Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről van szó....persze, hát mindent olyan távlatban érdemes nézni amiből adott csapat jön ki jobban.
ez kb akkora homály, mint amikor dogmaként tették magukévá azt a kósza beböfögést, hogy Mourinho realja bucira verte sokszor Pep-barcáját.
oké.
Majd megkapjuk a tiziket ellenünk előbb utóbb, nm kell ezen félni.
most a következő 100 meccsen mindegyiken fújnának ellenünk tizit, marhára nem érdekelné őket, csak az előtte lévő 74et óbégatnák mindenfelé.
Remélem Captain Obvious is értette....nem a sikereitekre értette nyilván, hanem erre a tizi témára.
daffy írta:...Szimplán annyit, hogy a történelem során nincs mire vergődnötök....![]()
persze, hát mindent olyan távlatban érdemes nézni amiből adott csapat jön ki jobban.rikko írta: Milyen érdekes amikor ...
nem a sikereitekre értette nyilván, hanem erre a tizi témára.daffy írta:...Szimplán annyit, hogy a történelem során nincs mire vergődnötök....![]()
...Szimplán annyit, hogy a történelem során nincs mire vergődnötök....
Abszurdum,de a kutyát nem érdekli,mert ettől még a Real nem lesz jobb és semmi nem változna.Egyébként tényleg abszurdum ez a 74 meccses sorozat és fura is.
daffy írta:Mit szeretnél ezzel mondani?ntibi67 írta:A bajnokságban a javára és ellene megadott büntetők
Barca 486-334
Real. 511-278
Mit szeretnél ezzel mondani?ntibi67 írta:A bajnokságban a javára és ellene megadott büntetők
Barca 486-334
Real. 511-278
Nem egészen:zola8787 írta:Ezt sosem értettem. Miért hívták őket galaktikus csapatnak? Gondolom ez az a korszak, amikor Zidane, Beckham, Figo, Carlos, Ronaldo, Owen stb játszott ott. Szóval amikor megvették mindig a legjobbat.Nero. írta:foleg a Franco es a galaktikus korszak miatt
Gondolom a 2003-2009 közötti időszak lenne. Ennyi idő alatt nyertek 2 bajnoki címet (egyiket pontegyenlőséggel), és bl-t egyet sem, ráadásul ez volt az az időszak, amikor többször is kiestek a legjobb 16 között a bl-ben.
Nem kötekedésképpen és javítsatok ki ha nem így van.
Ezt sosem értettem. Miért hívták őket galaktikus csapatnak? Gondolom ez az a korszak, amikor Zidane, Beckham, Figo, Carlos, Ronaldo, Owen stb játszott ott. Szóval amikor megvették mindig a legjobbat.Nero. írta:foleg a Franco es a galaktikus korszak miatt
Ez szerintem hulyeseg, mindenkinek megvan a maga rivalisa az eletben es a rivalist alatalaban jobban figyeljuk mint masokat. Persze elsorosban mindneki sajat magaval foglalkozzon.A vesztes emberek vannak másokkal elfoglalva
Jah, h akkor “ez van”Nero. írta:Es 2010tol 13ig mi volt? Amugy a mai napig barmikor megeresztenek egy-ket mondatot, csak olyan burkoltan, lenezoen csinaljak. Pl. tavaly CR a FIFA atadon "Sajnalom hogy nincsenek itt a barcasok de megertem az okat"Sok mindent nem becsülök a Realban, de azt, h nem foglalkoznak a Barcával, hanem magukkal, azt igen.
Az biztos hogy mi joval tobbet ugattunk a sajtoba, de ez van, Piquet leszamitva senki nem vetette el a sulykot.
Es 2010tol 13ig mi volt? Amugy a mai napig barmikor megeresztenek egy-ket mondatot, csak olyan burkoltan, lenezoen csinaljak. Pl. tavaly CR a FIFA atadon "Sajnalom hogy nincsenek itt a barcasok de megertem az okat"Sok mindent nem becsülök a Realban, de azt, h nem foglalkoznak a Barcával, hanem magukkal, azt igen.
Ezzel nagyjából egyetértek, de azért ez nem teljesen igaz. Nem tudom pontosan mikor volt, úgyhogy nem tudom alátámasztani pontosan az érvem, de odaát is vették már be a bírót nyilatkozatokba. Most pont a profizmusmintaképe Cr-nek ugrik be egy burkolt nyilatkozata, illetve Ramosnak is volt egy ilyen. A videobíróótól sem várok hatalmas előrelépést ebben az ügyben. Max. annyi, hogy ha befújnak egy büntetőt utána vissza lehet nézni, de ha mondjuk nem adnak meg egyet kivitelezhetetlen. Plusz még videobíró sem lehet egyértelmű.Egyrészt például Paco eseténél senki sem reklamált még a partjelző esetében sem merült fel a les. Ezt hogy anulálják? A mi két jogtalanul elvett gólunkkal sem lehet nagyon mit csinálni, mert utólag nem lehet visszaadni, legfeljebb könnyebb szívvel fújnnak be a bírók kétes helyzeteket. De még akkor is ott van a szubjektivitás, hogy mit ítélnek meg visszanézés után a sporik. Az NFL-ben is hiába van videobíró, a szabálytalanságot nem lehet visszanézetni, csak ami egyértelműsíthető (kint volt-e a láb, földet ért-e a labda, birtokolta-e, áthaladt a vonalon stb.) Szóval szerintem ugyanúgy lesznek viták, legfeljebb kevesebb, az a bírózás mindig is a foci része volt, az is marad. A vesztes/"hátráltatott" csapatok ugyanúgy emlegetni fogják.recrea írta:
Sok mindent nem becsülök a Realban, de azt, h nem foglalkoznak a Barcával, hanem magukkal, azt igen. És ez bizony megkülönbözteti őket, bármennyire is hányingerem van a mivagyunkarealmadridtól.
Olyan szinten vakon vagytok néhányan a témában, és még el is hiszitek egymásnakÁtmentek a sötét oldalra, elolvassátok 2 hülye hozzászólását, aztán ugratok rá, és beirjátok ide viccesnek gondolt iróniával, aztán rájuk húzzátok. A lelkesebbek meg megmagyarázzák amott, h Suareznél büntető maradt el
Az
![]()
Ne túlozzunk azért, megérdemelten nyert a Real tavaly. Ők hozták a meccseiket csúszva-mászva-akarva, mi leégni jártunk a tökutolsó csapatok stadionjaiba, közülük az egyik még otthon is elverte a szétrotált csapatunkat. Idén viszont megcserélődtek a szerepek.El Pistolero írta:A tavalyi szezonban minden túlzás nélkül elvették tőlünk a bajnoki címet, erről miért nem volt szó sosem?
2017. február. : "Ismerjük Piquét, az ő képzeletbeli világában mindenki ellene van. A játékvezetők néha adnak, néha rosszul döntenek az esetedben, a profi játékosok fel vannak erre készülve. Nem fogunk beszállni ebbe a vitába, mivel nem tudunk ez ellen tenni, így felesleges. Megnyertük a mérkőzést, ezzel megvan az újabb három pont és továbbra is vezetjük a bajnokságot, ez a lényeg."markionni írta: De en messze elutasitom a gondolatot hogy szandekos lenne hogy 74 meccs ota nincs tizi.
A videóbíróval is rengeteg megosztott döntés fog születni, a normális párbeszédre meg pont annyi esély van minthogy a magyarok tavasszal leváltják a fideszt. Zéro.Jovore ez mar nagy valoszinuseggel megszunik es kialakul egy normalisabb parbeszed a ket tabor kozott.
Coutinho pont ugyanilyeneket nyilatkozott régebben, hogy ő inkább lenne király Liverpoolban, mint egy a sok közül Barcelonában. Szerintem egy focista kb. addig mond ilyeneket, amíg csak a média spekulál, de valós megkeresés nincs. Amint van valós megkeresés a két klub egyikétől, már csomagol is a játékos. Szerintem.davi10 írta:Nem hinném, hogy 2 hónappal később elmenne hozzájuk, úgy meg pláne, hogy a mi akadémiánkat is megjárta.
Pont ezért nem értettem, hogy miért nem jött nálunk szóba. Nem nézek olasz focit, de így neten nagyon dicsérik, lövögeti a gólokat, részben Barca nevelés, aránylag fiatal is.
Ez a 74 meccs óta nincs tizi pedig elég markáns adat, valóban jelenthet valamit. De ha tényleg vaj van a bírók fején, simán megtehetnék mondjuk azt, hogy egy agyonnyert Barca meccsen befújnak a vége felé 1-1 büntetőt a katalánok ellen, biztos vannak olyan szituk (lökdösődés a boxban, durva szerelés, stb.), amikre lehetne mondvacsinált büntetőket adni, hogy kerüljék a feltűnést. Akkor pedig ilyen statisztikát sem tudna senki az orruk alá tolni.markionni írta:De en messze elutasitom a gondolatot hogy szandekos lenne hogy 74 meccs ota nincs tizi.
https://youtu.be/8lAnVtGEbmA" target="_blankcsababarca írta:Most nincs előttem minden meccs nyilván, de nem is emlékszem véleményes esetre, csak most az Alaves ellenin.
Jah meg a real ellen egyet, talán Rakiticét kegyelemből befújhatta volna.
De olyat, hogy rúgásért, vagy faultért 16 belül véleményes szitu lett volna, nem is emlékszem.
Erre ezt tudom mondaniCestus írta:Sampaoli megerősítette, hogy a Real és Icardi flörtöl egymással. Amúgy tök jó, hogy az AS-nek van angol kiadása is, nem kell guglival fejtegetni.