Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sokan nagyon leírjátok Ronaldo-t. Mert állítólag öreg és lassú lett. Azért ősszel a BL-ben még elég jól ment neki, a bajnokságban meg elkezdte kettesével rúgni a gólokat. Két év még simán, lehet benne, egy ideje már nem a sebességével szerzi a gólokat. Hanem, mert jól helyezkedik, és nagyon pontos.Nero. írta:Az szep, nemhogy eladnak az USAba...Cestus írta:Az AS megerősítette, hogy CR7-nek megadják a 30 milliós fizut a nyáron. Így kb. annyit keresne, mint Neymar.
Ez már rég elúszott, és nem is hiszem, hogy közeljövőben jobb lesz a helyzet. Mourinho pedig már jó ideje nincs ott, szóval nem nagyon lehet már rá fogni. El kéne ismerni, hogy a mocsolódásban a mieinket sem kell félteni, a játékvezetés manipulálásban pedig meg is előzzük őket.Fecooo írta:murinnyó, amit művelt a regnálása alatt spanyolban, akkora mocsokáradatot sok-sok év fikázással lehet(ne) csak behozni... de remélem a Barca "arcainak" nem fog sikerülni... maradjon ez az ő privilégiuma... legyen a Barca imázs szempontjából olyan, mint Frenkie idejében, családias, nyugodt
Addig örüljünk amíg ott játsza a fejét. Jobb már nem lesz, szépen leamortizálódik és lesz belőle egy csúnya búcsú.Nero. írta:Az szep, nemhogy eladnak az USAba...Cestus írta:Az AS megerősítette, hogy CR7-nek megadják a 30 milliós fizut a nyáron. Így kb. annyit keresne, mint Neymar.
Ezzel akkor biztosan kezdő lesz jövőre is. Kíváncsi leszek a nyári igazolásokra,egy kh és egy csatár biztosan érkezni fog,nem lepne meg egy bal hátvéd sem.Cestus írta:Az AS megerősítette, hogy CR7-nek megadják a 30 milliós fizut a nyáron. Így kb. annyit keresne, mint Neymar.
Az szep, nemhogy eladnak az USAba...Cestus írta:Az AS megerősítette, hogy CR7-nek megadják a 30 milliós fizut a nyáron. Így kb. annyit keresne, mint Neymar.
nem is írtam, hogy bezzeg én, vagy bezzeg mi.markionni írta: Erdekes ezt a siker megkerdojelezest egy olyan embertol olvasni, aki azzal probalta megmagyarazni a Tizediket hogy a megvaltozott hosszabbitasi struktura miatt sikerult csak behuzni. Mi ez ha nem a legnagyobb el nem ismeres? Ugyanazt csinalod mint az altalad emlitett alakok. Semmi sem kulonbozik egyik oldalon se, fogadjatok mar el.
Erdekes ezt a siker megkerdojelezest egy olyan embertol olvasni, aki azzal probalta megmagyarazni a Tizediket hogy a megvaltozott hosszabbitasi struktura miatt sikerult csak behuzni. Mi ez ha nem a legnagyobb el nem ismeres? Ugyanazt csinalod mint az altalad emlitett alakok. Semmi sem kulonbozik egyik oldalon se, fogadjatok mar el.csababarca írta:Összetettebb ez ennél azért, hogy miért zavar. Hidd el tud bosszantó lenni, mikor a sikereinket megkérdőjelezik, meg kifigurázzák. Engem bosszant.
Mondjuk annyira nem, hogy leálljak velük erről vitatkozni, mert had mondják a magukét.
És pont,hogy nem 2 emberről levetített általánosítások, hanem 2 ember elkezdi, a többi emg utánanézés után fújja a többit.
na mindegy, próbálom többet nem felhozni ezt a témát akkor.
Elsőben egyetértek.Nero. írta:De azért gondolom azt sejted, hogy nem lennénk ilyen magas szinten ha nem lenne a Real, vagy a fővárosban is égnek a motivációtól meg a revanstól amikor nekünk megy. De lehet hogy Messi vagy a bolond portugál is hamarabb jól laktak volna, ha nem ugyanabban az érában játszanának.És nekem nincs riválisom az életben, mégis egész korrektül haladok benne
A másik fórumról meg annyit (igazából semennyit nem kéne mert tiltja a szabályzat), hogy amikor tovább mentünk a PSG ellen akkor 15 emberből 1 gratulált, a maradék 14 szidta a Jósitent és a bírót. Most is ahogy olvasgatom az emberek 90%ának ugyanaz a véleménye, "parancsba lett adva hogy idén a Barcának kell bajnoknak lennie." Ma is elmaradt két piros nálunk.
De azért gondolom azt sejted, hogy nem lennénk ilyen magas szinten ha nem lenne a Real, vagy a fővárosban is égnek a motivációtól meg a revanstól amikor nekünk megy. De lehet hogy Messi vagy a bolond portugál is hamarabb jól laktak volna, ha nem ugyanabban az érában játszanának.És nekem nincs riválisom az életben, mégis egész korrektül haladok benne
Nekem is ez a véleményem, kivéve a személyeskedést, azt meghagyom magamnak. Ezt leírtam többször is, nagyon gagyi ironizálva előadni itt 2 ember hülyeségét más fórumokról, de csak nyomjátokStalkyard írta:Mondjuk a rikko nevű srác, aki beleszall ezzel a szöveggel egy olyan madridistaba aki nem is aktív a túloldalon, es egy végtelenül korrekt fórumozó (fényévekre van intelligenciaban az említett személytől pl)csababarca írta:
meg is nevesítheted őket,
De nyugodtan vegyél ide mindenkit, akinek a lelki békéje azon múlik, hogy mit mondd pár realos fórumozó a madridomon. Es emiatt még feszültséget is generál. Remelem segithettem.
Ezt én sem értem, mi ámokfutás volt az, te jó ég.D.i.N.h.O írta:Le kell szrni oket, valamiert mindig sirnak..viszont aki ott regelve van emlekeztethetne azt a szerencsetlen dzsihadot h legalabb ne o legyen a leghangosabban rinyalo, amikor par eve miket lemuvelt itt. Erdekes akkor az ertelmesebb madridistak is leoltottak, most meg tapsolnak neki...?
Mondjuk a rikko nevű srác, aki beleszall ezzel a szöveggel egy olyan madridistaba aki nem is aktív a túloldalon, es egy végtelenül korrekt fórumozó (fényévekre van intelligenciaban az említett személytől pl)csababarca írta:
meg is nevesítheted őket,
meg is nevesítheted őket, ha már ilyen korrekten minősítettél valakiket.Stalkyard írta:Nem csoda, hogy a legtöbb normális ember menekül a fórumról az ilyen agyhalottak miatt.