Yokozuna írta:Egy újabb unalmas meccs, fogyatkozó nézők előtt.
Kérdések. Milyen távlati célt szolgált Vidal kezdő csapatba állítása? Hogyan fog beépülni a csapatba Coutinho, ha alig játszik, és láthatóan elképzelés sincs arra, hogy milyen szerepkörben, és a pálya melyik részén? Mi lesz, ha Messi vagy Suarez közül akár csak egyik is kiesik, vagy pihentetésre szorul?
De Valverde tudja a válaszokat, az eredmények ezt igazolják.
1. Nem tudom, de nem volt rossz így a csapat. Gondolom 4 "kpt" akart, Rakitic középen jobb mint a szélen, ebben a felállásban viszont látom Dembelé helyét, annyit biztosan tud mint Vidal.
2. Coutinho jobbszélsőként szerintem is csak pazarlás, Iniesta helyén kell majd nyomatni, de még várhat a beépülése mert a bajnoki cím 90%, a BLben meg úgyse játszhat. A percei megvannak/lesznek.
3. A nagy előny miatt a bajnokságban nyugodtan lehet pihentetni bármelyiküket, ha valamelyik lesérül az nagy gáz, de minden topcsapatban vannak olyan emberek akiknek nincsenek velük egy kaliberű dublőreik a kispadon.
Dembelénél is mondta a Mester hogy úgy küldi ki, hogy semmilyen védekező munkája ne legyen
Ezt mikor mondta? Ezt elég nehezen hiszem el. Még Messinek és Suareznek is van feladata védekezésben.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”