Aranylabda:
Én meg biztos vagyok benne,hogy amíg Messi így játszik(évente 40-50 gól,vagy esetleg még több) addig nem fogja megkapni sem Neymar,sem Mbappé sem senki.Akkor se,ha kupa nélkül maradunk(ami jelen helyzetet nézve már majdnem lehetetlen). Évekig teljesen más szinten voltak/vannak Ronaldoval,3. személynek akkor se nagyon van esélye,ha triplázik a csapata abban az évben. Egyszerűen annyival jobbak,jelenleg ez Messire mondható el,de a nyakamat rá,hogy Ronaldo ott lesz a top3 között,pedig még addig van 11 hónap

Neymarnak a labdához jelenleg kellene egy bl,egy vb győzelem,és jó pár gól. Akkor talán,de mondom,ha Messi eltesz 50 gólt év végéig,akkor hiába. Főleg hogy a spanyol bajnokságot sokkal többre értékelik,mint a franciát(Kivéve a digisport szakértőit,mert szerintük az angol 4. is erősebb).
Azért bármennyire is erős másfél évet hozott Zidane,kezd inogni alatta a pad.A bajnokság elúszott,a BL-t nyilván várjuk meg,de erősen össze kellene szedni a csapatot,a kupa meg kb senkit nem fog érdekelni odaát.Még ebbe bele lehet magyarázni az "egyszer fent egyszer lent" dolgot,de én úgy látom,hogy semmi ötlete/taktikája nincs.Felrakja ugyanazt a 11 embert,a két szélső adogat,aztán egyszer csak bemegy. Néha 1-1 lövés Ronaldotól,és ennyi. Egy bl kiesés esetén biztos vagyok benne,hogy nem ő lesz a következő szezontól,abban meg pláne,hogy lesz egy jó nagy bevásárlás.