Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van egy sárga mező FóRUM felirattal, alatta pedig van egy olyan,sor hogy Gy.I.K. aztán keresés, stb. és ott a Profil részben. Annak is a legaljánBoixos írta:tudom, h már 600szor leírtátok meg minden, de még egyszer, utoljára nem tudná vki megmondani, h melyik az az oldal, ahonnan képet lehet belinkelni a profilba, mert innen sehogy sem akar sikerülni.
előre is köszi!
http://iaro.srv.huBoixos írta:tudom, h már 600szor leírtátok meg minden, de még egyszer, utoljára nem tudná vki megmondani, h melyik az az oldal, ahonnan képet lehet belinkelni a profilba, mert innen sehogy sem akar sikerülni.
előre is köszi!
Én is vmi ilyesmire gondoltam,szval nem csak nekem tűnt rossznak.Chris írta:Én tudom mi a hiba.
Az, hogy Ailton már nincs a Werdernél a Schalk 04-ben nyomja, ezt kell javítani.
Előbb Ailton majd Klose mellett, így helyes?Chris írta:Én tudom mi a hiba.
Az, hogy Ailton már nincs a Werdernél a Schalk 04-ben nyomja, ezt kell javítani.
Jó vanna,többet meg se szólalok inkább.rhynn írta:Oké, semmi gondCharlie írta:
Nem szórakoztam,nekem nem tetszett ahogy írva volt,csak megjegyeztem,elnézést,csak olvastam a topik címét és gondoltam megjegyzem,mert azért van nem?Amúgy nekem tök 8 hogy van írva.Lehet hogy én vagyok a hülye és nem értelmeztem a mondatot rendesen........
Amúgy nem vettem komolyan ezt a feketepontos dolgot elhihetted.
C.Szóljál nyugodtan, de legközelebb PÜ-be, ott nem ég a fejem. Szerintem jó volt
Oké, semmi gondCharlie írta:
Nem szórakoztam,nekem nem tetszett ahogy írva volt,csak megjegyeztem,elnézést,csak olvastam a topik címét és gondoltam megjegyzem,mert azért van nem?Amúgy nekem tök 8 hogy van írva.Lehet hogy én vagyok a hülye és nem értelmeztem a mondatot rendesen........
Amúgy nem vettem komolyan ezt a feketepontos dolgot elhihetted.
C.
Nem szórakoztam,nekem nem tetszett ahogy írva volt,csak megjegyeztem,elnézést,csak olvastam a topik címét és gondoltam megjegyzem,mert azért van nem?Amúgy nekem tök 8 hogy van írva.Lehet hogy én vagyok a hülye és nem értelmeztem a mondatot rendesen........rhynn írta:Hülye, nem mondtam komolyanCharlie írta:Értem főnök,vigyázok magamrarhynn írta: Mind1, átjavítottam. Bár szerintem nem volt gond vele.
Mindenesetre 1 feketepontot beírtam kötözködésért, már csak 9 lehetőség maradt![]()
C.De továbbra se értem mi a hiba, de ahogy látom, te se... Akkor meg minek szórakozol?:)
Hülye, nem mondtam komolyanCharlie írta:Értem főnök,vigyázok magamrarhynn írta:Mind1, átjavítottam. Bár szerintem nem volt gond vele.Charlie írta: Semmi...Én se tom.
C.
Mindenesetre 1 feketepontot beírtam kötözködésért, már csak 9 lehetőség maradt![]()
C.
Értem főnök,vigyázok magamrarhynn írta:Mind1, átjavítottam. Bár szerintem nem volt gond vele.Charlie írta:Semmi...Én se tom.rhynn írta: Mert?:)
C.
Mindenesetre 1 feketepontot beírtam kötözködésért, már csak 9 lehetőség maradt
Mind1, átjavítottam. Bár szerintem nem volt gond vele.Charlie írta:Semmi...Én se tom.rhynn írta:Mert?:)Figo 10 írta:![]()
C.
Semmi...Én se tom.rhynn írta:Mert?:)Figo 10 írta:Charlie írta:A legújabb cikkben,a Valdez-esben.
"A játékos 16 évesen érkezett Németországba, jelenleg Ailton majd Klose mögött csak másodhegedűs lehet a Werderben"
Sztem hibás.
C.![]()
Mert?:)Figo 10 írta:Charlie írta:A legújabb cikkben,a Valdez-esben.
"A játékos 16 évesen érkezett Németországba, jelenleg Ailton majd Klose mögött csak másodhegedűs lehet a Werderben"
Sztem hibás.
C.![]()
Charlie írta:A legújabb cikkben,a Valdez-esben.
Sztem hibás.
C.