Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

A Real egyszer évekkel ezelőtt elrontotta, és ezért kell neki most pénzhegyeket költenie játékosokra.Petr írta:Persze, de ennek fényében vicces a szájából, hogy a Real elrontotta a piacot.S.Agüero írta:Ha megkapja a pénzt, nem hibáztatom, én is elkölteném, és minél jobb keretet próbálnék kialakítani az én elképzeléseim szerint.
Persze, de ennek fényében vicces a szájából, hogy a Real elrontotta a piacot.S.Agüero írta:Ha megkapja a pénzt, nem hibáztatom, én is elkölteném, és minél jobb keretet próbálnék kialakítani az én elképzeléseim szerint.
Ez igaz, de ez Pep munkásságát minősíti, és nem a két klub költekezéseit.Sanama írta:Oké, de azért Pep szépen csendben épített egy csapatot. Legalábbis nekem a City sokkal inkább csapat benyomását kelti, mint a PSG. Persze vannak tévedései, de idénre azért összeálltak rendesen. Meg tegyük hozzá volt mit lecserélni, kezdve Bravoval.Ellenben ezek az 50-60 milliós védők messze nem azt a szintet képviselik, mint Neymarék, sem tudásban, sem marketingértékben. Szóval ezt figyelembe véve én kb. egy szintre a City 300 milliós védelmét a Neymar-Mbappe duó leigazolásával
Többek között azért 1év alatt azt a Silva-Bruyne kettőst összerakta úgy, hogy Xavi-Iniesta duó óta nem volt ilyesmi sehol. Nem azt mondom, hogy egy lapon említhető, de na.
Oké, de azért Pep szépen csendben épített egy csapatot. Legalábbis nekem a City sokkal inkább csapat benyomását kelti, mint a PSG. Persze vannak tévedései, de idénre azért összeálltak rendesen. Meg tegyük hozzá volt mit lecserélni, kezdve Bravoval.Ellenben ezek az 50-60 milliós védők messze nem azt a szintet képviselik, mint Neymarék, sem tudásban, sem marketingértékben. Szóval ezt figyelembe véve én kb. egy szintre a City 300 milliós védelmét a Neymar-Mbappe duó leigazolásával
Egy másik topicban vki az írta, hogy az ő szemében a City jobb, mint a PSG, hiszen ők csak 50-60 milliókat költenek több játékosra, nem pedig Neymar szintű gigaigazolásokat hajtanak végre. Csak azt felejti el, hogy Neymar a jelenkor legnagyobb sztárja Messi és CR mellett, teljesítményben még messze nem tett le annyit, mint ez a kettő, de hype-ban és marketingértékben már ott van szintükön. Mbappe pedig egyértelműen a legnagyobb tehetségnek tűnik, és marketingszempontból is óriási lehetőségek vannak benne, tehát ennél a két játékosnál azért ezek is jócskán dobnak az áron, amiből azért fog vissza is jönni mezeladásból, reklámbevételekből, stb., meg gyanítom, hogy ettől az ősztől jóval többen néznek PSG meccseket, mint korábban bármikor (megnéznék erről konkrét adatokat is szívesen)daffy írta:Pep 300 millió fölött költött a védelemre. Egészen hihetetlen számok ezek. Az Arsenal kezdője nem ér ennyit kisebb-nagyobb túlzással.Laporte ---> City
Pep 300 millió fölött költött a védelemre. Egészen hihetetlen számok ezek. Az Arsenal kezdője nem ér ennyit kisebb-nagyobb túlzással.Laporte ---> City
Sanchezt hagyjuk. Örülök, hogy a City beintett neki és nem ment bele a licitháborúba.messideco írta:A kötelező körök már megvoltak![]()
"Kisgyerekkorom óta mondom, hogy mindig is arról álmodtam, hogy a Manchester Unitedben játsszak." (Sánchez)
"Mindig is arról álmodtam, hogy az Arsenalban játsszak. Most, hogy itt vagyok, mindent meg fogok tenni a klubért, hogy történelmet írjunk." (Mikhtaryan)
Ahogy Mourinho úri kedve diktálja, úgy van. Egészen addig, amíg lapátra nem teszik.Cestus írta:Az igaz, hogy Sánchez heti 500e fontot fog keresni a MU-ban? Az kb. Messi meg Neymar kaliberű fizetés, nehezemre esik elhinni.
autómosó fiú volt, végül buszos lett..Nero. írta:Nem értem miért nem a Citybe ment inkább. Ez a United nem sokkal jobb mint az Arsenal..
??? Milyen respect?PCsabi írta: Sánchez-nek meg respect, hogy nem hisztizett, nem nyújtott be átigazolási kérelmet, nem volt kamu sérülése, hanem tette a dolgát.
Hát, ne akard megtudniRinku írta:milyen lehet egy valódi drukkernek?...