A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Erre el is felejtettem visszaírni, hogy köszi! Előbb-utóbb összedobok-dobunk valamit...Mihu írta:Természetesen hozzájárulokAnnyi, hogy a skyscanneres részt már semmiképp ne írjátok bele. Tegnapelőtt belefutottam abba, hogy haver menni akar meccsre és néztük a repjegyeket. Mondja, hogy a Valencia ellen szombat-hétfő 28 ezer oda-vissza. Nézem a skyscanneren, 51...mondom kettőnk közül valaki nem ugyan azt a hétvégét nézi
Belinkelte, hogy ő a Ryanair hivatalos honlapján nézi és tényleg 28 volt. Úgyhogy ez a Skyscanneres dolog megbukott. A többi része még mindig állja a helyét.

Na ezt azért így nem merném kijelentenizeli39 írta:Általában az a menet,hogy megvárják az első meccset és aztán párnap múlva megnyitják a jegyvásárlást de az első nap csak a bérletesek és egyéb kedvezményezettek aztán másnap bárki ,,,résen kell lenni de nem gondolnám,hogy ne lenne jegy egy hétköznapi BL meccsrekristop írta:
persze feliratkoztam ilyen hirlevelre, hogyha lesznek jegyek akkor ertesitsen, de ez mi amugy? szinte lehetetlen normalis jegyet szerezni ilyen szintu meccsre, vagy ezek megkesobb kerulnek fel, mint a bajnokik?

mes írta:Sziasztok. Egy ideje gondolkodok, hogy kimennek az utolso bajnoki meccsre, azt hiszem Soci ellen lesz. Egyedul keszulok 3-6 napra menni, valaki csatlakozna ?
Meg ha valakinek van tapasztalata ilyen utolso meccses kiruccanassal kapcsolatban, ne tartsa magaban
Természetesen hozzájárulokEnrique írta:Szép kis storyk![]()
Amúgy az biztos most is így van, hogy neten csak úgy nem tud senki Clásicóra jegyet venni. Ha meglesz a Penya ÉS már x évet működtünk, akkor mindig fogunk szépen pályázni jegyekre, és szerencsés esetben majd jutni is fog remélhetőleg. Csak tartanánk már ott...
Btw, @Mihu, a fenti kiskátédat (részben) szeretnénk felhasználni, ha adsz rá engedélyt- akarok csinálni egy "Utazás Barcelonába FAQ hogyan csináljam jegyvásárlás utazás" menüpontot, mert FB-on is kb. minden 3. nap valami megkérdezi, mit hogy érdemes tenni, plusz most itt a honlapon végre szépen tudunk plusz kontenteket hozzáadni, erre pedig biztos lenne igény...

Múlthéten vettem a csütörtöki Espanyol és a vasárnapi Alavés elleni meccsre a hivatalos oldalon. Nem volt semmi gond vele. Fizetés után jött is egyből e-mailben a jegy.Mihu írta:Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki vett mostanában jegyet a hivatalos oldalon?
Azért kérdezem, mert Madrid meccsre tudtommal Magyarországról már nem lehet jegyet venni a hivatalos honlapon, mert a fizetésnél letilt. Kinti infók szerint az utazási irodák lobbizták ezt ki, mert ugye ha nem tudja az ember magának leszervezni, akkor muszáj náluk venni a jegyet, illetve nem fog tudni menni 1 éjszakára, mert az irodák minimum 2 éjszakával kínálják a csomagot.
Az egyik barátom menne most meccsre és nem tudom, hogy esetleg nálunk nem-e vezették be ezt a tiltást.

Aha, van rajta kis "térkép" is, mutatja melyik nagykapun és pontosan aztán hol kell bemenni a stadionba, lecsippantják a rajta levő vonalkódot, aztán mehetsz is lépcsőt mászni.zsomi57 írta:Köszi a választ! És ha e-mail-be kapom a jegyeket akkor ki kell onnan nyomtatni vagy mit kell tenni?
Ezért meg köszi, nem is tudtam hogy van ilyen.zeli39 írta:...