Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Coutinhonak még az első félidőben volt egy remek labdája, azt leszámítva viszont tényleg gyenge volt, ez a poszt nem neki való, bár gyanítom, hogy hosszútávon nem is oda szánjuk, csak kísérletezett egyet Valverde.csababarca írta:Hát, ezt hallgathatjuk egy darabig, bár nem érdekel.
Viszont el kéne felejteni ezeket a lötyögéseket, mert nem mindig fér bele.
Coutinho nekem ma nem tetszett, jobb oldalon halál volt, bár lehet végig Robival az oldalán jobb lehetett volna.
Espanyol ellen jobban szállt be baloson.
Nem vetném el ezt a jellegű felállást, de ide feltétlen kellene Busquets. Mondjuk Rakitic nem tolta rosszul, de Paulinho nagyon fegyelmezetlen volt egész meccsen.
Coutinho-é nem hiszem, hogy az lenne, most a (Busi)pihentetés miatt játszott a jobb oldalon, de amúgy Ini(aki két meccset ritkán tud lejátszani már egymás után, sajnos) helyén fogja tolni meg a bal szélen, szerintem.markionni írta:Kivancsi leszek mit kezd majd Valverde Dembelevel es Coutinhoval. Egyelore mindkettejuk szerepkore kerdeses.
Szerintem nem, sőt kiváló lecke, hogy bőven van még hova fejlődnünk főleg felállt fal ellen. Valószínű régóta készültek ellenünk, mert nagyon olvasták a játékot.neobarca írta:
Gyorsan felejtsük el ezt a meccset...
Én még ideges is voltam, hogy miért nem ő megy le, és Coutinho maradna fent. Erre egy ilyen gólpasszal be fogta a számatetooka9 írta:Nálam Ini volt a legjobb ma. Jó az öreg a háznál.

Azt hittem gálázni fogunk, de igen nehéz este lett belőle.Samper írta:Ernő bácsi mával is tapasztaltabb lett!
Nekünk sem Suarez miatt. Tévedett ida-oda a játékvezető, de most azért inkább ide, és egy ilyen szoros meccsen ennek jelentősége volt, az x igazságosabb lett volna.Megfújták a hazai pályát most... De az Alavesnek nem kellett volna teljes létszámmal befejezni a meccset...
Mondjuk otthon egy Alaves ellen jogosan gondolta,hogy belefér 2-3 pihentetés. Mikor máskor,ha nem most? Szerencsétlenségére pont ma játszunk-eddig-pontatlanul. De még így is meglehetett volna a vezetés bőven.Samper írta:Eddig Valverde nem csinált ennyi eszméletlen rotációt. De látta a félidőt, biztos valahogy megpróbál belenyúlni a meccsbe.