Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg, jövő fordulóban a Celtának, most meg is mondom, hogy 2:0-ra simán hozza majd a Celta.hady írta:Meg lesz ez.
Senki se vette elő, annyit írtam jobban helyezi a fejest akkor vezetünk. Albára gondoltam éppenséggel, nem értem mi a francért kell mindig az utolsó passzig kijátszani, ha van hely küldje rá.LG írta:Mondjuk egyik helyzetben sem volt könnyű dolga, szerintem ne őt vegyük elő, amiért nem lőttünk gólt.Ronaldinho&Barca írta:Döbbenet néha mennyire impotensek tudunk lenni a kapu előtt. Mina ha jól helyez duplázott volna ma..
Eladni! Stadiont lebontani, a helyét besózni!! Botrány!!hdavid írta:Dembele is pénz kidobás
Mondjuk egyik helyzetben sem volt könnyű dolga, szerintem ne őt vegyük elő, amiért nem lőttünk gólt.Ronaldinho&Barca írta:Döbbenet néha mennyire impotensek tudunk lenni a kapu előtt. Mina ha jól helyez duplázott volna ma..
Azt már megszoktuk, hogy egy-egy rosszabb meccs után világvége hangulat van a fórumon.Nyiri81 írta:Kiesünk majd a Chelsea ellen, bajnokságot bukjuk, kupát is. Csak úgy ideírom pár ember elképzelését a jövővel kapcsolatban. Ne legyünk ennyire negatívak
Szerdán mi lesz?Tivadar6 írta:Akkora pofon lesz ebböl szerdàn, csak pislogunk....