Engem nem kavart fel az eredmény, szerintem simázunk a visszavágón, és legalább letudtuk a már időszerű vereséget is. Kár, hogy az Espanyol ellen, de igazából ennél csak akkor lehetett volna jobb, ha ezt a meccset 0-6-ra nyerjük, a visszavágón meg kikapunk. De így se nagyon van vele bajom megmondom őszintén. Meglepne, ha egy 1-0-át nem tudnánk ledolgozni, akkor meg is érdemelnénk a kiesést. Még a tegnapi csapattal is nyerhettünk volna ha beverjük amit kell, ha meg több kezdő is a pályán lesz, ezt az Espanyolt verni kéne több góllal.
VEB-bel abban egyetértek, hogy Alená nem volt jó - mondjuk szerintem rossz se, olyan semmilyen -, a gyerek legnagyobb erőssége a mentalitása, amiatt emelkedik a többiek fölé. Tehetséges is persze nyilván, de nem egy egyedülálló tehetség, viszont mentálisan rohad erős, és tudja hogy mire képes - első felnőttmeccsén 0-1-nél 25-ről rámeri lőni pl, mert tudja, hogy be tudja verni onnan is, azért ez ritka -, ebből viszont tegnap nem sokat láttunk. Én nem temetem még persze, de ha pár meccs elteltével se fogja tudni hozni a B-s énjét és megoldásait, akkor gondba lesz elég hamar szerintem. Ennél mondjuk láttuk már jobban is játszani, szóval annyira nem aggódok egyelőre miatta.
Többiekről nem nagyon érdemes írni, Messi bemelegítésnél többet mozgott szerintem mint a meccsen, de azt a keveset legalább sprintbe tette meg.

És még így is MoM jelölt, Busi meg Verma voltak talán még kifejezetten jók, többiek elvoltak csak. A kezdő után igazából ennél többet nem nagyon vártam, Paulinho 433-ban tudjuk mennyire segíti a középpályát, Denis és Alená meg - még? - közel sem olyan jók, hogy működtessék a gépezetet. Várható volt a lötyögés és a játék szerintem, de nekem nagyon bajom se volt vele, a 11-esig szerintem egész jó volt a meccs, az nagyon megtörte az addigi játékot, onnantól szerintem kapura se voltunk veszélyesek.