokat, amiket előtte.
Nem tudom az NSO milyen forrásra támaszkodik, de bőven lehet benne igazság. Ugyanakkor távolról sem a kapusposzt a problémájuk. Persze, ha megveszik De Geat 6-7 évre meg van oldva a kapuskérdés, ami fontos szempont. Ugyanakkor van nekik más bajuk bőven. Szinte minden csapatrészben. A védősorban ott van 4 kezdő szintű játékos, de minőségi csere nincs. Egyedül Nacho van, aki kh-ként lehoz egy szintet, illetve a két szélen is bevethető, de nem vérbeli szélső védő. Van egy Aschraf meg Theo, akik nagy visszalépést jelentenek, ha Carvajal vagy Marcelo helyett kell játszani, még hokimeccsen is. Varane baromi sérülékeny, Ramos egyre kiszámíthatatlanabb formában és fejben egyaránt és a rotáció is fontos lenne. Van pluszba egy Vallejojuk aki azért nem a minőség szobra. Nem azt mondom, hogy nagy gáz van a védelemben, de én nem lennék teljesen nyugodt egy ilyen felállással.recrea írta:NSO szerint nyáron a Real rámegy De Gea-ra, és a MU minimum 130 millió eurót kér érte![]()
Amúgy Navas nagyon jó kapus, de egy ideje nem hozza azokat a bravúrokat, amiket előtte.
A különbség azért az, hogy a Juve mindkétszer jóval simább vereséget szenvedett, ellenünk 1-1 után volt egy jó periódusuk, de összességében a meccs nagy részében domináltuk őket, a Real ellen egy félidőig bírták tartani a tempot, a másodikban lesimázták őket.18Barca99 írta:LG: igazad van, általánosítottam. Én nagyon nem szeretem az Atletit, mert mindig undorító, alattomos módon rugdosódnak ellenünk, de ez csak személyes utálat akkor. Nekem ami nagyon "fájt", mint vesztes csapat a Juventus volt, onnan is Buffon. Ha van aki megérdemelte volna már egyszer... Nyilván ellenünk nemDe ők is ugyanúgy rövid időn belül kétszer voltak ott, és a zebrákat jóval kevesebben emlegetik.
Az első résszer egyet értek, számomra is antipatikus nagyképű dumaként jött át, amit a kolléga írt.18Barca99 írta:Tehettünk volna ellene igen, ahogy az összes többi csapat is, amelyik elindult abban az évben a Bl-ben. Atleticot én is sajnáltam nagyon, de ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor rájön szerintem mindenki, hogy csak azért "sajnáljuk", mert ott épp egy Real Madrid vitte el előlük a kupát, különben a kutyát nem érdekelné.Nero. írta: Szerintem úgy értette, hogy tehettünk volna ellene, úgyhogy ne “sírjunk.”
A tavalyi megérdemelt volt (bár ha Kassai normalisan fúj a Bayern ellen...), viszont a két Atletico elleni közül az egyiket megérdemelte volna Simeone. Egyszer egy 94. perces szöglet, utána meg egy kapufás tizin múlt
A PSG-t hasonlónak tűnik nekem is, olyan mind a lovagi hadsereg, egyéni képességekben nagyon erős, szervezettségben gyenge, ezért egy gyengébb erőkből áló, de szervezettebb csapat megverheti őket. Otthon is egy Lyon v. Marseille ellen azért megszenvedtek rendesen, látszott, hogy azon a szinten már nem elég, hogy felküldjük a nagy neveket, oszt majd szétnyomjuk őket. Bár elméletileg meg van a lehetőség, hogy a PSG is sokkal szervezettebben és magasabb szinten fog játszani egy BL párharcon, mint a bajnokikon, de Emeryt kevésnek érzem, hogy ezt a keretet összerakja egy BL győztes csapattá.Tény, hogy örültem, hogy a PSG-t húzták, viszont azóta láttam pár PSG meccset, és hát, nem sok szervezettséget látok náluk, se elöl, se hátul. Nagyon rossz előérzeteim vannak, ha rendbeteszik a védelmüket, simán kiejthetik ezeket a francia bohócokat (sajnos).
Tehettünk volna ellene igen, ahogy az összes többi csapat is, amelyik elindult abban az évben a Bl-ben. Atleticot én is sajnáltam nagyon, de ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor rájön szerintem mindenki, hogy csak azért "sajnáljuk", mert ott épp egy Real Madrid vitte el előlük a kupát, különben a kutyát nem érdekelné.Nero. írta: Szerintem úgy értette, hogy tehettünk volna ellene, úgyhogy ne “sírjunk.”
A tavalyi megérdemelt volt (bár ha Kassai normalisan fúj a Bayern ellen...), viszont a két Atletico elleni közül az egyiket megérdemelte volna Simeone. Egyszer egy 94. perces szöglet, utána meg egy kapufás tizin múlt