Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Sőt, utána néztem, egyedül tőlünk kaptak ki otthon 2006 óta Európai porondon, azért az sem semmi.LG írta:Igen, a Bayern elleni meccsek vagy a tavalyi párharcunk jól jellemzi őket, ki lehet tőlük kapni nagyon, hiszen klasszis támadóik vannak, ugyanakkor meg is lehet őket nagyon verni, mert szervezetlenek, és a védelmük is sebezhető, és nincs meg az a BL rutinjuk sem, ami húzós helyzetekben mondjuk egy Realt ki tud segíteni.
Érdekes párharc lesz, veszélyes a PSG, de tényleg kicsit túl lehetnek tolva. A Bayernt szépen megcsapták, de aztán visszavágón jól ki is kaptak.LG írta:A PSG pedig kikapott a Lyontól. Ezt a meccset nem láttam, de a két csapat őszi meccsét, vmit Neymarék őszi meccsét a Marseillese ellen igen, egyik sem volt meggyőző a PSG. Majd meglátjuk mi lesz a BL-ben, de szerintem sokatmondó, hogy szervezettebb csapatok ellen, még a Ligában is szenvednek. Ha Real össze szedi magát a párharcig, szerintem kicsapják őket, Emery kevésnek tűnik a csapathoz, tavaly is az volt.
4 gol 2 asziszt..Tobias88 írta:Egy ilyen megmozdulás tegnap eléggé hiányzott a játékunkból:
https://streamable.com/r278c
LOL én is pont most akartam betennipalesz77 írta:Nem csak a La LIgában hülyék a bírók.
Tegnap ezért kiállította a spori Diegot 2. sárgával.Érdemes megnézni, hogy miután elesett, még utána is rúgott, megpróbálta felnyesni..
Kész, ilyet még nem láttam esküszöm.

Nem érzed túl soknak a 4 barcást egy olyan szezonban, ahol 1 spanyol kupát nyertünk csak, miközben a Real ezen kívül mindent vitt, és csak az egy szem Kroos van ott?BarcafanTomee írta:Lehet szavazni a 2017es álomcsapatra. Az enyém így fest:
De Gea - Alex Sandro - Bonucci - Piqué - Kimmich - Iniesta - Kroos - De Bruyne - Neymar - Mbappé - Messi
Nekem így nézett ki:BarcafanTomee írta:Lehet szavazni a 2017es álomcsapatra. Az enyém így fest:
De Gea - Alex Sandro - Bonucci - Piqué - Kimmich - Iniesta - Kroos - De Bruyne - Neymar - Mbappé - Messi
A szuperkupát nem vesszük ide mióta 2013-14-ben megkaptuk hogy trófa nélkül zártuk a szezont, mert a Szuperkupa az előző idényre vonatkozikP.U.Y.O.L. írta:Sőt, ha a spanyol szuperkupát is idevesszük, akkor már mi sem.S.Agüero írta:A még veretlen csapatok: City, Barca és Atlético, miután ma kikapott az Inter.
Sőt, ha a BL-t is belevesszük, akkor már csak mi vagyunk a veretlenek.
De az úgy nem hangzik olyan jól.P.U.Y.O.L. írta:Sőt, ha a spanyol szuperkupát is idevesszük, akkor már mi sem.S.Agüero írta:A még veretlen csapatok: City, Barca és Atlético, miután ma kikapott az Inter.
Sőt, ha a spanyol szuperkupát is idevesszük, akkor már mi sem.S.Agüero írta:A még veretlen csapatok: City, Barca és Atlético, miután ma kikapott az Inter.
Kíváncsi vagyok megy-e Oroszországba, jobbszélsőből nincsenek nagyon ellátva a brazilok, Coutinho szokott ott játszani sokszor, pedig nagyon nem az az ő legideálisabb posztja, szóval még helye is lehetne.. Egyelőre úgy tűnik, hogy rajta nem nagyon fog múlni.Bob_Marley írta:Malcom:
https://youtu.be/2pJuSJf3Ulg" target="_blank

Mi az ami most "divat" a hírekben?Nero. írta: Mit követett el?