Letámadásnál tényleg nem kell hozzá, viszont egy duelt(ütközés) viszonylag könnyebb megnyerni +30kg izommal, egy fejpárbajnál sem árt az a +25-30cm.recrea írta: Ennek a magyarázata engem is érdekel, egészen zseniális megállapítás
Az a baj, h te (hajnesz) a védekezésnél egyénekben gondolkodsz, védekezni a csapat védekezik, ami a legkönnyebben tanulható, mert nem kell hozzá extra képesség.
Természetesen matematikailag ugyanazt jelenti a 2, de az elv más.
Ha nem kapsz gólt, már minimum szereztél 1pontot.
Arra nem lehet alapozni, hogy majd Messi kihúz minket mindig a bajból(persze ki szokott húzni, de nem ez a lényeg (:D), csak erre alapozni nem lehet).
Meg lehet nézni, ha a védekezés rendbe van, előbb-utóbb jönnek majd a gólok is, meg a szép játék.
Viszont hiába rúgunk minden meccsen 3 gólt, ha 4-et kapunk mellette.
Remélem kb érthetően leirtam mire gondoltam (még ha valószinüleg nem is egyezik velem a többség )-
Nem is butitottam le, mert Rakitic azért nem ügyetlen lábbal,meg Paula se a maga módján.S.Agüero írta:Nem értem, úgy írod, mintha kétféle játékos létezne, technikás és "zongoracipelő", kettő nem lehet egyszerre, vagy mi?
Kevesebb gólt csak akkor tudsz kapni az ellenfélnél, ha betalálsz a hálóba.![]()
Ez a modern futball szöveg meg nagyon vicces már, melyik topliga első helyezettje helyezi a hangsúlyt a fizikai adottságokra? City, PSG, Napoli, Barca, Bayern?
Nem csak ütközéssel lehet labdát szerezni, nem lehet ezt így lebutítani.
Citynél ott van pl rögtön Fernandinho, PSG,Napoli,Bayern meccseket meg nem nézek. Realnál is mondjuk megfigyelhető, hogy amióta ótvar Casemiro, azóta (is) nem megy a bugi(nagyon lebutitva a helyzetet)