Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minden ötödiket is.S.Agüero írta:CR egyenlített Paulinhóval.Most már így ő lőtte a legtöbb gólt büntetőből, 77-et. Minden 5.-et lövi büntetőből, vagy hány gólja van összesen?
S.Agüero írta:
Kupa miatt, ami általában csütörtök estére esik.
Kupa miatt, ami általában csütörtök estére esik.csababarca írta:Most nem tudok idegeskedni ezen, van olyan kényelmes előnyünk, hogy bőven elég ha csak magunkra figyelünk.
Amúgy miért játszunk mostanában szinte mindig vasárnap este? régen azért szét voltak dobva a meccseink, most szerintem 90%ban ebben az időpontban vagyunk.
Persze, mindenki csinálhat amit akar. Egy szóval nem mondta senki, hogy be kell szűntetni ezeket a klubokat.csababarca írta:ezt én sem értem.recrea írta:Egyébként miért nem “csinálhat” focicsapatot az, aki akar és van rá pénze? Ezt magyarázd már el, kérlek.
de biztos velem/velünk van a hiba.
lehet,hogy most 10 évig olajos csapatként fog működni pl a PSG vagy a City, aztán ez idő alatt ki tudnak építeni egy olyan brandet, hogy már önállóan is megállnak a lábukon úgy, hogy az eredményeik is maradnak. Nem elképzelhetetlen.
Most nem tudom mitől rosszabb, ha egy olajsejk odavágja a pénzét, mint pl a mi kenőpénzeink, meg kétes igazolásaink, lásd Neymar esete.
és egyébként sem barca-psg összehasonlítás volt,hanem az volt a kiindulópont, hogy psg-real viszonlatban a realnak drukkol valami. Mintha Perez is a tisztaság mintapéldánya lenne. Bár nyilván a spanyol hitelek ide oda tologatásak tök szimpi dolog. (ez ránk is vonatkozik)
ezt én sem értem.recrea írta:Egyébként miért nem “csinálhat” focicsapatot az, aki akar és van rá pénze? Ezt magyarázd már el, kérlek.