Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ini?? Kacag a vakbelem.dinnyesz írta: Szerintem kamu, nem egy poszton játszanak. Én Denist megtartanám még így, hogy sikerül tisztítani kereten. Valamiért még mindig azt akarom hinni , hogy ott bújik benne valahol a kicsi Ini.
lics írta:Arda, Deolofeu, Vidal, Denis, Mascherano szinte biztos. Azt olvastam Rakitic is távozni akar Coutinho igazolása miatt erről tud valaki pontosabb infot? Remélem ha mind mennek 50-70 millát kapunk értük meg hát a fizetésük miatt tényleg hatalmas biznisz lenne...
Jaja, azt vágom...Törökország érdekes főlegBarcafanTomee írta:Szerintem 31. De attól függ, hogy hova akarnak eladni, mert az számít, nem pedig, hogy a spanyol ablak meddig van nyitva.recrea írta:Meddig van átigazolási időszak, amíg el lehet passzolni a népet, január 30?
Szerintem 31. De attól függ, hogy hova akarnak eladni, mert az számít, nem pedig, hogy a spanyol ablak meddig van nyitva.recrea írta:Meddig van átigazolási időszak, amíg el lehet passzolni a népet, január 30?
Most azt olvasom, hogy Gomesre számít Valverde, de a játékos megkérte, hogy passzolják el akár kölcsönbe, akár rendesen, mert több játékpercet szeretne a VB előtt.18Barca99 írta:Meg Mascherano, ha minden igaz.lics írta:Akkor most télen 4 távozó lesz valószínűleg? Vidal vissza menne a Sevillához, Deolofeu Napoli, Rafinha Inter, Arda Basaksehir?
+1visca el barca írta: sztem tök felesleges volt 3-4. számú védőnek egy nem eu-s játékos, de a fejesek jobban tudják. hátha találtunk egy újabb umtitit. ha meg nem akkor buktunk 12 millát.
33 meccsen van 8 gólja, az azért egy védőtől nem gyenge. Pontrúgásoknál hasznunkra lesz az tuti. Én nagyon várom már, remélem beválik.soadroli írta:na hivatalos Mina.
Meg Mascherano, ha minden igaz.lics írta:Akkor most télen 4 távozó lesz valószínűleg? Vidal vissza menne a Sevillához, Deolofeu Napoli, Rafinha Inter, Arda Basaksehir?
Ha a fenti 4 játékos távozik, miért kéne eladni még Gomest is? Azért mert nem a golyóin pörgeti a labdát, még kiváló tehermentesítő játékos lehet tavasszal a ligában. Fiatal, van benne még potenciál mert az adottságai megvannak és Valverde is számol vele. Én rajta most még biztos nem adnék túl.Subinho írta:Hozzácsapnám még Gomest és így jó is lenne. Bár Vidallal nincs bajom igazán, de nincs itt helye. Denis meg maradhatna cserének.
Viszont az tuti, hogy nulla pénzt fogunk kapni értük! Jó ha összesen vagy 30 misit....
Hozzácsapnám még Gomest és így jó is lenne. Bár Vidallal nincs bajom igazán, de nincs itt helye. Denis meg maradhatna cserének.lics írta:Akkor most télen 4 távozó lesz valószínűleg? Vidal vissza menne a Sevillához, Deolofeu Napoli, Rafinha Inter, Arda Basaksehir?
Komoly az angolodSamper írta:A holnapi keretből egyértelmű, hogy kikma B-listások Valverdenél: Denis Suárez, Arda Turan, Rafinha, Deulofeu and Aleix Vidal.
Samper írta:A holnapi keretből egyértelmű, hogy kikma B-listások Valverdenél: Denis Suárez, Arda Turan, Rafinha, Deulofeu and Aleix Vidal.
Rafinha sajnos a középpálya Vermaelen-je, Denisben nem látom, hogy valaha is képes lenne robbantani. Vidalnak nincs posztja. Komolyabb ellenféllel szemben védőmunkát nem lehet rábízni, támadásban pedig vannak nála jobbak. Ráadásul szerintem nála fejben sincs minden rendben. Csakúgy, mint Deulofeu esetében. Divat ugyebár Luis Enriquét szapulni, de nem véletlen,hogy ő is anno. mentális gondokra hivatkozva nem tartott igényt rá. És hasonló okok miatt jegelte Vidalt is... Arda a no komment kategória.koczanattila9 írta:
Én azért még Gomest hozzá raktam volna Rafinha helyett, többet hozzá tudna tenni mint a portugál
és jobban is illeszkedik a csapatba csak hát a sérülékenysége a baj.
Én azért még Gomest hozzá raktam volna Rafinha helyett, többet hozzá tudna tenni mint a portugálGauchomester írta:Aztán tavaszra meg is lehetne végre a szűkebb (-4) keret.
Ezt mondjuk tényleg csak a vak nem látja. Ők így öten mehetnének is télen. + a kisfőnök (Stalkyard írta:Rá nem jöttem volna, basszus, tényleg...Samper írta:A holnapi keretből egyértelmű, hogy kikma B-listások Valverdenél: Denis Suárez, Arda Turan, Rafinha, Deulofeu and Aleix Vidal.
Épp most akartam írni.Tromort77 írta:Barça's official YouTube channel have created a playlist titled 'YERRY MINA.' The video is pre-uploaded and it's set to private.
Only a matter of time.
Lassan védjeggyé válik az iylen típusú bejelentés.
Rá nem jöttem volna, basszus, tényleg...Samper írta:A holnapi keretből egyértelmű, hogy kikma B-listások Valverdenél: Denis Suárez, Arda Turan, Rafinha, Deulofeu and Aleix Vidal.