Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
no problem!Drigo írta:amúgy gondoltam hogy erre TE fogsz reagálni nem célom más csapat játékosait megsérteni és ezzel feszültséget kelteni de egyrészt ezt a meccset odaadták az olaszoknak amit nem érdemeltek meg és rohadtul ideges voltam/vagyok másrészt pont Totti lőtte be ez még idegesítőbb.
Bocsi.
ezt azért nem kéne. mit tehetett ő arról, h a p.cs bíró kamu 11est adott. ő legalább belőtte, nem úgy, mint csóró henke.senkiházi totti
Nem tudom hogy ez kinek szól de én pont azt emeltem ki, hogy nem játszik jól még mindig (egyenlőre) mondjuk Japán ellen tényleg volt egy jó kép amikor félpályáról vezette a japán srác a bal oldalról Ronnie volt mellette a japán srác rákapcsolt Ronnie meg pont hogy nem állt meg csak lötyögött visszafelé az elég durva volt.farkasn írta:Attól meg hogy meglőtte a gólját, nálam még nem játszik jól!
az biztos!!! számolni kéne megint velük! mert mostanában eléggé döcög a szekér!!! persze van basten is lehetne jó edző, csak kéne egy kis gyakorlat neki, meg fejet kéne hajtania seedorf, davids, makaay, stam, van nistelrooy és a többiek tudása előtt!!! persze ha valaki akkor ő tudja milyen a legnagyobbnak lenni!!!windu írta:hiddink akármilyen csapatot össze tud rakni
tényleg nagy húzás lenne a saját nemzete élére állítani
az neki is adna egy kis pluszt és azzal biztos egy erős holland gárda állna össze