Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az én szemem cr mondatán akadt meg: Ha megnyerjük a bl-t, egy hihetetlen év lesz.recrea írta:
Szerk: a kedvencemet megint bemondta Navas![]()
“Azok, akik azt hiszik, hogy feladjuk, és nem harcolunk minden meccsen egészen az utolsó leheletünkig, az téved. Mi vagyunk a Real Madrid.”
Imádomsztem amikor odaigazol valaki, 500-szor le kell írnia egy üres lapra ezt a 4-5 szót, be kell mutatni Pereznek, ő láttamozza, és lehet menni edzésre.
11 pont előnyünk vanKovbal88 írta:Egy kis matek a statisztikát alapul véve...
19 pont előnyünk van (vagyis tizenhat jelenleg)
szóval egy pocsék tavaszt produkálva bukunk mondjuk 17 pontot, (3 vereség meg 4 döntetlen) az hét meccs és hátra van még 18. Elég a meccsek két harmadát megnyerni a legrosszabb esettben, hogy bajnokok legyünk.
Tökéletesen egyetértek. Egy nagy +1ntibi67 írta: Pedig nem olyan bonyolult.
A Barca a valós piacról,valós szponzoroktól szerzi a bevételeit,tehát megdolgozik érte.Mig a PSG egy uralkodói család játékszere,ahól a szponzori bevételek kamu szerződések,tehát nem dolgoznak meg érte.Önerejükből nem lennének képesek ilyen fizetésekre és igazolásokra.Torzítják az egyenlő elbírálásra vonatkozó szabályokat,amire eddig nem igazán találja vagy nem akarja megtalálni a választ a nemzetközi szövetség.
Ez igaz,bár a lényege nem az volt,hogy nem szeretnek minket a bírók,hanem hogy a pontvesztések oka sem az volt,hogy lefociztak minketSanama írta: Meg nyert a csapat úgy is meccset, hogy kamu 11est adtak meg, vagy Alba kintről adta be a labdát.
Meg nyert a csapat úgy is meccset, hogy kamu 11est adtak meg, vagy Alba kintről adta be a labdát.Sinya22 írta:Mondjuk a bajnokságban talán két döntetlenünk volt egymás után(Valencia,Celta) és ott is volt minden:balszerencse,bírói tévedés,sérülés kontránál stb.Kovbal88 írta: szóval egy pocsék tavaszt produkálva bukunk mondjuk 17 pontot, (3 vereség meg 4 döntetlen) az hét meccs és hátra van még 18. Elég a meccsek két harmadát megnyerni a legrosszabb esettben, hogy bajnokok legyünk.
Mondjuk a bajnokságban talán két döntetlenünk volt egymás után(Valencia,Celta) és ott is volt minden:balszerencse,bírói tévedés,sérülés kontránál stb. El nem tudok képzelni ekkora hullámvölgyet,lehet csak azért mert EV-t tartom annyira jó edzőnek,hogy ha mondjuk simán kiesnénk a bl-ből,akkor sem történik semmi a csapattal,és hozzuk tovább a meccseket a bajnokságban. Kíváncsi leszek ki lesz az első akitől kikapunk,veretlenül azért erős lenne lehozni.Kovbal88 írta: szóval egy pocsék tavaszt produkálva bukunk mondjuk 17 pontot, (3 vereség meg 4 döntetlen) az hét meccs és hátra van még 18. Elég a meccsek két harmadát megnyerni a legrosszabb esettben, hogy bajnokok legyünk.
Nem lesznek könnyű helyzetben,csütörtökön jönnek hozzánk,aztán vasárnap meg a Ticohoz,és látva a Sevilla-Atletico kupameccseket,az sem lefutott. Kemény bő 1 hetük van: Madrid,Barca,Madrid,BarcaMessiNeymarSuarez írta:
Remélem a Valencia nem ellenünk pihent, és nekünk is sikerül lerendezni már az odavágón is, aztán utána elverhetik az Atletit, meg is köszönnénk.
ott én sem, de mint írtam, vagyunk olyan kényelmes helyzetben, hogy mostmár tőlem bucira verhetik a spanyol csapatokat. innen nem adhatjuk le.Nero. írta:1-4 a Valencia ellen, 7-1 meg 5-0 a Depor meg a Sevilla ellen annyira nem rossz eredmények mostanából.
Továbbra is a PSG az esélyes de nem féltem a Realt
Egyik privátomra se válaszoltálvisca el barca írta:matyika, megszokhattad már volna h állandóan a realt cumizza itt. nem is értem miért nem jár amoda oboázniS.Agüero írta:Ma semmivel nem volt jobb a RM, a második félidőben meg főleg, sőt...
Láttad is ezeket a meccseket amúgy?Nero. írta:1-4 a Valencia ellen, 7-1 meg 5-0 a Depor meg a Sevilla ellen annyira nem rossz eredmények mostanából.
Továbbra is a PSG az esélyes de nem féltem a Realt
Mondjuk nincs is játékosa most.visca el barca írta:zidane a nagy mágusegy cseréje van, a 70. percben mindig behozza lucast. mekkora egy láma ez a nulla pali
Főleg, hogy Ronaldo húzza a lábát a 60. Perctőlvisca el barca írta:zidane a nagy mágusegy cseréje van, a 70. percben mindig behozza lucast. mekkora egy láma ez a nulla pali
Szerdán végigtolta a 120 percet a kupában,gondolom ez is benne van. De ahogy látom most jönnemespatro írta:Valaki tudja hogy Zaza miért nem játszik ? :O Ha jól tudom ő a legeredményesebb játékosuk :O