Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon nagyon régen, még ugyanezt mondtuk Suárezről amikor az Ajaxba játszott még. Sajnos vagy nem sajnos nálunk kész játékosokra mennek, szóval menjen csak el Liverpoolba fejlődni, aztán perkálunk érte. Korából és a jelenlegi tendenciából következtetve 7 év múlva érkezik 320 millió+ 50 milliós egyéb opciókkal.Tivornya írta:Szerintem ezt a Grízes-témát marha gyorsan el kell felejteni és helyette Kluivert-ben gondolkodni! A következő 3 átigazolási időszak valamelyikében hozni kell a hollandot és kész a támadószekció hosszú évekreOlcsóbb, mint a francia, kevesebb fizuról indulna az itteni pályafutása, mint a franciának és sokkal agilisabb...tovább is van, mondjam még?
Ezt csak az a csoport reméli, akik a nullás meccsei után megjegyzik hogy igazából nem is volt rossz meccse mert sokat birkózott a védőkkel.Tivadar6 írta:Ezt a Suarezes dolgot, nem értem, hogy honnan veszitek.recrea írta:Nekem sem tiszta, mi a túrónak jönne Griezmann, Suarez úgy fog kihalni a kezdőből, másrészt a francia sem garancia semmire.
Azt a 100 milliót inkább költeném mélységi irányítóra.
Szerintem, teljesen benne van a pakliban, hogy Valverde nincs megelégedve vele, és helyette kérte Griezmannt, mitől lenne ez olyan elképzelhetetlen?
Csak azt ne írjátok, hogy mert Messi barátja...
Ezt a Suarezes dolgot, nem értem, hogy honnan veszitek.recrea írta:Nekem sem tiszta, mi a túrónak jönne Griezmann, Suarez úgy fog kihalni a kezdőből, másrészt a francia sem garancia semmire.
Azt a 100 milliót inkább költeném mélységi irányítóra.
És ebben az esetben milyen kezdőt képzelsz el?Messithebest írta:Hosszútávon jobban járnánk Grizivel mint Lajossal, ez tény. Viszont valszeg később nem fogjuk tudni ennyiért hozni, mint most. Lajos meg Messi legjobb haverja, és elég jól beilleszkedett már, szóval az a kérdés, hogy érdemes e megbontani a jelenlegi csapategységet a jövőért, mert az biztos, hogy Coutinho érkezésével ketten együtt nem férnek el a kezdőben, ha csak Rakiticet nem dobjuk ki. (ebben az esetben Coutinho a kp-n játszana, csak úgy mint Messi amolyan tkp-ként, Grizi meg mehetne a balosra, Lajos meg maradna középen) Nehéz kérdés, én egyébként nem hoznám, Lajosnak lehet még pár jó éve itt, addig meg hátha összeszedünk annyit amennyibe pár év múlva kerülne Grizi
Coutinho szerintem amúgy is elsődlegesen Iniesta pótlására jött, ez a legégetőbb.Messithebest írta:Hosszútávon jobban járnánk Grizivel mint Lajossal, ez tény. Viszont valszeg később nem fogjuk tudni ennyiért hozni, mint most. Lajos meg Messi legjobb haverja, és elég jól beilleszkedett már, szóval az a kérdés, hogy érdemes e megbontani a jelenlegi csapategységet a jövőért, mert az biztos, hogy Coutinho érkezésével ketten együtt nem férnek el a kezdőben, ha csak Rakiticet nem dobjuk ki. (ebben az esetben Coutinho a kp-n játszana, csak úgy mint Messi amolyan tkp-ként, Grizi meg mehetne a balosra, Lajos meg maradna középen) Nehéz kérdés, én egyébként nem hoznám, Lajosnak lehet még pár jó éve itt, addig meg hátha összeszedünk annyit amennyibe pár év múlva kerülne Grizi
Ezzel nagyon egyetértek, nem látom szükségét a csapatba. Suarez bár néha suta, mégis világklasszis középcsatár, Messi alap, Dembele meg most jött.mvik írta: Griezmannért, tény hogy rohad jó játékos, de kérdem én minek ide?
-Valószinűleg Griezmannal erősítjük meg nyáron az így is erős támadósorunkzola8787 írta:- Dembelé felépült
- a Real továbbra is botladozik
- Coutinho-t leigazoltuk
- új fiatal védőt igazoltunk
- Deulofeu a Napoli-al tárgyal
- Arda-val tárgyal egy török klub
- Gomes a sport szerint távozna
Melyik isten fifázik és tette át amatőr szintre a játékot?
Cestus írta:Szegény gyereket jól beöltöztette Robert Barca mezbe, hogy összevesszen a munkáltatóival, aztán meg otthagyja.MessiNeymarSuarez írta:Poénból pózolt Barca mezben a vezetőséggel magánemberként, vagy megállapodhattak csak kiszivárgott a fotó?
Annyira inkompetens a vezetőség, hogy a Barcelona keretét ma a világon szinte az összes csapat irigyli és elcserélné a sajátjára. Ter Stegen, Umtiti, Suarez, Semedo, Paulinho, Dembelé és most Coutinho(TS,Umtiti,Semedo,Dembelé és Coutinho még fiatalnak is mondhatóak a mai fociban, tehát jó pár évre meg lesz a csapat magja és még fejlődhetnek is...ha még érkezne Griezmann is, az már csak a hab lenne a tortán. Brutálisan erős a keret, igaz, hogy van 1-2 játékos aki nem igazán ide való, de melyik csapatban nincs ilyen??Tobias88 írta:Arda távozásával mi van, mennyire 100? A főoldal elég lassú szokott lenni ebben az ügyben, de nagyon várom hogy elhúzzon a p*cs*ba
Dulifuli és Rafinha simán mehetne, akarnak is. Ha valamelyik itt marad akkor inkompetens az egész vezetőség az biztos