Barça vs. Real - El Clásico
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Remélem nem lesznek olyan amatőrök, hogy lenézik és simának hiszik a PSG-nél a párharcot, mert akkor simán pórul fognak járni.rikko írta:Már az is a világ szégyene volt, hogy dupláztak. Ha tripláznának az meg vicc kategória. Ezzel a szétesett brigáddal a PSG-nek el kell bánnia. Az sem baj, ha egy lesgóllal ,csak essen ki a Real a francba.
Ha viszont komolyan veszik, és nem hiszik el magukról hogy simán tovább jutnak, akkor lehet bőven keresnivalójuk ez ellen a RM ellen.
De gyanítom teljesen más Real Madridot fogunk látni BL-ben.
Már az is a világ szégyene volt, hogy dupláztak. Ha tripláznának az meg vicc kategória. Ezzel a szétesett brigáddal a PSG-nek el kell bánnia. Az sem baj, ha egy lesgóllal ,csak essen ki a Real a francba.
Pedig már kétszer is megvolt idén a feltámadás. De majd a BL-re jön a formaidőzítés. 

Jaja, délelőtt a fifában.S.Agüero írta:CR ma is kettesével rugdosta?

Ráadásul a bestevört is lecserélték 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Na ott a 2-2
Ha a Villarreal és a Sevilla nem eresztett volna le ennyire látványosan, tényleg bajban lennének azért a 4. helyért a fehérek.
Sokmindenen nem változtat, de talán kicsit visszább vette az önbizalmukat a PSG előtt

Ha a Villarreal és a Sevilla nem eresztett volna le ennyire látványosan, tényleg bajban lennének azért a 4. helyért a fehérek.
Sokmindenen nem változtat, de talán kicsit visszább vette az önbizalmukat a PSG előtt

Beckham majd elviszi az MLS-be 
Közben x a fehérkék meccse
E örö e bódottá 

Közben x a fehérkék meccse

De gondolj bele hány olyan csapat van aki magát a fizuját kifizetné, a vételárról nem is beszélve. MU-ban józsival rossz a viszony, plusz most vették meg Sanchezt, szintén emberetelen fizuval, Citybe Pepnek nem kell, PSG-ben Neymar a kiskirály, az ő nyakára nem viszik oda, plusz alapból sem kell nekik abba a támadósorba, és Neymar mellett marketingre sem kell. Hozzánk meg értelemszerűen nem jöhet. Több csapat nincs aki megfizetné, kinába meg nem fog elmenni. Ő biza ott lesz még minimum 1 évet, aztán ha nagyon fütyülik max akkor megy el.Nero. írta:Én nem gondolom olyan rossznak, de ez az utolsó sansz hogy komoly pénzt csináljanak belőle, ráadásul van már a piacon 2-3 olyan játékos, akikkel beljebb lennének csapatszinten és a fizetésük is kevesebb lenne.Nyilván nem érdemes megtartani, a hatalmas fizu miatt, de még nem lett, olyan rossz, mint amilyennek gondoljátok.
Közben Levantés srác 4-el mellé fejel 1 méterre a kaputól

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ezért is van benne erős reláció hogy Griezmannt hozzuk a nyáron. Befejezésben nem egy Suarez, de tényleg jelenleg nincs más aki mozdítható lenne, és megütné a szintet, míg Grízes fix 100-ért hozható lenne is a nyáron.rikko írta:Klasszis támadók most fixen be vannak betonozva. Talán Mbappé lesz mozdítható, ha Perez minden szálat megmozgat és a Monaco a kölcsönszerződést felrúgja.. Vagy a francia "gondolja meg" magát.
Icardiról is irtak, de ő szerintem nem szint. A real gondja nem a keretben, hanem Zidane egysíkuságában van. Most buktatja magát.
Isco , Kovacic padozik... vicc....
Egyszerűen ahogy írtad nem nagyon van komoly jelölt.
De mi is gondban leszünk, ha Suarez totál elfogy. Hozzá hasonló csatár nincs most elérhető.
Ha holnap kellene vennünk v.kit, nem tudnék olyas valakit megemlíteni aki mozdítható és tudná az ő fociját hozni.
Jelenleg tényleg nincs más, csak Grizi, és a reménykedés hogy Arnaiz, vagy pedig addigra a kis Kluivert ide kerül és megüti a szintet.
Klasszis támadók most fixen be vannak betonozva. Talán Mbappé lesz mozdítható, ha Perez minden szálat megmozgat és a Monaco a kölcsönszerződést felrúgja.. Vagy a francia "gondolja meg" magát.
Icardiról is irtak, de ő szerintem nem szint. A real gondja nem a keretben, hanem Zidane egysíkuságában van. Most buktatja magát.
De mi is gondban leszünk, ha Suarez totál elfogy. Hozzá hasonló csatár nincs most elérhető.
Ha holnap kellene vennünk v.kit, nem tudnék olyas valakit megemlíteni aki mozdítható és tudná az ő fociját hozni.
Ez ennél bonyolultabb, mert CR posztját nehéz meghatározni, meg szerintem új edző lesz a Realnal szerkezetváltással. Azzal viszont egyetértek hogy támadók terén most szűkös a piac.Abból 2 kb mozdíthatatlan (Mbappé,Ney) Hazard meg so -so.
Közben 1-1 a Levante ellen a 70.ben,
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Abból 2 kb mozdíthatatlan (Mbappé,Ney) Hazard meg so -so.Nero. írta:Én nem gondolom olyan rossznak, de ez az utolsó sansz hogy komoly pénzt csináljanak belőle, ráadásul van már a piacon 2-3 olyan játékos, akikkel beljebb lennének csapatszinten és a fizetésük is kevesebb lenne.Nyilván nem érdemes megtartani, a hatalmas fizu miatt, de még nem lett, olyan rossz, mint amilyennek gondoljátok.
Ronciért most még egy százast tudnának kaszálni, ha marad 2-3 évet akkor is lehet kapnak érte annyit viszont ki tudja, hogy az mit fog 2020-21-ben érni.
Reméljük, hogy marad is. Legalább nem csinál belőle nagy pénzt a Madrid, 10 meccsenként tol két duplát, mi ezzel csak jól járunk. Max lenyom 3 király bl meccset és kapja az aranylasztit Messi elől.Kovbal88 írta:
Sokan nagyon leírjátok Ronaldo-t. Mert állítólag öreg és lassú lett. Azért ősszel a BL-ben még elég jól ment neki, a bajnokságban meg elkezdte kettesével rúgni a gólokat. Két év még simán
Én nem gondolom olyan rossznak, de ez az utolsó sansz hogy komoly pénzt csináljanak belőle, ráadásul van már a piacon 2-3 olyan játékos, akikkel beljebb lennének csapatszinten és a fizetésük is kevesebb lenne.Nyilván nem érdemes megtartani, a hatalmas fizu miatt, de még nem lett, olyan rossz, mint amilyennek gondoljátok.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Sokan nagyon leírjátok Ronaldo-t. Mert állítólag öreg és lassú lett. Azért ősszel a BL-ben még elég jól ment neki, a bajnokságban meg elkezdte kettesével rúgni a gólokat. Két év még simán, lehet benne, egy ideje már nem a sebességével szerzi a gólokat. Hanem, mert jól helyezkedik, és nagyon pontos.Nero. írta:Az szep, nemhogy eladnak az USAba...Cestus írta:Az AS megerősítette, hogy CR7-nek megadják a 30 milliós fizut a nyáron. Így kb. annyit keresne, mint Neymar.
Nyilván nem érdemes megtartani, a hatalmas fizu miatt, de még nem lett, olyan rossz, mint amilyennek gondoljátok.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
A sajtónak is érdeke folyamatosan hergelni a feleket, mert a cicaharcokból lesz a rengeteg plusz kattintás, plusz forgalom.
Ráadásul sok külsős is csak azért rá kattint a cikkre, és a komment szekciókra, hogy olvasgassa a háborúzást.
Ráadásul sok külsős is csak azért rá kattint a cikkre, és a komment szekciókra, hogy olvasgassa a háborúzást.
Ez már rég elúszott, és nem is hiszem, hogy közeljövőben jobb lesz a helyzet. Mourinho pedig már jó ideje nincs ott, szóval nem nagyon lehet már rá fogni. El kéne ismerni, hogy a mocsolódásban a mieinket sem kell félteni, a játékvezetés manipulálásban pedig meg is előzzük őket.Fecooo írta:murinnyó, amit művelt a regnálása alatt spanyolban, akkora mocsokáradatot sok-sok év fikázással lehet(ne) csak behozni... de remélem a Barca "arcainak" nem fog sikerülni... maradjon ez az ő privilégiuma... legyen a Barca imázs szempontjából olyan, mint Frenkie idejében, családias, nyugodt
- Veidt_madridista
- Madridista
Addig örüljünk amíg ott játsza a fejét. Jobb már nem lesz, szépen leamortizálódik és lesz belőle egy csúnya búcsú.Nero. írta:Az szep, nemhogy eladnak az USAba...Cestus írta:Az AS megerősítette, hogy CR7-nek megadják a 30 milliós fizut a nyáron. Így kb. annyit keresne, mint Neymar.
Ezzel akkor biztosan kezdő lesz jövőre is. Kíváncsi leszek a nyári igazolásokra,egy kh és egy csatár biztosan érkezni fog,nem lepne meg egy bal hátvéd sem.Cestus írta:Az AS megerősítette, hogy CR7-nek megadják a 30 milliós fizut a nyáron. Így kb. annyit keresne, mint Neymar.

Az szep, nemhogy eladnak az USAba...Cestus írta:Az AS megerősítette, hogy CR7-nek megadják a 30 milliós fizut a nyáron. Így kb. annyit keresne, mint Neymar.