Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+1Sinya22 írta:Nem tudom mikor vártam ennyire egy kupameccset,hajrá
A két mai gólpassza is egyérintő volt.csababarca írta:nem is értem, harapja a labdát, nem tud passzolni, labdát levenni, cselezni.hdavid írta:Befosok ezen az emberen, csak egy erintobol tud gólt lőni de milyet
de ezeket nagyon jól veri el szinte mindig.
nem is értem, harapja a labdát, nem tud passzolni, labdát levenni, cselezni.hdavid írta:Befosok ezen az emberen, csak egy erintobol tud gólt lőni de milyet
Lehet, hogy tényleg nem ugyanazt a meccset nézzük. Attól, hogy valaki bem követ el hatalmas hibát, még nem jelenti azt, hogy jó. Főleg egy oolyan játékosnál, akinek a ttámadásokat kellene építenie!18Barca99 írta:De mit kell azon elmagyarázni, hogy ha valaki jól játszik? Hát te nem ugyanazt a meccset nézed? Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy mitől Messi a világ legjobbja, csak mert a 20. percben elpattant tőle a labda..Petr írta: Az nem megy, csak a birkázás és a magaslóról beszélés. Nyilván a takarodjál nem túl informatív, de pont azon a szinten van, mint ez a stílus.
Csak a bal oldal volt aktív első félidőben, elkérte a labdát presszió alatt, jól lefordult vele, kicsibe megjátszotta a társakat. Próbált 1v1zni, ha nem ment visszafordult letette, megtartotta.
Mellesleg rengetegen a harciasságát hiányolták, hát ma ez is meg volt. Nem lehetett elnyomni se, nem értem, hogy miért takarodjon.
De mondjuk azt tegyük hozzá, hogy azon kívül, hogy “takarodj már” normális érveket én se olvastam, hogy miért lenne rossz...
Ez pont ugyanaz, csak a másik oldalról. Megértem, ha tetszik ma a játéka, magához képest tényleg korrekt. Ennyit ha hozzáteszel, nem éri szó a ház elejét:18Barca99 írta:De mit kell azon elmagyarázni, hogy ha valaki jól játszik?
Mindegy igazából, csak nem szeretem az érvek nélküli magaslóról beszélést. Az meg kit érdekel, hogy én mit szeretek18Barca99 írta:Csak a bal oldal volt aktív első félidőben, elkérte a labdát presszió alatt, jól lefordult vele, kicsibe megjátszotta a társakat. Próbált 1v1zni, ha nem ment visszafordult letette, megtartotta.
Mellesleg rengetegen a harciasságát hiányolták, hát ma ez is meg volt. Nem lehetett elnyomni se, nem értem, hogy miért takarodjon.
Hát ha ez kell ahhoz, hogy elvigyék...Sinya22 írta:
Denis és Vidal után ő is megérdemel 10 percet