Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hdavid írta:Arnaiz pados?
http://www.sport365.live/" target="_blankadi79 írta:Sziasztok egy linket kérhetnék?
Na igen.MessiNeymarSuarez írta:Reméljük. Becélozhatnák azt a bajnoki 4. helyezést a Real Madrid elől
Reméljük. Becélozhatnák azt a bajnoki 4. helyezést a Real Madrid előlCestus írta:Úgy látszik, helyreállt a rend Andalúziában.MessiNeymarSuarez írta:Közben a Sevilla szépet fordít 1-0,ról 1-2-re
Úgy látszik, helyreállt a rend Andalúziában.MessiNeymarSuarez írta:Közben a Sevilla szépet fordít 1-0,ról 1-2-re
Nem tudom, de az edzésen nem látszott rajta, hogy sérült lenne. Lehet ott sérült meg?randomguy írta: De, megsérült, hivatalos. Izomproblémáról olvastam.
Nálam a Cilessen-Semedo,Piqué,Verma,Digne-Roberto,Busquets,Paulinho,Denis-Messi,Suárez lenne a kezdő. Rakéta nem volt a top-on a hétvégén, ráférne egy pihenő, Alba is végig nyomta az utóbbi 3 meccset, ő is pihenhetne kicsit.Sinya22 írta:Ter Stegen,CIllessen,Semedo,Piqué,Rakitic,Busi,Denis,Messi,Suarez,Rafinha,Paulinho,Alba,DIgne, Roberto,Gomes,Vidal,Vermaelen,Alena
Na,Rafinha csak kap egy esélyt.Szerintem most jobban megpörgetjük az odavágót,aztán otthon lesz pihentetés. Masch már nem került be,ezek szerint már nagyon készül a távozásra,tudtommal nem sérült meg.