A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Mindenképpen végig kell gondolni, hogy Messinek lesz-e kedve játszani, mert ha nem lesz, akkor muszáj beszélnünk a lehetséges helyettesítéséről is.visca el barca írta:úgy hiszem a csapatból mindenki meg fog tenni mindent h iniesta szépen búcsúzzon a klubtól. ha meg nem, akkor szóba és írásban is beszámoltatunk mindenkit!

Esélytelen, pont nekünk kedveznének főleg ilyen időkben? Ha Sevilla tovább ment volna akkor lett volna rá esély, de így hogy ez csak a Barcának fontos így hamarabb válik ki Katalónia minthogy ezt megengedjék.BarcafanTomee írta:off:
Hogy kerül ide a kupa topikba a madridi derbi?
on:
Szerintetek lesz esély elhalasztani a döntőt?
Most már azért 90 százalék, hogy ott leszünk az elődöntőben. Nem lenne fer, hogy előtte meg döntőzünk. Míg pl a Madrid egy teljes hetet pihen.
Alapból nem tudom, hogy lehetséges-e a halasztás a jegyek és a szálloda foglalások miatt. Sok szurkoló gondolom már betervezte/kifizette az egész utat stb.
Akkor döntetlen.Cestus írta:És ha nem?brazilfan írta:Szerintem a madridiak fognak győzni.
És ha nem?brazilfan írta:Szerintem a madridiak fognak győzni.
zeli39 írta:.Messi87 írta:Sziasztok!
Mikortól lehet a hivatalos oldalon a Spanyol Kupadöntőre jegyet vásárolni?
Köszönöm válaszotokat és segítségeteket előre is!
Szerintem nem lehet online oldalon az FC Barcelona oldalán jegyet venni esetleg a helyszíni pénztárnál Barcelonában egy barátom ma jött haza azt mondta volt jegy a kupa döntőre 295 euró a stadionnak a pénztárba
A hírek szerint hétfőn ülnek össze a felek megvitatni.Barca_10 írta:Melyik pályán lesz a donto? Jegyek mikortól elérhetőek?
elvileg az atletinél lenne, de nekik másnap hazai bajnoki és nem akarnak két nap két meccset.Barca_10 írta:Melyik pályán lesz a donto? Jegyek mikortól elérhetőek?

Április 21.Kluivert55 írta:Van már időpontja a kupadöntőnek?

S.Agüero írta:https://www.whoscored.com/Matches/12671 ... -Barcelona" target="_blankha már statisztika: légyszíves írd meg hol találhatók ilyesmik meccsek után? pl. a játékosok osztályozása?
https://www.whoscored.com/Matches/12671 ... -Barcelona" target="_blankha már statisztika: légyszíves írd meg hol találhatók ilyesmik meccsek után? pl. a játékosok osztályozása?
mindig szokták tologatni, igazítani az esetleges BL meccsekhez a döntő időpontját, szóval annyira ne aggódjál, biztos h találnak egy mindenki számára jó időpontot.MessiNeymarSuarez írta:Nem is értem hogy miért kellett így előrehozni

Nem is értem hogy miért kellett így előrehozni, főleg hogy köztudott hogy 1-2 csapat érdekelt a BL-ben is.BarcafanTomee írta:Kicsit utána néztem, hogy milyen meccsek között jön majd az április 21.-i kupa-döntő.
Szombatra esik a finálé, szóval a 34. fordulós Villareal elleni hazai bajnoki meccsünk halasztásra kerül. Adott esetben ez mentheti meg a Madridot a sorfaltól. A döntő hetén lesz hétközi bajnoki forduló is, amikor a mumus Celtához látogatunk a Balaidosba. A döntő után pedig rögtön kedd-szerdára vannak kiírva a BL-elődöntők első meccsei. Persze, odáig el is kéne jutni még.
A helyszín még nincs megadva, pedig én úgy emlékeztem, hogy a szezon elején már bejelentették, hogy a Wandában lesz. Szerintem tökéletes lenne, vatta új gyönyörű stadion. A tegnap történtek után nagyon remélem, hogy nem a Mestallába teszik.
szerk:
Közben olvasom a Sporton, hogy ha eljutnánk a BL elődöntőig, akkor kérvényezné a Klub a döntő dátumának megváltoztatását.

Engedd meg hogy ellentmondjak neked, habár egy kicsit te is ellentmondtál magadnak.Yokozuna írta:... a kapus sem tűnt tartaléknak... Harmat gyenge a cseresorunk...