A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Pedig én Contét nagyon jó szakembernek tartom, a tavalyi szezont nem sok edző tudta volna ilyen sikeresen lehozni a Chelseavel. De idén úgy tűnik belefásult, ráadásul már szezon elejétől hallani, hogy megromlott a viszonya a vezetőséggel és a játékosokkal is, így mindenkinek a távozás lenne a legjobb. Szerintem nekünk is, mert Conte még így is veszélyes ellenfél lehet, egy párharcra összerakhatja nagyon a Chelseat, mégha hosszútávon már nem is megy neki. Egy új edzővel hosszútávon nyerhetnének, de a BL-ben kevés edzőtől tartanék jelenleg jobban, mint Conte.MessiNeymarSuarez írta:Na vezet a Watford, Duliufuli összehozott egy tizit, plusz még emberelőnyben is vannak
Először örültem, aztán rájöttem hogy így lehet kirúgják már most Conte-t előttünk
Két hét alatt nem hiszem, hogy nyarat tudna csinálni bármilyen új edző a Barcelona ellen, főleg hogy valami zsé megoldás lehetne csak, így a szezon közepén. Így nekünk mindegy szerintem, hogy kirúgják-e most. A mi szuperkupás betlink oka is az volt többek között, hogy még nem tudta az edzőnk, mivel áll szemben.MessiNeymarSuarez írta:Na vezet a Watford, Duliufuli összehozott egy tizit, plusz még emberelőnyben is vannak
Először örültem, aztán rájöttem hogy így lehet kirúgják már most Conte-t előttünk
Aztán a hírek szerint jön Luis Enrique. Szép BL meccs lenne így a Chelsea ellen.MessiNeymarSuarez írta:Na vezet a Watford, Duliufuli összehozott egy tizit, plusz még emberelőnyben is vannak
A sajtóban több oka is van a dolognak.recrea írta:Miért akarják Contet elküldeni? Nem nézek PL-t, csak ritkán. City-t esély se volt megfogni, BL-ben ott vannak, onnantól meg kb mindegy h hanyadik helyen vannak a négyben.
Én nagyon jó szakembernek tartom, de azért nem szoktunk edzőt elküldeni, mert van egy kis hullámvölgy januárban.
Zseniális, ahogy Cesc végigkocogja. Sokkal több volt abban az emberben, mint ami lett.S.Agüero írta:Bobnak: https://www.youtube.com/watch?v=OfPedRT ... ture=share" target="_blank
Sebesség vs. intelligencia
Nem sokáig lesznek a 4-ben. Inkább az a baj.recrea írta:Miért akarják Contet elküldeni? Nem nézek PL-t, csak ritkán. City-t esély se volt megfogni, BL-ben ott vannak, onnantól meg kb mindegy h hanyadik helyen vannak a négyben.
Én nagyon jó szakembernek tartom, de azért nem szoktunk edzőt elküldeni, mert van egy kis hullámvölgy januárban.
Függ a lakosság számától Anglia 53 millió, Német 82 millió, spanyol 43 millióS.Agüero írta:Szerintem ez az emberek habitusától is függ, vagy nem is tudom, hogy mondjam.
A németek és az angolok is szeretik a sört, kimennek a meccsre, előtte beisznak, szurkolnak egy jót, aztán folytatják az ivást. A spanyolok meg lehet, hogy inkább otthon nézik a meccset, aztán elborozgatnak közben.
Ez alapján dugig lennének a magyar stadionok isS.Agüero írta:Szerintem ez az emberek habitusától is függ, vagy nem is tudom, hogy mondjam.
A németek és az angolok is szeretik a sört, kimennek a meccsre, előtte beisznak, szurkolnak egy jót, aztán folytatják az ivást. A spanyolok meg lehet, hogy inkább otthon nézik a meccset, aztán elborozgatnak közben.
13.607.420 - Premier League (20 csapat)recrea írta: Mekkora?
Stadionkihasználtság érdekes adat biztos. Az össz az ugye megvan tegnapról, brutál, h az angol másodosztályra többen mennek ki, mint a La Ligában. Hozzáteszem, h jelenleg a két ország gazdasági helyzete is egész más.
Ellenben ha nem lenne igény ezekre a meccsekre, akkor TV-s pénz sem lenne ennyi, tehát megint ott tartunk, hogy a szurkolói bázisuk erre igényt tart.Veidt_madridista írta: Nem a szurkolók (jegyek, merchandising) miatt van ennyi pénzük, hanem a tévés és a szponzori bevételek miatt. Egyébként az ilyen listák semmit sem jelentenek a valóban fanatikus drukkerek szempontjából, nyilván ők sem egy zsák pénzbe szerettek bele.De az valóban szembetűnő, hogy például mekkora különbség van a nézőszám és a stadionkihasználtság terén a PL (+ Championship) és a La Liga között.
Mekkora?Veidt_madridista írta:Nem a szurkolók (jegyek, merchandising) miatt van ennyi pénzük, hanem a tévés és a szponzori bevételek miatt. Egyébként az ilyen listák semmit sem jelentenek a valóban fanatikus drukkerek szempontjából, nyilván ők sem egy zsák pénzbe szerettek bele.TripleH írta:Ráadásul az angol klubok szurkolói tényleg olyan szinten fanatikusok, hogy ez gazdasági erejüket is rettenetesen növeli, hiába nem nyert például a MU közel egy évtizede BL-t, a Forbes a legértékesebb football klubnak értékelte, a 2017es évben. De nem csak a mu van ilyen szépen értékelve:De az valóban szembetűnő, hogy például mekkora különbség van a nézőszám és a stadionkihasználtság terén a PL (+ Championship) és a La Liga között.
Nem a szurkolók (jegyek, merchandising) miatt van ennyi pénzük, hanem a tévés és a szponzori bevételek miatt. Egyébként az ilyen listák semmit sem jelentenek a valóban fanatikus drukkerek szempontjából, nyilván ők sem egy zsák pénzbe szerettek bele.TripleH írta:Ráadásul az angol klubok szurkolói tényleg olyan szinten fanatikusok, hogy ez gazdasági erejüket is rettenetesen növeli, hiába nem nyert például a MU közel egy évtizede BL-t, a Forbes a legértékesebb football klubnak értékelte, a 2017es évben. De nem csak a mu van ilyen szépen értékelve:
Két különböző sportág az egész. Ami jóvá teszi a PL-t, a tempó, az attitűd, az jelenleg nem éli fénykorát Európa szerte mert sokkal taktikusabb már a foci. Nyilván ezen segít az olyan edzők jelenléte mint Guardiola, vagy Conte. De senki nem fogja tökön szúrni magát azért, mert nincs BL menetelés miközben írtó jó és lüktető a foci a PL-ben. A gazdasági oldalát nem azért írtam mert az számít, csak jól mutatja, hogy a PL szurkoló az pontosan ezt akarja látni. Azt akarja látni, hogyha leül megnézni egy Liverpool vagy egy Burnley meccset akkor ugyanazt a tempót lássa vissza.LG írta: Én ezt nem tudom megérteni és elfogadni. Én ha egy angol PL fan lennék, akkor nem elégednék meg azzal, hogy gazdasági és nézettségi mutatókban legyünk az elsők, hanem a pályán is elvárnám, hogy a többiek föle nőjünk, hiszen a foci még elsősorban mindig sport, nem pedig üzlet.
Az utóbbi években pedig a közvélemény gúnyolódik a PL-en, az angol válogatottról nem is beszélve, ha ez nem zavarja az érintettek, számomra az igénytelenség.
Én ezt nem tudom megérteni és elfogadni. Én ha egy angol PL fan lennék, akkor nem elégednék meg azzal, hogy gazdasági és nézettségi mutatókban legyünk az elsők, hanem a pályán is elvárnám, hogy a többiek föle nőjünk, hiszen a foci még elsősorban mindig sport, nem pedig üzlet.De annak kapcsán írtam, hogy nem is akarnak megszakadni, hogy ezen változtassanak, mert bőven el vannak ők a saját bajnukságukban.