A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Rosszul tudod, sorsolás lesz!DaVeR írta:Egyébként ahogy lentebb írta valaki, hogy szerinte összekerülünk valamelyik Madriddal.. Nekem olyan rémlik, hogy itt nem sorsolás van fordulóra-fordulóra hanem két ág van.. És ha hihetünk az eredmenyek.com - nak, akkor ha továbbjutunk jön egy El Classico..
https://www.eredmenyek.com/foci/spanyol ... /sorsolas/" target="_blank
Vagy rosszul tudom és lesz még sorsolás?

Még nem jutottunk tovább, és jó esélye van a Celtának is továbbjutni. Nem bíznám el magam, várjuk meg a meccs végét. Amúgy is a Celtával mindig gondjaink vannak.18Barca99 írta:Akkor viszont még most jöjjön a Real, amég gödörben van, mert ha összeáll a gépezet akkor annyira nem hiányzik a Chelsea előtt ez a párharc.Sinya22 írta:De most valamiért azt érzem,hogy megkapjuk valamelyik madridot rögtön.
Bár idén, Valverdével a hátunk mögött (és a friss/visszatérő igazolásokkal) most kezdem először azt érezni, hogy jöhet bárki
Akkor viszont még most jöjjön a Real, amég gödörben van, mert ha összeáll a gépezet akkor annyira nem hiányzik a Chelsea előtt ez a párharc.Sinya22 írta:De most valamiért azt érzem,hogy megkapjuk valamelyik madridot rögtön.
Azért ez kicsit erős kijelentés,bent van a két Madrid,a Valencia,a Sevilla is kb biztos. Én a Leganesnek örülnek legközelebb,vagy a holnapi Levante-Espanyol továbbjutójának. De most valamiért azt érzem,hogy megkapjuk valamelyik madridot rögtön. De tény,hogy sokan kiestek,pl a Villareal,vagy a Soci mit összeszerencsétlenkedett múltkor.Cestus írta:Kiesett a Villarreal is. Lassan nem marad értelmes ellenfél a kupában. Tavaly csupa komoly ellenféllel találkoztunk, idén jó lenne ilyen Leganéseken meg Getaféken átgázolva döntőbe jutni, ahol valószínűleg a Real várna ránk.
Szerintem őket el is adjuk legkésőbb nyáron, plusz ugye Arda és szerintem Rafinha is.palesz77 írta:Holnapi keret. Arnáiz és Alená bekerültek, Denis, Vidal és Deu kimaradtak.
Teljesen mindegy, egyrészt még 4 nap van addig, másrészt meg úgyis rajtunk múlik...sztem amúgy sima 2-0, 3-1 lesz.Samper írta:Remélem a Real elleni meccs sokat kivett a Vigoból.
én nem azokról beszélek most, amikor fennragadt.Normandia írta: Azért maradt le többször, mert valszeg EV azt kérte tőle, hogy segítse a támadásokat. A felállásunk is ilyen volt. Fenti labdavesztésnél nehéz visszaérni a saját pozícióba. Ilyenkor kellene kiváltania a jobboldali kp-nak, mint Alves és Rakéta esetében megtörtént nem egyszer. Jól játszott tegnap még akkor is, ha tényleg volt olyan, hogy megforgatták. A saját “hiba” javítása meg nálam erény és nem negatívum, de nem vagyunk egyformák.
A meccs képe alapján nekem nem az jött le, hogy a Celta épp a világ legjobb csapatával játszik... még ha ez egy erősen tartalékos és nem összeszokott keret is. Voltak időszakok a második félidőben, amikor a hagyományos labdabirtoklási fölénynek nyomát sem láttam - erre gondoltam.gg86 írta:Ezt nem értem, nyilván egy komolyabb meccsen nem ilyen kezdővel állunk ki, fölösleges párhuzamot vonni, bármely más összecsapással.Xavier Hernandez írta:Azért ez az összeállítás egy komolyabb tétmeccsen elvérzett volna.
Kiváncsi vagyok Arnaiz sorsa mi lesz, eddig biztató amit mutatott, de gondolom majd hozunk 40 millióért valakit aki ugyanezt lehozza, ő meg mehet máshova.
Azért maradt le többször, mert valszeg EV azt kérte tőle, hogy segítse a támadásokat. A felállásunk is ilyen volt. Fenti labdavesztésnél nehéz visszaérni a saját pozícióba. Ilyenkor kellene kiváltania a jobboldali kp-nak, mint Alves és Rakéta esetében megtörtént nem egyszer. Jól játszott tegnap még akkor is, ha tényleg volt olyan, hogy megforgatták. A saját “hiba” javítása meg nálam erény és nem negatívum, de nem vagyunk egyformák.csababarca írta: Ezen perlekedtem régen sokat Mascheranoval kapcsolatban, amikor az egekbe lett magasztalva 1-1 meccs után. Pont így játszott ahogy Semedo: látványos védőmunkával, de úgy, hogy a saját kapitális hibáit javítgatta rendre.
Semedo is ezt csinálta, beforgatták, megetették, majd javított. kihoyta a teljesítményét nullára.
(Mascherano nyilván jobb védő, és nem is volt rá ez jellemző mindig, de sok esetben igen)
visca el barca írta:nem tudom hogy lett enyi emberkénél semedo a meccs embere, védekezésben csak az nem forgatta aki nem akarta.

Ezt nem értem, nyilván egy komolyabb meccsen nem ilyen kezdővel állunk ki, fölösleges párhuzamot vonni, bármely más összecsapással.Xavier Hernandez írta:Azért ez az összeállítás egy komolyabb tétmeccsen elvérzett volna.
Azért egy kis szerencsével vagy több bátorsággal a gyozelem is meglehetett volna, de amugy ja, innen mar illik eljutni a 8 közé.Bob_Marley írta:Tökéletest hoztunk, idegenbeli gól és iksz. Otthon nem szabad elbukni.
Igazad van, belekevertem az aranylabdás záradékot. Mit fogyasztottak amikor ezt beleírták?wild írta:35 millió volt.