Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A videóbíróval is rengeteg megosztott döntés fog születni, a normális párbeszédre meg pont annyi esély van minthogy a magyarok tavasszal leváltják a fideszt. Zéro.Jovore ez mar nagy valoszinuseggel megszunik es kialakul egy normalisabb parbeszed a ket tabor kozott.
Coutinho pont ugyanilyeneket nyilatkozott régebben, hogy ő inkább lenne király Liverpoolban, mint egy a sok közül Barcelonában. Szerintem egy focista kb. addig mond ilyeneket, amíg csak a média spekulál, de valós megkeresés nincs. Amint van valós megkeresés a két klub egyikétől, már csomagol is a játékos. Szerintem.davi10 írta:Nem hinném, hogy 2 hónappal később elmenne hozzájuk, úgy meg pláne, hogy a mi akadémiánkat is megjárta.
Pont ezért nem értettem, hogy miért nem jött nálunk szóba. Nem nézek olasz focit, de így neten nagyon dicsérik, lövögeti a gólokat, részben Barca nevelés, aránylag fiatal is.
Ez a 74 meccs óta nincs tizi pedig elég markáns adat, valóban jelenthet valamit. De ha tényleg vaj van a bírók fején, simán megtehetnék mondjuk azt, hogy egy agyonnyert Barca meccsen befújnak a vége felé 1-1 büntetőt a katalánok ellen, biztos vannak olyan szituk (lökdösődés a boxban, durva szerelés, stb.), amikre lehetne mondvacsinált büntetőket adni, hogy kerüljék a feltűnést. Akkor pedig ilyen statisztikát sem tudna senki az orruk alá tolni.markionni írta:De en messze elutasitom a gondolatot hogy szandekos lenne hogy 74 meccs ota nincs tizi.
https://youtu.be/8lAnVtGEbmA" target="_blankcsababarca írta:Most nincs előttem minden meccs nyilván, de nem is emlékszem véleményes esetre, csak most az Alaves ellenin.
Jah meg a real ellen egyet, talán Rakiticét kegyelemből befújhatta volna.
De olyat, hogy rúgásért, vagy faultért 16 belül véleményes szitu lett volna, nem is emlékszem.
Erre ezt tudom mondaniCestus írta:Sampaoli megerősítette, hogy a Real és Icardi flörtöl egymással. Amúgy tök jó, hogy az AS-nek van angol kiadása is, nem kell guglival fejtegetni.
Szerintem nem. Idén nem nagyon volt véleményes meccsünk, csak a mostani (viszont a Celta meg a Valencia ellen mi szívtunk) de az igazsághoz hozzátartozik hogy a Wakaso gyereknek már semmi keresnivalója nem lett volna a pályán a 60. perc után.Én is úgy gondolom, h sokkal többet tévednek a javunkra, mint a kárunkra, de inkább úgy mondanám, h elnézőbbek velünk a sporik. Mondjuk engem rohadtul nem érdekelsőt, örülök neki.
Sztem meg elég sok szempontból igazuk van.Stalkyard írta:Most amiért írtátok, én is beleolvastam a túloldalba. Hát... Súlyos frusztrációja van ott nagyon sok embernek.![]()
De olyan szinten, hogy már beteges.
Kár velük foglalkozni.
de ők vérkomolyan gondolják hogy igazuk van.Nero. írta: Engem viszont kifejezetten idegesít ha valaki nem tudja elismerni a másikat, és olyan kifogásokat fabrikál a képzeletében amiről amugy tudja hogy nem igaz.
Az viszont tény, hogy hatalmas nyomás alatt tartjuk a bírókat de ez nem gond.
Engem viszont kifejezetten idegesít ha valaki nem tudja elismerni a másikat, és olyan kifogásokat fabrikál a képzeletében amiről amugy tudja hogy nem igaz.S.Agüero írta:Legalább van mire fogni, elcsaltak. Hadd hergeljek egymást.Nero. írta:Ez igaz hogy 74 meccse nem ítéltek ellenünk buntetot? A madridisták most ezért duzzognak
Azért nem itéltek ellenünk bűntetőt 74 meccse, mert 74 meccs óta nem rúgtunk pofán ellenfél játékost a tizenhatosunkon belül, és senki nem képzelte magát kapusnak MAtS-on kivül... az meg hogy Umtiti kezére rábombázták a labdát az minden csak nem tizi, forditott esetben is ezt mondanám... egyeseknek tényleg az a baja hogy nem fújnak ellenünk bűntetőtNero. írta:Ez igaz hogy 74 meccse nem ítéltek ellenünk buntetot? A madridisták most ezért duzzognak
Én azért nem intézném el ennyivel, hiszen ez egy elég kirívó adat, fordított esetben és frusztrált lennék, mert ez már annyival sem nagyon elintézni, hogy gyenge a spanyol játékvezetés. De most komolyan, ha bíró vagyok, és tudok erről a sorozatról, akkor egy necces szituációban gondolkozás nélkül fújnám a tizit, ha benéztem, akkor a közvélemény konstatálja, hogy hát jó, az elmúlt időkben megúsztak egy csomót, most a kárukra tévedtek.S.Agüero írta:Legalább van mire fogni, elcsaltak. Hadd hergeljek egymást.Nero. írta:Ez igaz hogy 74 meccse nem ítéltek ellenünk buntetot? A madridisták most ezért duzzognak