A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Én néztem mindkét meccset, de ettől a Sevillától nem kell annyira félni. Tény, hogy Montella jót tett a csapatnak, de ez az eredmény azért nem tükrözi a valóságot. Első meccs szerencsésen alakult a számukra, tegnap meg lőttek egy gólt a 25. másodpercben, meg kaptak egy tizit. Megjegyzem, az jogos volt, de az ATMA nagyon buta volt. 2-1-nél Correa 7 méterről szemben a kapussal nem tudta belőni a helyzetét, pedig, ha ott 2-2, akkor szerintem tovább megy az ATMA.Sinya22 írta:Engem ez a Sevilla kettős győzelem nagyon meglepett,utóbbi másfél hónapban borzalmasan játszottak,az Atletico meg csak csak hozta a meccsek nagy részét. Én nem szeretném a Sevillát,szerintem most nagyon elhiszik hogy megnyerhetikInkább a Valencia,már ha nem lesz ott is meglepetés.
Jó, végül is ha Paulinho és Ini kezd, az már jelenthet elegendő tűzerőt.Sinya22 írta:Mondjuk erre szerintem kb 1% esély van,még akkor is ha mindkettő megkapja az engedélyt csütörtökreEV inkább kiküldi a 4-4-2-ben a fiúkat,meglátjuk mi jön össze,aztán ha 0-0 a félidő akkor jön a csere,meg a nagyobb fokozat
Bár nagyon sokszor nem voltunk hátrányban idén,de ha nagyon nem is megy a játék a meccs elején,én semmiféle kétségbeesést nem látok az arcokon,mintha mindenki pontosan tudná,hogy így vagy úgy de meglesz a meccs,és ezt jó látni.
Mondjuk erre szerintem kb 1% esély van,még akkor is ha mindkettő megkapja az engedélyt csütörtökreCestus írta:
Viszont én rendkívüli intézkedésként simán betenném Ini-t meg Cou-t is a kezdőbe.
Szerintem nincs az az isten, hogy ne jussunk tovább, még ha hátrányból is kell visszajönni. Azért fordítottunk mi már egy PSG ellen is 4-0-ról.Sinya22 írta:Hát,ha mindkettejük nem is,legalább az egyik játéka könnyebbé tenné a helyzetet. Bár kiindulva a tegnapi meccsből,vagy a Celta elleniből,simán kellene hoznunk a visszavágót nélkülük,ha rápörgünk akkor nem fogja bírni az Espanyol. Jó most ez nagyképű,de hacsak nem szerencsétlenkedünk el minden helyzetet,akkor nem látom különösebb okát,hogy kiessünk. Innentől kezdve meg gondolom az lesz a felállás,hogy Ini kap a BL meccsek előtt max egy félidőt,Cou-nak meg ott a többi.
miért? egy clasico 4 meccsnek számít?Kovbal88 írta:Mondjuk az lehet két classico is. Ami, azért nem csak +két meccset jelent.

Mondjuk az lehet két classico is. Ami, azért nem csak +két meccset jelent.visca el barca írta:Alcantara írta:hogy nem hiányzik ez a január-februári, szerda-szombat kombó![]()
lenne + 2 meccs. mekkora terhelés te jó ég
A bajnokságban feltesszük a cseréket, azt tolunk két döntetlent a Betis meg az Alaves ellen (ha nagyon muszáj), a kupában meg a gálakezdővel továbbmegyünk, azt ennyi. Az Atlético megy még kemény helyekre a bajnokságban, várhatóan fognak még ők is bukni. Így hogy a döntőre lesz Coutinho meg remélhetőleg Dembélé is, nehogy már ne menjünk rá a kupára is.Alcantara írta:Nem ejtenék sok könnyet, ha kihullanánk, annyi csapágyasunk van jelenleg, hogy nem hiányzik ez a január-februári, szerda-szombat kombó. Lassan aki megbotlik a fűszálban, már 1 hónap izomsérülés.
Az Atma is kiesik szerintem, legalább a Realnak is jut egy kupa az idén. Arra már simán lehet aranylabdát adni.
Alcantara írta:hogy nem hiányzik ez a január-februári, szerda-szombat kombó

Engem nem is érdekel.visca el barca írta:nem értem mi ez a nagy siránkozás, pár hete/hónapja, a fórumozók 99%-a leírta, hogy nem érdekli a kupa és jobb lenne ha minél hamarabb kiesnénk![]()