Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Leírod, hogy egy stabil középpályát favorizált és igaza volt, utána meg, hogy Gomes gyeenge volt, még Alba sem tudott tőle fickándozni.rikko írta:Köszönöm a válaszokat. Értem már mi volt a gond szerintetek. Viszont ki a francot kellett volna bedobnia, hogy jobban működjön az egész? DS-t ? Vagy a sérült Iniestát ? Vagy a nemrég felépült Dembelét kellett volna erőltetni ezen a moslék talajon. Én azt gondolom, hogy nem akart kockáztatni, de mivel nem állt jól a szénánk megtette amit megkövetelt a haza.
Egy stabil középpályát favorizált 433-al szemben. Az eredmény őt igazolja. Igaz kellett a változtatás, de már akkor visszajöttünk a meccsbe, amikor nem jöttek be az emberek.
Paula lehet nem játszott nagy meccset, de megint gólt lőtt.
Alba sem fickándozott, mert Gomes ott totyorgott előtte. Gomes-t nagyon gyorsan el kell passzolni, igaz néha vannak villanásai, de összességében betli.

ezt tenyleg nagyon nehez lehet eltalalni, mert fontos golokat lo folyamatosan, de az is siman elkepzelheto, hogyha nem o kezdene, akkor nem is lennenk raszorulva a fontos goljaira, mert nelkule jobban tudnank uralni a meccset. de ennek az ellenkezoje is, lehet nelkule meg ennel is jobban szetfutottak volna minket, es 2-0al fordulunk.palesz77 írta:Nem utálkozásból mondom, de pont ezért kétélű fegyver Paulinho. A szokásos gólját meglőtte, de uralni se tudtuk a meccset amíg a pályán volt. Rendszeresen ez van amúgy, meg lehet nézni, hogy a legjobban akkor játszottunk a szezonban, amikor ő nem kezdett. Egyik kezével ad, a másikkal elvesz, most is jól kijött ez szerintem
Ez abszolút igaz. A Classicon is már ezt éreztem. Okos, taktikus, nem fél óra alatt akarja megnyerni a meccset, hanem 90 alatt. Tudja, hogy ha kell, akkor kivárunk és a végén lőjük el a puskaport. Nagyon taktikus ember, Luchoval tegnap a 2-0 után kaptunk volna még egy 3.-at is sajnos... Tavaly láthattuk, hogy volt olyan, amikor az elején lőttünk 2 gólt, aztán unalom, tili-toli,aztán kiegyenlítettek, de nem tudtunk már felpörögni, a végén meg ki is kaptunk.... Most a Real tolja ezt. Az elején ha összejön, akkor gála, ha nem akkor teljesen beleszürkülnek és zakó a vége.hau30 írta:Abszolút jogos amit írsz, de szerintem az a nem mindegy,hogy az a soci dominancia kialakítás mennyibe fájt nekik,úgy az 50.perc környékén. Közük nem volt onnantól a játékhoz, mert sokat kivett belőlük fizikálisan az első félidő. Én szerintem EV direktbe így építit fel ezeket a keményebb meccseket. A legtöbb 2. félidei minőségi javulás nem csoda eredménye,hanem full tudatosba nyomja. Miután kimerült az ellenfél, EV kicsit finom hangol a taktikán ilyen-olyan húzásokkal és mi csak azt látjuk az ellenfél milyen gyengusz lett. Aztán gurítunk 3-4-et, ha a helyzet azt kívánja.visca el barca írta:így is megtették, semmit nem ért a 4 "fizikális" középpályás
Abszolút jogos amit írsz, de szerintem az a nem mindegy,hogy az a soci dominancia kialakítás mennyibe fájt nekik,úgy az 50.perc környékén. Közük nem volt onnantól a játékhoz, mert sokat kivett belőlük fizikálisan az első félidő. Én szerintem EV direktbe így építit fel ezeket a keményebb meccseket. A legtöbb 2. félidei minőségi javulás nem csoda eredménye,hanem full tudatosba nyomja. Miután kimerült az ellenfél, EV kicsit finom hangol a taktikán ilyen-olyan húzásokkal és mi csak azt látjuk az ellenfél milyen gyengusz lett. Aztán gurítunk 3-4-et, ha a helyzet azt kívánja.visca el barca írta:így is megtették, semmit nem ért a 4 "fizikális" középpályáshau30 írta:A socik egy fizikálisan erőteljes középpályával álltak fel és,ha ezzel szemben egy ilyen időjárási körülmények közé felraktál volna egy nem 100%-os Init ,akkor konkrétan felzazábáltak volna minket.
Teljesen igaz!!!palesz77 írta:....
így is megtették, semmit nem ért a 4 "fizikális" középpályáshau30 írta:A socik egy fizikálisan erőteljes középpályával álltak fel és,ha ezzel szemben egy ilyen időjárási körülmények közé felraktál volna egy nem 100%-os Init ,akkor konkrétan felzazábáltak volna minket.

Való igaz, hogy a 4 középpályás egyike se alkalmas labdakihozatalra, de a padról se nagyon volt más választása. Középpályára Gomes helyett maximum DS volt a kispadon, aki kb. ugyanakkora dupla 0. Dembelét meg gondolom nem akarta ilyen talajon kezdetni.visca el barca írta: felálltunk 4 "buta" középpályással, akik közül senki nem tudta sem megtartani a labdát, sem megjátszani azt előre. ebbe a csapatba, hogy tudjunk labdát tartani, meg előrefelé játszani mindig kell egy iniesta kaliber, különben az van mint tegnap hogy egyszerűen nem tudjuk kihozni a labdát. a második félidőre annyi változott, hogy mindenki fentebb lett tolva 15-20 méterrel és így könnyebben mentek előre a zsugák. iniesta nem tudom mennyire volt sérült, de legkésőbb a szünetben be kellett volna hozni. vagy dembelét és átállni a 4-3-3-ra hátrányban. lehet ha a szünet 2-0 akkor meg is lépi.
4 középpályás, Gomes majdnem végig fent maradhatott, Paulinho vhogy idegen testként hatott a pályán... lehet érdemesebb lett volna kipróbálni a 3-5-2-t Robival és Albával, hogy legyen elég támogatás Messinek és Lalyosnak.rikko írta:visca el barca írta:EV viszont nem jól meccselt, már szünetben cserélnie kellett volna, szerencséje h a játékosok összekapták magukat és megmentették a se**ét.
Ezt kifejtenéd, mert már nem az első hasonló hsz-t olvasom.
Nem kötekedni akarok, csak kiváncsi vagyok mi volt kirívó EV taktikájában ?
Közben meg a 4, elvileg védekezésben és fizikálisan kiváló kp között úgy forgolódott Canales meg Jose, mint én a kiscsoportosok között. Eszetlen, ahogy megtartották a labdát. Paula meg szépen végignézte a gólt. Írtam meccs elott is, h a várható kontrák miatt Dembelet nyomnám inkább, mivel az elsőben labda sem volt nálunk, sztem indokolt lett volna.visca el barca írta:felálltunk 4 "buta" középpályással, akik közül senki nem tudta sem megtartani a labdát, sem megjátszani azt előre. ebbe a csapatba, hogy tudjunk labdát tartani, meg előrefelé játszani mindig kell egy iniesta kaliber, különben az van mint tegnap hogy egyszerűen nem tudjuk kihozni a labdát. a második félidőre annyi változott, hogy mindenki fentebb lett tolva 15-20 méterrel és így könnyebben mentek előre a zsugák. iniesta nem tudom mennyire volt sérült, de legkésőbb a szünetben be kellett volna hozni. vagy dembelét és átállni a 4-3-3-ra hátrányban. lehet ha a szünet 2-0 akkor meg is lépi.rikko írta:Ezt kifejtenéd, mert már nem az első hasonló hsz-t olvasom.
felálltunk 4 "buta" középpályással, akik közül senki nem tudta sem megtartani a labdát, sem megjátszani azt előre. ebbe a csapatba, hogy tudjunk labdát tartani, meg előrefelé játszani mindig kell egy iniesta kaliber, különben az van mint tegnap hogy egyszerűen nem tudjuk kihozni a labdát. a második félidőre annyi változott, hogy mindenki fentebb lett tolva 15-20 méterrel és így könnyebben mentek előre a zsugák. iniesta nem tudom mennyire volt sérült, de legkésőbb a szünetben be kellett volna hozni. vagy dembelét és átállni a 4-3-3-ra hátrányban. lehet ha a szünet 2-0 akkor meg is lépi.rikko írta:Ezt kifejtenéd, mert már nem az első hasonló hsz-t olvasom.

visca el barca írta:EV viszont nem jól meccselt, már szünetben cserélnie kellett volna, szerencséje h a játékosok összekapták magukat és megmentették a se**ét.
Emellett még jön Coutinho is, aki a BL-re pihentetés közben teljes értékű játékosa lehet a csapatnak.JimmyJump írta:A bajnokságban most elég csendes időszak jön, a következő hét meccsünk mindegyike nyerhető, miközben a Valencia játszik mindkét Madriddal és a Bilbaoval, az Atleti pedig a Valencia-Bilbao-Sevilla trióval. 1-2 döntetlen belefér, aztán a 27. fordulóban otthon az Atleti ellen le is zárhatjuk a bajnokságot. A Bl nyolcaddöntő visszavágóra és a negyeddöntő-elődöntő meccseire már bőven lehetne pihentetni így.