Ezt fordított helyzetben én is átéltem tavasszal (RM-ATMA 3-0, BL) - hiába volt rajtam egy Barcás póló, alatta mezzel, max furcsán néztek rám, de megverni senki nem akart, csak nevetgéltek, mert verték a mellüket a 3. CR gól után.Stalkyard írta:Gyomorforgató amúgy már alapból ez a hungarokatalán-szittyamadridista magyar örökös szent háború ami az erkölcsi, sportszakmai, és minden egyéb győzelemért folyik vérre menően. Miközben Barcelonában meccsnapon Madrid mezben halálos nyugalommal beslattyogsz az egyik főtéren lévő hivatalos Real Madrid boltba vásárolgatni. (Forrás: http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... nt-2612113)
Sokszor ragad magával engem is ez az eszetlen gyűlölködés, nem is vagyok büszke rá, de mióta ezt olvastam, kicsit azért átértékeltem a dolgokat.

(Kivéve éjjel egy kocsmában, ahol a fenyegető jelek láttára inkább felvettem a dzsekim...)
Nyilván a legtöbben túltolják ezt az egész rivalizálást itthon, meg a nagy internetben, de helyben, az átlag szurkolók simán lepacsiznak egy vicces beszólás mellett, aztán annyi. Kivétel biztos ott is van persze, de talán kevesebb.