Egy csúcsra pörgetett német gép, nem hinném, hogy ez megtörténne. Az önbizalomhiánytól pedig szerintem most sem kell félteni.Chino írta:Egyedül tartok, hogy el fog egy kicsit szállni fejben, de ne legyen igazam.

Egy csúcsra pörgetett német gép, nem hinném, hogy ez megtörténne. Az önbizalomhiánytól pedig szerintem most sem kell félteni.Chino írta:Egyedül tartok, hogy el fog egy kicsit szállni fejben, de ne legyen igazam.
Idén igazán rossz meccsére nem is nagyon emlékszem, arra viszont többször is, hogy megmentette a seg..nket. Visszagondolva a 10-ből egy gólunkért sem lehetne elővenni, a 60-70 százaléka is olyan volt, amihez vagy iszonyat bravúr kellett volna vagy még az sem lertt volna elég. Igaz még messze a bajnokág vége, de most kijelenthető szerintem, hogy igazságtalanság lenne, ha nem ő kapná a Zamorát. Egyedül tartok, hogy el fog egy kicsit szállni fejben, de ne legyen igazam. Mondjuk oltári pechje van, hogy a válogatottban a világ jelenlegi talán legjobb kapusa, a csapat kapitánya áll, habár ha Neuer nem vigyáz TELJESÍTMÉNY alapján kikerülhet a kezdőből.Rinku írta:Minden mozdulata figyelemreméltó volt tegnap is, a gólért nem hibáztatnám. Emberből van ő is, 10/9 kiszedi, beférhet a 10. Iszonyat rendben van agyilag a pali, Valverde játékos leképeződése. Higgadt, megfontolt és nagyon jók a reflexei. Hétről-hétre bizonytja, hogy a két kezünket tegyük érte össze, hogy ennyire fel tudott nőni a feladathoz. Eszembe jutott tegnap az ajtó-ablak Alaves ziccernél, még 0:0-nál az a megjegyzés, amit Eperjes Károly 6:3 filmjében mondanak a kocsmában: "Hogy kaphatnánk már gólt, Grosiccsal a kapuban?!" Ugyanez a véleményem Stegenről is.
Szép munka volt ez is, szöszke, így tovább!
Előbbin szerinted még nem sikerült neki? Szerintem simán. Utóbbinál pedig alapból sokkal jobb képességű kapusnak gondolom.LG írta:Eleinte hibázgatott, de hosszútávon hatalmas meglátásnak tűnik a leigazolása, tökéletes kapus számunkra, szerintem a jövőben túl fog nőni Bravon és Valdesen is.
Esetleg De Gea veszi fel vele a versenyt.Petr írta:Kis videószösszenet a szezonban nyújtott eddigi teljesítményéről.
https://www.youtube.com/watch?v=ScRjhnOkXgA
Lehet, hogy elfogult vagyok, de nem szállok vitába a videó címével.
S.Agüero írta:Rendesen befogta a száját a kétkedőknek, csak így tovább.
Nem biztos, hogy Neuer teljesen felépül a VB-ig és akkor ott lehet a kezdőbe és folytathatja ezt a kiemelkedő teljesítményt. Nagyon szurkolok neki, megérdemli.Messias2 írta:Top3 jelenleg, az biztos.S.Agüero írta:Van jobb formában lévő kapus nála a világon?
Szerencsétlen, hogy német, mert valszeg még ilyen formában sem fog beférni a vb kezdőbe...
Kicsit off, de a kiemelt részre reagálnék: pont most a hétvégén az Arsenal - MU meccsen De Gea parádézott, olyanokat védett mint Stéga az első gólnál, csak abból még 2, 3 ugyanolyat, jelenleg ők ketten magasan a legjobbak a kapusok között.Sinya22 írta: Mivel nem nézek semmilyen más bajnokságot így félve mondom,de jelenleg a legjobb formában lévő kapus a világon.
Nem tudom,hogy mennyiszer vitték már rá 1v1-ben,de gyakorlatilag sosem jutott a labda a hálóba,én legalább is nem emlékszem olyanra,hogy nem akadt volna el.Chino írta:Kicsit csodálkozom, hogy eddig a teljesítménye szóba sem került, de gyakorlatilag amit lehozott már megszokott nála. Lehet, hogy két gólt kapott, de megint ott volt a legjobbak között és a szerencse sem állt mellette. Amit az első gólnál fogott az valami hihetetlen volt, nagy kár hogy a három védő helyett pont egy támadóhóhoz került a labda.