Ne túlozzunk azért, megérdemelten nyert a Real tavaly. Ők hozták a meccseiket csúszva-mászva-akarva, mi leégni jártunk a tökutolsó csapatok stadionjaiba, közülük az egyik még otthon is elverte a szétrotált csapatunkat. Idén viszont megcserélődtek a szerepek.El Pistolero írta:A tavalyi szezonban minden túlzás nélkül elvették tőlünk a bajnoki címet, erről miért nem volt szó sosem?
Barça vs. Real - El Clásico
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
-
- Jugador del Barça
2017. február. : "Ismerjük Piquét, az ő képzeletbeli világában mindenki ellene van. A játékvezetők néha adnak, néha rosszul döntenek az esetedben, a profi játékosok fel vannak erre készülve. Nem fogunk beszállni ebbe a vitába, mivel nem tudunk ez ellen tenni, így felesleges. Megnyertük a mérkőzést, ezzel megvan az újabb három pont és továbbra is vezetjük a bajnokságot, ez a lényeg."markionni írta: De en messze elutasitom a gondolatot hogy szandekos lenne hogy 74 meccs ota nincs tizi.
2017. szeptember.: "Kár a játékvezetők ténykedéséről beszélni, mivel csak rosszabb lesz a helyzet. Tiszteletben kell tartanunk a munkájukat, ők mindent megtesznek azért, hogy a lehető legjobban végezzék a munkájukat. Nem tartom fontosnak a játékvezetők bírálását, mivel már nem lep meg, hogy a Barcelona olyan szituációkban kap büntetőt, amikre mi nem."
Ez jellemző az egész madridi mindenre. Amíg megy a szekér minden a lehető legnagyobb rendben megy, ha meg bénák, akkor nekünk fújnak. Ezt a 74 meccset is először a madridom fórumon olvastam. Kezdem őket sajnálni, hogy az ilyen adatok keresésében több örömük van, mint csapatuk teljesítményében. Nem mondom, elég érdekes adat valóban, Umtiti szituációját is abszolút be lehetett volna fújni. Ez így van, ezzel kár vitatkozni de ez nem azt jelenti, hogy nekünk fújnak, hanem hogy pocsékak a spanyol bírók. A hétvégi meccsen ki lehetett volna szórni egy Alaves játékost 30 perc után, ehelyett sokadig eset után is mosolyogva továbbfutott és végigjátszotta a találkozót, két büntetőt ítélhetett volna nekünk, Umtiti kezezett és Paco lesen volt.
Röviden: szerencsénk volt, most. Ettől függetlenül rengeteg alkalommal szenvedtünk már a bírók miatt. A tavalyi szezonban minden túlzás nélkül elvették tőlünk a bajnoki címet, erről miért nem volt szó sosem? Idei veretlenség ide vagy oda, ha rendes bíráskodás lett volna az összes találkozónkon a Valencia és Celta ellen is begyűjtjük a 3 pontot. De ezekről valahogy sosem volt szó.
Nekem kapásból rémlenek 11-es gyanús esetek, tavalyi szezonból még őszi Klasszikusról Lucas Vazques ellen nem fújtak, és mintha lett volna azon a meccsen még más gyanús eset is. Erre itt volt a idei őszi Klasszikus, szintén volt ilyen eset. Tavaly ősszel a Valencia ellen Umtiti ellen nem fújtak 11-est, és rémlik, hogy aztán volt még 1-2 hasonló esete a franciának. Piquetől is több kezezés rémlik. Szerintem 10 gyanús eset minimum volt ezen a 74 meccsen, és azért abból, hogy egyet sem fújtak be, azért elég durva.
Ahhoz kifejezetten pofátlannak kell lenni, hogy vki leírja, hogy azért nem fújtak ellenünk 11-est, mert nem volt ilyen eset a 74 meccsen... fordított esetben ennél kisebb dolgokért mennek a Perez megveszi a bírókat meg a szövetség a Real tolja szövegek.
Tudom, hogy nem várható el 100 százalékos objektivitás egyik oldalon sem, de ezt az elfogultságot most soknak érzem itt. Ahogy nyilvánvalóan a másik oldalon pedig sokan túltolják a dolgot, hiszen kifogásnak aligha használható ez fel. Idén azért vezessük ennyivel a bajnokságot, mert messze a legjobbak vagyunk, tavaly meg ők lettek a bajnokok, ott sincs miről beszélni. A 15/16-os szezon tavasza lehetne még kérdéses, ott az utolsó meccseket nem panaszkodhattunk a játékvezetésre, de nyertünk több góllal fölényesen mindig, tehát ott sem volt döntő faktor.
Tehát a sikereinket megmagyarázni ezzel nem lehet, de ettől még szerintem jogosan frusztrálhatja őket, ahogy engem is frusztrálna hasonló helyzetben.
Ahhoz kifejezetten pofátlannak kell lenni, hogy vki leírja, hogy azért nem fújtak ellenünk 11-est, mert nem volt ilyen eset a 74 meccsen... fordított esetben ennél kisebb dolgokért mennek a Perez megveszi a bírókat meg a szövetség a Real tolja szövegek.
Tudom, hogy nem várható el 100 százalékos objektivitás egyik oldalon sem, de ezt az elfogultságot most soknak érzem itt. Ahogy nyilvánvalóan a másik oldalon pedig sokan túltolják a dolgot, hiszen kifogásnak aligha használható ez fel. Idén azért vezessük ennyivel a bajnokságot, mert messze a legjobbak vagyunk, tavaly meg ők lettek a bajnokok, ott sincs miről beszélni. A 15/16-os szezon tavasza lehetne még kérdéses, ott az utolsó meccseket nem panaszkodhattunk a játékvezetésre, de nyertünk több góllal fölényesen mindig, tehát ott sem volt döntő faktor.
Tehát a sikereinket megmagyarázni ezzel nem lehet, de ettől még szerintem jogosan frusztrálhatja őket, ahogy engem is frusztrálna hasonló helyzetben.
A videóbíróval is rengeteg megosztott döntés fog születni, a normális párbeszédre meg pont annyi esély van minthogy a magyarok tavasszal leváltják a fideszt. Zéro.Jovore ez mar nagy valoszinuseggel megszunik es kialakul egy normalisabb parbeszed a ket tabor kozott.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Persze ez lehetne egy megoldas, de ezt se merik meghuzni mert valami olyan szintu terrorban tartja oket a Real es Barca tabor hogy az valami hihetetlen. Ezeket az erzeseket lehetetlen embereknek kikapcsolni, foleg 80-90 ezer fan elott es 5cmrol verengzo jatekosok eseteben. Talan ha visszaternenek arra, hogy nem lehet nyilatkozni a jaekvezetesrol es nem lenne nyomasgyakorlas (a palyan is betartanak hogy tilos a sporihoz szolni) akkor lenne valami javulas.
Coutinho pont ugyanilyeneket nyilatkozott régebben, hogy ő inkább lenne király Liverpoolban, mint egy a sok közül Barcelonában. Szerintem egy focista kb. addig mond ilyeneket, amíg csak a média spekulál, de valós megkeresés nincs. Amint van valós megkeresés a két klub egyikétől, már csomagol is a játékos. Szerintem.davi10 írta:Nem hinném, hogy 2 hónappal később elmenne hozzájuk, úgy meg pláne, hogy a mi akadémiánkat is megjárta.
Pont ezért nem értettem, hogy miért nem jött nálunk szóba. Nem nézek olasz focit, de így neten nagyon dicsérik, lövögeti a gólokat, részben Barca nevelés, aránylag fiatal is.
Ez a 74 meccs óta nincs tizi pedig elég markáns adat, valóban jelenthet valamit. De ha tényleg vaj van a bírók fején, simán megtehetnék mondjuk azt, hogy egy agyonnyert Barca meccsen befújnak a vége felé 1-1 büntetőt a katalánok ellen, biztos vannak olyan szituk (lökdösődés a boxban, durva szerelés, stb.), amikre lehetne mondvacsinált büntetőket adni, hogy kerüljék a feltűnést. Akkor pedig ilyen statisztikát sem tudna senki az orruk alá tolni.markionni írta:De en messze elutasitom a gondolatot hogy szandekos lenne hogy 74 meccs ota nincs tizi.
"It is what it is."
https://youtu.be/8lAnVtGEbmA" target="_blankcsababarca írta:Most nincs előttem minden meccs nyilván, de nem is emlékszem véleményes esetre, csak most az Alaves ellenin.
Jah meg a real ellen egyet, talán Rakiticét kegyelemből befújhatta volna.
De olyat, hogy rúgásért, vagy faultért 16 belül véleményes szitu lett volna, nem is emlékszem.
https://youtu.be/U96MPq6_UhA" target="_blank
https://youtu.be/c-vQO0DCrqw" target="_blank
De en messze elutasitom a gondolatot hogy szandekos lenne hogy 74 meccs ota nincs tizi. Szerintem tudatalatti az egesz a sporik reszerol, felnek a botranyoktol amiket tavaly okozott egy-ket Barcelona kozeli ember a teves iteleteknel. Ez van sajnos. Jovore ez mar nagy valoszinuseggel megszunik es kialakul egy normalisabb parbeszed a ket tabor kozott.
- davi10
- Llegenda del Barça
Erre ezt tudom mondaniCestus írta:Sampaoli megerősítette, hogy a Real és Icardi flörtöl egymással. Amúgy tök jó, hogy az AS-nek van angol kiadása is, nem kell guglival fejtegetni.
Nem hinném, hogy 2 hónappal később elmenne hozzájuk, úgy meg pláne, hogy a mi akadémiánkat is megjárta.
Pont ezért nem értettem, hogy miért nem jött nálunk szóba. Nem nézek olasz focit, de így neten nagyon dicsérik, lövögeti a gólokat, részben Barca nevelés, aránylag fiatal is.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Én ezzel a büntető kérdéssel úgy vagyok, hogy sokkal többet nem adtak meg nekünk, mint amennyit ellenünk kellett volna fújni. A hófehérkék meg habzó szájjal őrjöngenek.... de amikor Pepe az ellenfelet lerántja a 90+ akárnyhányadik percben és azzal a kamuval nyernek egy szutyok Eibar ellen az totál feledésbe merül, vagy amikor CR 17.5 méterről bevetődik 15.5-re és erre kapnak 11-est... Arról már nem is beszélve, hogy állandóan Van Persie pirosát emlegetik , de az agymosott bandája azt már el is felejti, hogy az első meccsen 1 gólos vezetésünknél teljesen szabályos gólt vettek el tőlünk....
Én már csak röhögni tudok rajtuk....
Én már csak röhögni tudok rajtuk....
Sampaoli megerősítette, hogy a Real és Icardi flörtöl egymással. Amúgy tök jó, hogy az AS-nek van angol kiadása is, nem kell guglival fejtegetni.
"It is what it is."
Én marhára nem érzem úgy, hogy többet tévednének a mi javunkra a bírók, mint más csapatokéra (vagy mint a kárunkra). De ezen nem fogunk összeveszni. Amúgyis, ezt mindig az a fél fújja, aki épp nem nyer.

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Idén sztem sem, mondjuk a hétvégét megköszönhetjük, én az elmúlt 10 évre értettem, de a galaktikus érában meg őket tolták, de nagyon, csak erre a legtöbbjük nem emlékszik, mert óvodába járt.
Nem azért nem nyerték meg a bajnokságot meg a kupát, mert nem érdekli őket, hanem mert 1, nem tudták 2, agyonvertük őket
BL-t meg ahogy kétszer megnyerték a Tico ellen, úgy pontosan el is veszthették volna. Ők jöttek ki jobban a végén, ennyi történt.
Nem azért nem nyerték meg a bajnokságot meg a kupát, mert nem érdekli őket, hanem mert 1, nem tudták 2, agyonvertük őket

Szerintem nem. Idén nem nagyon volt véleményes meccsünk, csak a mostani (viszont a Celta meg a Valencia ellen mi szívtunk) de az igazsághoz hozzátartozik hogy a Wakaso gyereknek már semmi keresnivalója nem lett volna a pályán a 60. perc után.Én is úgy gondolom, h sokkal többet tévednek a javunkra, mint a kárunkra, de inkább úgy mondanám, h elnézőbbek velünk a sporik. Mondjuk engem rohadtul nem érdekelsőt, örülök neki.
Mindig mi vagyunk az aktívabbak, offenzívebbek, egyértelmű hogy ellenünk szabálytalankodnak többet és mi kevesebbet. Az idei tetemes előny oka Valverde fegyelmezett taktikája, a játékosok éhsége/revansa a tavalyi évért, odaát meg jól laktak a sztárok, ahogy az várható volt. Utóbbi 8 évben 2szer lett bajnok a Real, nem nagyon erőltetik meg magukat a Ligáért.
De pl. a CdRt is csak 2szer nyerték meg az elmúlt 24 évben, úgy tűnik őket csak a BL érdekli.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Sztem meg elég sok szempontból igazuk van.Stalkyard írta:Most amiért írtátok, én is beleolvastam a túloldalba. Hát... Súlyos frusztrációja van ott nagyon sok embernek.![]()
De olyan szinten, hogy már beteges.
Kár velük foglalkozni.
Én is úgy gondolom, h sokkal többet tévednek a javunkra, mint a kárunkra, de inkább úgy mondanám, h elnézőbbek velünk a sporik. Mondjuk engem rohadtul nem érdekel

Most amiért írtátok, én is beleolvastam a túloldalba. Hát... Súlyos frusztrációja van ott nagyon sok embernek.
De olyan szinten, hogy már beteges.
Kár velük foglalkozni.

Kár velük foglalkozni.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Akkor a Valencia ellen miert nem kaptuk meg a szabályos gólunkat? Mert ha nekunk csalnának nem csak hogy a szabályos, de még a szabálytalan gólokat is megadnák.
Ilyen ez a katalán bűnszövetkezet, befenyítettük a bírókat, hogy ne fújjanak ellenünk tizit, meg a Madrid támadóit is lefizettük, hogy ne rúgjanak gólokat a meccseiken. Így könnyű bajnokságot nyerni.
"It is what it is."
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
de ők vérkomolyan gondolják hogy igazuk van.Nero. írta: Engem viszont kifejezetten idegesít ha valaki nem tudja elismerni a másikat, és olyan kifogásokat fabrikál a képzeletében amiről amugy tudja hogy nem igaz.
Az viszont tény, hogy hatalmas nyomás alatt tartjuk a bírókat de ez nem gond.
aztán egymást hergelik vele.
Na mindegy, Lajos kiállítását adom, az csúnya volt, és ezeket szankcionálni kéne erősen. De a tizi véleményes. Amúgy meg ahogy írtam lentebb összességében, nem emlékszem brutálisan kirívó esetre, amin vitatkozni se lehet, mert egyértelmű volt, de nem fújták be.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Engem viszont kifejezetten idegesít ha valaki nem tudja elismerni a másikat, és olyan kifogásokat fabrikál a képzeletében amiről amugy tudja hogy nem igaz.S.Agüero írta:Legalább van mire fogni, elcsaltak. Hadd hergeljek egymást.Nero. írta:Ez igaz hogy 74 meccse nem ítéltek ellenünk buntetot? A madridisták most ezért duzzognak
Az viszont tény, hogy hatalmas nyomás alatt tartjuk a bírókat de ez nem gond.
Azért nem itéltek ellenünk bűntetőt 74 meccse, mert 74 meccs óta nem rúgtunk pofán ellenfél játékost a tizenhatosunkon belül, és senki nem képzelte magát kapusnak MAtS-on kivül... az meg hogy Umtiti kezére rábombázták a labdát az minden csak nem tizi, forditott esetben is ezt mondanám... egyeseknek tényleg az a baja hogy nem fújnak ellenünk bűntetőtNero. írta:Ez igaz hogy 74 meccse nem ítéltek ellenünk buntetot? A madridisták most ezért duzzognak

Ne idézz kettőnél többet!
Sergi 94:38 Roberto
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Most nincs előttem minden meccs nyilván, de nem is emlékszem véleményes esetre, csak most az Alaves ellenin.
De olyat, hogy rúgásért, vagy faultért 16 belül véleményes szitu lett volna, nem is emlékszem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Én azért nem intézném el ennyivel, hiszen ez egy elég kirívó adat, fordított esetben és frusztrált lennék, mert ez már annyival sem nagyon elintézni, hogy gyenge a spanyol játékvezetés. De most komolyan, ha bíró vagyok, és tudok erről a sorozatról, akkor egy necces szituációban gondolkozás nélkül fújnám a tizit, ha benéztem, akkor a közvélemény konstatálja, hogy hát jó, az elmúlt időkben megúsztak egy csomót, most a kárukra tévedtek.S.Agüero írta:Legalább van mire fogni, elcsaltak. Hadd hergeljek egymást.Nero. írta:Ez igaz hogy 74 meccse nem ítéltek ellenünk buntetot? A madridisták most ezért duzzognak
Ezt már többször kifejtettem, de megteszem megint, egyáltalán nem tetszik, ahogy a játékosaink manipulálják a játékvezetést, a falkában történő agresszív reklamálások, Pique üzengetései, stb. Szerintem tudunk mi ilyen piti dolgok nélkül is sikeresek lenni.
Ez igaz hogy 74 meccse nem ítéltek ellenünk buntetot? A madridisták most ezért duzzognak
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ja, nem azt mondom, hogy hozzuk el, főleg most, hogy csomóan vagyunk arra a posztra, de Gomesnél jobb opció lett volna. És hoznék is egy ilyen típusú középpályást, a vezetőség is ezen van Arthurt figyelve.