A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Azon kívül, hogy a nagy önzősége most lehet gólt/gólokat vett el másoktól, semmi. Ez pedig a visszavágón sokba kerülhet.csaaron írta:
Nem kövezlek de kérdezem hogy és akkor Mivan? Egy szót nem szólhatunk szerintem mert egy szezonba 3 rosz meccse van. Minden meccset végig játszik szerda szombat ritmusba mit vártunk hogy majd mennyire friss lesz. Meg így is többet ert hogy pályán van mert ha rosszul is játszik az ellenfelek tudatába vannak hogy ő pályán van és pszhiesen ez nagy nyomás plusz rá is állítanak 2-3 embert.
rikko írta:kövezzetek meg, de Messi kb a leggyengébb volt. Elszórt labdák, ezer önzőzés, szabadok elszórakozása.... Nekem nem tetszett a játéka. Értem én, hogy egy zseni, meg gólpasszt adott. De ez sovány volt tőle.
Ha ez kell ahhoz hogy nyomjunk egy erős Bl-t, akkor egye fene, én elfogadnám.Cestus írta:Taktikus győzelem nézőaltatással.A Mestallában könnyebb lesz, ott majd jobban nekünk jönnek, átjátszható területeket hagyva maguk mögött. Ott elég az iksz. Szokjuk meg szerintem, Valverde a kieséses párharcokban nem viccel, vegytiszta célfocit játszat a csapattal. A BL-párharcokban is hasonló meccsekre számítok.

egy gond lehet ezzel csak, hogy mostanság nem nagyon tud kontrázni a csapat..Cestus írta:Taktikus győzelem nézőaltatással.A Mestallában könnyebb lesz, ott majd jobban nekünk jönnek, átjátszható területeket hagyva maguk mögött. Ott elég az iksz. Szokjuk meg szerintem, Valverde a kieséses párharcokban nem viccel, vegytiszta célfocit játszat a csapattal. A BL-párharcokban is hasonló meccsekre számítok.
Ne fusson ezen tartománynak az oldalain, különben bárhova kattintasz az oldalon, visszakapcsolhat az adblock. Talán itt pont nem, mert valami varázs nyelven lett megírva az oldal.akárki írta:rikko írta:,Bocsi de ezt a letiltást hol kell elkövetni?Mert nekem is leáll kb.2 percenként.....köszi...Dzsymmy írta:Adblockot le kell tiltani.
chrome-ban.... jobb felső sarokban jobb egérrel rákattintasz az adbloc ikonjára és ott engedélyezed, hogy az oldalon ne fusson a progi
,Bocsi de ezt a letiltást hol kell elkövetni?Mert nekem is leáll kb.2 percenként.....köszi...[/quote]Dzsymmy írta:Adblockot le kell tiltani.
még1x leírom, NEM KELL AZ ADBLOCKOT KIKAPCSOLNI.Dzsymmy írta:Bocsi de ezt a letiltást hol kell elkövetni?Mert nekem is leáll kb.2 percenként.....köszi...

,Bocsi de ezt a letiltást hol kell elkövetni?Mert nekem is leáll kb.2 percenként.....köszi...S.Agüero írta:adi79 írta:Ez sajnos nálam nem fut de kösz szépen kiad valami hibát pár mp utánAdblockot le kell tiltani.

már múltkor is kértél és kaptál is, de tessék még1xadi79 írta:Sziasztok kérhetnék egy streamet?