Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a bíróval semmi baj nem volt. A csapat volt valamiért érthetetlenül ideges és ingerült. Egy sima taccsot nem tudtak szó és üvöltözés nélkül hagyni. Ez meg szórta a sárgákat, teljes joggal.mess2009 írta: továbbjutottunk. a bíró ellenére.
Szerintem azért láthattad ezt, mert nincs még meg az összeszokottság... Még ki kell alakítani, hogy ki hogyan csinálja meg a 'fade-out'-okat(kosárlabdás hasonlat, nem tudom, hogy fociban, hogy hívják ezt). Kell egy pár meccs mire összehangolódnak, hisz két azonos szerepkörű játékosról beszélünk. De úgy érzem, hogy ez zökkenőmentes lesz mivel, mindkét oldalnak, ne szégyenlősködjünk, elég jó megy ez na!Coutinho szenzációs lesz, ez már azonnal látszott. Azon kaptam magam a becserélésnél, hogy mosolygok hosszú percek óta. Ide született a srác, de nekem kicsit fura volt (lehet csak a meccs hozta így) de mintha Messi annyira nem örült volna neki. De nem akarok hülyeséget belemagyarázni.
A Sevillának első körben örültem volna, most már inkább azt mondom, hogy ők lennének a legnehezebb falat. Nekik most nagy löket lehet az ATMA legyőzése, meg eleve feljövőben a csapat. A Valencia ezzel szemben kipukkadt, a hétvégén pedig remélhetőleg a Real ellen elfáradnak. A Leganés meg egyértelműen a legjobb lenne nekünk.Sinya22 írta:Most lehetne kis szerencsénk,és kaphatnánk a Leganest. A Sevilla és a Valencia ellen azért jobban oda kell tenni magunkat,és ott rotálni is óvatosan lehet. Ők meg döntsék el maguk között ki játsszon velünk a döntőben
Elöljáróban sima 4:0-ra fogadtam volna, ha fogadnék. Gondoltam meccs alatt hátradőlök, előveszem a laptopot és unalmamban vadászok a gyereknek húsvétra némi legót a szokásos kínai online áruházból. Ehhez képest még az utolsó percekben is szentségeltem és a laptop sem kerül elő…visca el barca írta:tegnap a 2. gól után azt hittem h jön a gála, ehhez képest a 90. percig izgulni kellett, nem volt egyszerű. a lényeg h továbbmentünk, az elődöntőben jöhetne a leganes
Messi rengeteget játszott Coutinho irányába a becserélése után és sokat hozta játékba. Nincsen semmi baj, sőt.18Barca99 írta:Ide született a srác, de nekem kicsit fura volt (lehet csak a meccs hozta így) de mintha Messi annyira nem örült volna neki. De nem akarok hülyeséget belemagyarázni.
Éppen ez az. Sérült volt, nem volt keretben, mez, lábszárvédő, csuka, semmi nem volt a nyolcas "széken", így nem tették oda a szalagot sem. De ha keretben van, tehát van esély a játékára, akkor Iniestához teszik, még ha nem is lesz kezdő.pr13 írta:Én eddig nem így vettem észre. Az előző meccseken amíg Ini sérült volt rendre Messinél volt.
Ha valaki sérült, akkor keretben sincs, ergó az öltözőben se készítik ki a cuccait, és a sorrendben következő kapitányhoz teszik, aki a keretben is van.pr13 írta:Én eddig nem így vettem észre. Az előző meccseken amíg Ini sérült volt rendre Messinél volt.
Én eddig nem így vettem észre. Az előző meccseken amíg Ini sérült volt rendre Messinél volt.visca el barca írta:mindig hozzáteszik, akár kezdő akár nem.
Suáreznek van EU-s papírja a felesége miatt.BarcafanTomee írta:Kezdtem gyűjteni azokat a dolgokat amiket, már 100000x elismételtünk. Erre most csak kettő jutott eszembe.
S.Agüero írta:Ha megtudjuk a választ, mehet ki aláírásba.