Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
nem is írtam, hogy bezzeg én, vagy bezzeg mi.markionni írta: Erdekes ezt a siker megkerdojelezest egy olyan embertol olvasni, aki azzal probalta megmagyarazni a Tizediket hogy a megvaltozott hosszabbitasi struktura miatt sikerult csak behuzni. Mi ez ha nem a legnagyobb el nem ismeres? Ugyanazt csinalod mint az altalad emlitett alakok. Semmi sem kulonbozik egyik oldalon se, fogadjatok mar el.
Erdekes ezt a siker megkerdojelezest egy olyan embertol olvasni, aki azzal probalta megmagyarazni a Tizediket hogy a megvaltozott hosszabbitasi struktura miatt sikerult csak behuzni. Mi ez ha nem a legnagyobb el nem ismeres? Ugyanazt csinalod mint az altalad emlitett alakok. Semmi sem kulonbozik egyik oldalon se, fogadjatok mar el.csababarca írta:Összetettebb ez ennél azért, hogy miért zavar. Hidd el tud bosszantó lenni, mikor a sikereinket megkérdőjelezik, meg kifigurázzák. Engem bosszant.
Mondjuk annyira nem, hogy leálljak velük erről vitatkozni, mert had mondják a magukét.
És pont,hogy nem 2 emberről levetített általánosítások, hanem 2 ember elkezdi, a többi emg utánanézés után fújja a többit.
na mindegy, próbálom többet nem felhozni ezt a témát akkor.
Elsőben egyetértek.Nero. írta:De azért gondolom azt sejted, hogy nem lennénk ilyen magas szinten ha nem lenne a Real, vagy a fővárosban is égnek a motivációtól meg a revanstól amikor nekünk megy. De lehet hogy Messi vagy a bolond portugál is hamarabb jól laktak volna, ha nem ugyanabban az érában játszanának.És nekem nincs riválisom az életben, mégis egész korrektül haladok benne
A másik fórumról meg annyit (igazából semennyit nem kéne mert tiltja a szabályzat), hogy amikor tovább mentünk a PSG ellen akkor 15 emberből 1 gratulált, a maradék 14 szidta a Jósitent és a bírót. Most is ahogy olvasgatom az emberek 90%ának ugyanaz a véleménye, "parancsba lett adva hogy idén a Barcának kell bajnoknak lennie." Ma is elmaradt két piros nálunk.
De azért gondolom azt sejted, hogy nem lennénk ilyen magas szinten ha nem lenne a Real, vagy a fővárosban is égnek a motivációtól meg a revanstól amikor nekünk megy. De lehet hogy Messi vagy a bolond portugál is hamarabb jól laktak volna, ha nem ugyanabban az érában játszanának.És nekem nincs riválisom az életben, mégis egész korrektül haladok benne
Nekem is ez a véleményem, kivéve a személyeskedést, azt meghagyom magamnak. Ezt leírtam többször is, nagyon gagyi ironizálva előadni itt 2 ember hülyeségét más fórumokról, de csak nyomjátokStalkyard írta:Mondjuk a rikko nevű srác, aki beleszall ezzel a szöveggel egy olyan madridistaba aki nem is aktív a túloldalon, es egy végtelenül korrekt fórumozó (fényévekre van intelligenciaban az említett személytől pl)csababarca írta:
meg is nevesítheted őket,
De nyugodtan vegyél ide mindenkit, akinek a lelki békéje azon múlik, hogy mit mondd pár realos fórumozó a madridomon. Es emiatt még feszültséget is generál. Remelem segithettem.
Ezt én sem értem, mi ámokfutás volt az, te jó ég.D.i.N.h.O írta:Le kell szrni oket, valamiert mindig sirnak..viszont aki ott regelve van emlekeztethetne azt a szerencsetlen dzsihadot h legalabb ne o legyen a leghangosabban rinyalo, amikor par eve miket lemuvelt itt. Erdekes akkor az ertelmesebb madridistak is leoltottak, most meg tapsolnak neki...?
Mondjuk a rikko nevű srác, aki beleszall ezzel a szöveggel egy olyan madridistaba aki nem is aktív a túloldalon, es egy végtelenül korrekt fórumozó (fényévekre van intelligenciaban az említett személytől pl)csababarca írta:
meg is nevesítheted őket,
meg is nevesítheted őket, ha már ilyen korrekten minősítettél valakiket.Stalkyard írta:Nem csoda, hogy a legtöbb normális ember menekül a fórumról az ilyen agyhalottak miatt.
Erről van szó....persze, hát mindent olyan távlatban érdemes nézni amiből adott csapat jön ki jobban.
ez kb akkora homály, mint amikor dogmaként tették magukévá azt a kósza beböfögést, hogy Mourinho realja bucira verte sokszor Pep-barcáját.
oké.
Majd megkapjuk a tiziket ellenünk előbb utóbb, nm kell ezen félni.
most a következő 100 meccsen mindegyiken fújnának ellenünk tizit, marhára nem érdekelné őket, csak az előtte lévő 74et óbégatnák mindenfelé.
Remélem Captain Obvious is értette....nem a sikereitekre értette nyilván, hanem erre a tizi témára.
daffy írta:...Szimplán annyit, hogy a történelem során nincs mire vergődnötök....![]()
persze, hát mindent olyan távlatban érdemes nézni amiből adott csapat jön ki jobban.rikko írta: Milyen érdekes amikor ...
nem a sikereitekre értette nyilván, hanem erre a tizi témára.daffy írta:...Szimplán annyit, hogy a történelem során nincs mire vergődnötök....![]()
...Szimplán annyit, hogy a történelem során nincs mire vergődnötök....
Abszurdum,de a kutyát nem érdekli,mert ettől még a Real nem lesz jobb és semmi nem változna.Egyébként tényleg abszurdum ez a 74 meccses sorozat és fura is.
daffy írta:Mit szeretnél ezzel mondani?ntibi67 írta:A bajnokságban a javára és ellene megadott büntetők
Barca 486-334
Real. 511-278
Mit szeretnél ezzel mondani?ntibi67 írta:A bajnokságban a javára és ellene megadott büntetők
Barca 486-334
Real. 511-278
Nem egészen:zola8787 írta:Ezt sosem értettem. Miért hívták őket galaktikus csapatnak? Gondolom ez az a korszak, amikor Zidane, Beckham, Figo, Carlos, Ronaldo, Owen stb játszott ott. Szóval amikor megvették mindig a legjobbat.Nero. írta:foleg a Franco es a galaktikus korszak miatt
Gondolom a 2003-2009 közötti időszak lenne. Ennyi idő alatt nyertek 2 bajnoki címet (egyiket pontegyenlőséggel), és bl-t egyet sem, ráadásul ez volt az az időszak, amikor többször is kiestek a legjobb 16 között a bl-ben.
Nem kötekedésképpen és javítsatok ki ha nem így van.
Ezt sosem értettem. Miért hívták őket galaktikus csapatnak? Gondolom ez az a korszak, amikor Zidane, Beckham, Figo, Carlos, Ronaldo, Owen stb játszott ott. Szóval amikor megvették mindig a legjobbat.Nero. írta:foleg a Franco es a galaktikus korszak miatt