Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Romero szerint nincs semmi, Alfredo Martínez szerint Valverde szerint sincs semmi.Kubla9 írta:Egyenlőre nem írnak semmit se hogy esetleg tényleg megsérült.
Bizony, sérülős után jött vissza, és r engeteget kell fejlődnie, de már most látszik a mozgásán hogy nem egy átlagos középszer.Cestus írta:Dembele vs. Levante. Vissza kell még rázódnia a játékba, de látszik a mozgásán és a labdakezelésén, hogy jó focista. Ami feltűnt még, hogy a passzjátéka nagyon jó volt, türelemmel játszott és nem vállalt be minden hülyeséget. Jó lesz ő is nagyon.
najo, ennel tobb hulyeseget egy kommentben nem nagyon olvastam mostanaban, pedig azert nincs olyan magasan a lec, es a komment se tul hosszu.Nero. írta: Mindegy, csak ne pánikoljon be a klub, hogy csak azért is játszatni kell mert 150 millió volt, bármilyen is az itteni teljesítménye.
Orulok hogy Valverde nem félt lecserélni
Mindegy, csak ne pánikoljon be a klub, hogy csak azért is játszatni kell mert 150 millió volt, bármilyen is az itteni teljesítménye.Yokozuna írta:Engem már akkor elhallgattatott, mikor kiderült mennyiért vettük meg.csababarca írta: Dembelé jó lesz, alig várom, hogy elhallgattasson mindenkit
Engem már akkor elhallgattatott, mikor kiderült mennyiért vettük meg.csababarca írta: Dembelé jó lesz, alig várom, hogy elhallgattasson mindenkit
az kellene h messi ne legyen a nyakán... ha meg átteszik a balosra ott meg alba meg iniesta van rajta... mind1, bízom valverdében h vmit kitalál, mert látni rajta h nem egy AG, ha volt lehetősége próbált megindulni és nem csak az alibi passzok jöttek.Kovbal88 írta:Ez a mai még sajnos nem a ő meccse, de amúgy a társak se veszik még komolyan. Kellenek az ilyen meccsek
Pedig ez így van.Tivadar6 írta:Páran eléggé elvagytok varázsolva![]()
![]()
Látom magam előtt, ahogy Dembelé egy meccs után, beül a kb 100 millió forintos kocsijába, hazavezet a kb 300 milliós lakásába, és miközben háremet tart, beüti az eurobarca fórumát , hogy elolvassa, mit írnak róla, a szalagról megfáradtan hazaért, egy kőbányaival a fotelbe ücsörgö , magyar megmondóemberek...