Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egyébként teljesen igazad van, veretlenul vezetjuk a La Ligát.... nehogy már az angol 4. gondot okozzon.Rinku írta:Egy ilyen elképzeléstelen, szétszórt, belső viszályokkal teli Chelseatől, ha kikapnánk már az odavágón is, iszonyat szégyen lenne. Már az is bánatos lenne, ha a Stamfordon nem tudnánk megverni őket. Nem nagyon erősebbek egy Valenciánál jelenleg, 2 gól alatt nekem haza ne merjenek jönni, mert akkor erre a limonádé tökvakarásra, amit egy hónapja csinálnak, nem lehet semmilyen indok. 0:3/1:3-ra tippelek kedden az eredményjelzőn, ha nem uralkodik el rajtunk kollektíven a gyökérség, legalább ennyivel kell megütni őket.
Bár ilyen egyszerű lenne, de azért arra számítani lehet hogy nagyon összekapják magukat ellenünk, és egy Bl mégis csak Bl.Rinku írta:Egy ilyen elképzeléstelen, szétszórt, belső viszályokkal teli Chelseatől, ha kikapnánk már az odavágón is, iszonyat szégyen lenne. Már az is bánatos lenne, ha a Stamfordon nem tudnánk megverni őket. Nem nagyon erősebbek egy Valenciánál jelenleg, 2 gól alatt nekem haza ne merjenek jönni, mert akkor erre a limonádé tökvakarásra, amit egy hónapja csinálnak, nem lehet semmilyen indok. 0:3/1:3-ra tippelek kedden az eredményjelzőn, ha nem uralkodik el rajtunk kollektíven a gyökérség, legalább ennyivel kell megütni őket.
Attól függ..recrea írta:Tehát az elmúlt egy havi “focink” láttán nem írnátok alá idegenben Londonban a 0-0-át...most komolyan, ide jártok hazudozni?!ne etessetek már. Nem azt írtam, h ez a legjobb eredmény, csak azt, h kapásból elfogadnám, onnantól saját kezünkben vagyunk.
Most már én sem tudom, összezavarodtamPetr írta:Akkor ki az optimista?recrea írta:Nyilván 0-0 után 2 gól kell, de én meg emiatt nem aggódok annyira.
Amit a Chelsea keretéről írsz, azzal teljesen egyet értek, meg minőségben sem az a szint, ami régen, Hazard az egyetlen igazi klasszisuk, meg Fabregas, ha éppen jó napot fog ki, meg a maga módján Kante. Meg persze Courtois, de ő mezőnyben nem segít rajtuk.JimmyJump írta:Én nagy különbséget látok a régebbi, illetve a mostani Chelsea kulcsemberek karakterében. Drogba, Essien, vagy Terry igazi harcosok voltak, minden meccsünkön a legjobbjukat adták, aktuális formától függetlenül őket tényleg soha nem lehetett leírni. Most azért más a helyzet, egyetlen hasonló győztest, vagy nagy küzdőt sem látok a csapatukban, Hazard, Fabregas, Giruod, Morata inkább olyan típusok, akiknek hamar el lehet venni a kedvét a játéktól. Ettől függetlenül komolyan kell venni őket, mert megvannak az eszközeik ellenünk, de az biztos, hogy ez már nagyon nem az a Chelsea, akire mi emlékszünk.
Én nem írnám alá. Simán kinézem a csapatból, hogy a visszavágón kapnak egy gólt az elején, onnan pedig szívás van. Kell a gól.recrea írta:Tehát az elmúlt egy havi “focink” láttán nem írnátok alá idegenben Londonban a 0-0-át...most komolyan, ide jártok hazudozni?!ne etessetek már. Nem azt írtam, h ez a legjobb eredmény, csak azt, h kapásból elfogadnám, onnantól saját kezünkben vagyunk.
Pontosan ezzel a lötyögéssel van nekem is tele a tököm immár 3 éve, de nyugodtan felkészülhetünk rá ismét, h 20-25 percig fogalmunk sem lesz, h milyen rendezvényen vagyunk, ahogy ez volt Torinoban, Párizsban, Madridban, szokott lenni Münchenben. És általában kapjuk is rá a gólt.Nero. írta:Én nem feltétlen (bár papiron pozitív eredmény), de az elmult 6-7 évben mindig akkor estünk ki amikor idegenben nem lőttünk gólt.recrea írta: A 0-0-át pl kapásból aláírnám, meg kb itt mindenki.
Nem is a 0-0 aggaszt, hanem hogy esetleg kényelmesen arra játszunk mint tavaly a PSG vagy a Juve ellen és akkor egy félidő alatt szét lettünk rombolva. A Chelsea is simán ránk jöhet Williannel meg Hazarddal.
Én nem feltétlen (bár papiron pozitív eredmény), de az elmult 6-7 évben mindig akkor estünk ki amikor idegenben nem lőttünk gólt.recrea írta: A 0-0-át pl kapásból aláírnám, meg kb itt mindenki.
Valverde meg minden pénzt megadna érte.recrea írta:A 0-0-át pl kapásból aláírnám, meg kb itt mindenki.
Hát Gomest remélem még a padon sem fogom látni, mert akkor esetleg bejön a 70. perc körül. Gyakorlatilag így 10 emberrel kezdenénk a meccset! Úgyhogy neeeeeeadaml182 írta:Szegény Semedot nem értem, miért hagyja ki... Tény, hogy az utóbbi időben visszaesett a teljesítménye, de én úgy látom, hogy az ok inkább az, hogy elkezdte mellőzni őt Ernőbá, emiatt romlott a teljesítménye, és nem azért kezdte el kihagyni, mert gyenge. Persze, megértem az edzőt is, hogy Robertot játszatja, mert a srác lassacskán beverekszi magát Európa 10 legjobb jobbvédője közé (ha már nincs is ott), úgy, hogy valójában vérbeli CM.Sinya22 írta:Keret:
Ter Stegen, Cillessen, Ortolá, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Dembélé, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Yerry Mina, Vermaelen.
A keretet nézve, én a következő csapatot várom, Ernőbát ismerve:
Ter Stegen - S.Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - A.Gomes, Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez
Hoppá, erről a tényről megfeledkeztem - pedig tudtam róla. Valszeg a tot el camp-os blogposzt tévesztett meg, közben ők is javítottákMichaaBee írta:![]()
Semedo el van tiltva.
Eltiltott.adaml182 írta: Szegény Semedot nem értem, miért hagyja ki [...]
adaml182 írta:Szegény Semedot nem értem, miért hagyja ki... Tény, hogy az utóbbi időben visszaesett a teljesítménye, de én úgy látom, hogy az ok inkább az, hogy elkezdte mellőzni őt Ernőbá, emiatt romlott a teljesítménye, és nem azért kezdte el kihagyni, mert gyenge. Persze, megértem az edzőt is, hogy Robertot játszatja, mert a srác lassacskán beverekszi magát Európa 10 legjobb jobbvédője közé (ha már nincs is ott), úgy, hogy valójában vérbeli CM.Sinya22 írta:Keret:
Ter Stegen, Cillessen, Ortolá, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Dembélé, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Yerry Mina, Vermaelen.
A keretet nézve, én a következő csapatot várom, Ernőbát ismerve:
Ter Stegen - S.Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - A.Gomes, Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez