Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem annyira, pont tavaly itt nem adtak meg egy golt..Már hozzászokhatnánk de ehhez nehézVakmacska írta:ilyen szemét bírót régen láttunk
Nekem eszem ágában nincs téged meggyőzni. Nézd a meccset és ne irogass be értelmetlen “Gomes takarodjál már” és más hasonló rendkívűl sok tartalommal bíró kommenteket, mert ordít belőle a gyűlölet..Tunyacsap73 írta: Tudod mit, nem neked kell meggyőzni,hanem Gomesnek..ha rámcáfol és k.jól fog játszani, annak én örülök majd a legjobban.
Nyilván ezt a részét értem, de sportdimlomáciai részről dühít,hogy sorozatosan megtehetik ezt ellenünk és mégis csendben maradunk. Amúgy ismerősnek tűnik nekem ez a bíró, melyik meccsünket tollkodta még szét?MessiNeymarSuarez írta:
Nagyon egyszerű: Szerinted egy spanyol bíró mennyire élvezi ha egy KATALÁN csapatot szét rúgnak és hagyja? Pláne a jelenlegi helyzetnél nyilván a bírók 90%-ánál alapból antipatikusak vagyunk.
Paulinhoval ma ennyire se lenne játékunk a fegyelmezetlensége miatt, csak halkan megjegyzem. Semmi baj nincs ma Gomessel, mondom ezt úgy, hogy alapjáraton nem bírom. Ha lenne egy Xavi 2.0 a keretben, akkor én is háborognék, de a körülményekhez képest a lehető legjobb választás most, és teljesen elfogadható szintet hoz ma.Tunyacsap73 írta:Paulával azért ne hasonlítsuk össze..
Nagyon egyszerű: Szerinted egy spanyol bíró mennyire élvezi ha egy KATALÁN csapatot szét rúgnak és hagyja? Pláne a jelenlegi helyzetnél nyilván a bírók 90%-ánál alapból antipatikusak vagyunk.sneco7 írta:Valaki magyarázza már el nekem,mert nem bírom felfogni ésszel,hogy ami tankönyvi sárga(lerántás) az ellenünk elkövetve miért nem sárga???
Hagyjad... itt az a divat, hogy valaki beirja, hogy egy játékos rossz és a sok birka meg bégeti, hogy az igen.Varatrix írta:ilyenkor mit látsz?Tunyacsap73 írta:Na Gomes takarodj mááá
egyáltalán nem zragikus, sőt egy paulimho szintet hoz mezőnyben
Miért már érinthetetlen státuszba került mint Messi?Tunyacsap73 írta:Paulával azért ne hasonlítsuk össze..Varatrix írta: ilyenkor mit látsz?
egyáltalán nem zragikus, sőt egy paulimho szintet hoz mezőnyben