2018.01.08. 11:40:11
Akkor pár okos gondolat tőlem is ebbe a topicba!
Először is én olyan vagyok, mint Guti volt, csak nem meleg és pont fordítva én annak örülök, ha minél mélyebbre süllyed a Real. Egyébként, nincsenek ott még komoly gondok, mert teli vannak jó játékosokkal, és amíg a csapat Zidane mögött áll még bármi lehet. Ellenünk a 3:0 nál is félidőtájt nem voltak rosszabbak. Még kettő null után is volt helyzet, szóval nem temetném őket. Lehet Ronaldo állandóan túl sok nekik, de még mindig képes meccseket eldönteni.
Zidane: Amíg Perezzel jó a viszonya nem küldik el, lehet már okosabbak ott is, és rájöttek, hogy időt kell adni, mondjuk lehet pont nem Zidene a megfelelő ember, hogy csapatot csináljon. Mert habár nyert két BL-t elsőre egymás után, ezt senki se veheti el tőle, de azért lássuk be, sehol nincs ez a Pep-féle csapathoz. Az összes győzelem, vért izzadva született nem kis szerencsével, lesgól, vagy az ellenfél hülyesége. Szóval, ha Zidane nagy edző lenne, akkor mostanra kellene, hogy összeérjen a csapat, nem pedig esik széjjel. Ami lehet nem az ő hibája, hanem csak erőléti gondok vannak, vagy bármi más apróság.
Ronaldo: Lenyilatkozta, hogy a Madridból akar visszavonulni, hát érdekes lenne, még lehet egy éve van ott aztán lapátra teszik. Ha Cassilasnak és Raúlnak nem adatott meg, a madridi búcsú, akkor Ronaldonak se fog.
A BL-ben bármi lehet, azért vannak jó játékosaik, nem is kevés és valahogy mindig velük van a szerencse is, vagy valami felsőbb hatalom, ami nem engedi, hogy a Madrid veszítsen. Idén, azért számolni kell, a Cityvel, PSGvel, velünk, szóval nem lesz könnyű dolga a végső győztesnek.
Érdekes, hogy nem igazolnak játékosokat, mert ha valaki, hát pont a Madrid híres arról hogy igazol. Keane nem hiszem, hogy pont egy angol válna be náluk, Owen is csak a padot melegítette, de Benzemának már rég lapát, vagy Bale se lett akkora sztár, mint amire számítottak, habár voltak jó meccsei.
Bajnokságban, nekik ez a következő egy hónapban nagyon sok minden el fog dőlni, most hogy nincs forma van esély kiesni a kupából egy erősebb csapat ellen, amit nézve a bajnokság állását biztosan komolyan vesznek, a BL is lassan itt van. Szóval, ha nagyon rosszul alakulnak a dolgok, lehet Zidane csomagolhat, Bl kiesés esetén tuti tipli.