Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor úgy még bőven lehet rá lehetőség, azért nem véletlenül pózolt Barca-mezben gondolom.Messias2 írta:Lehet, hogy nyárra elintézik Coutinhonak, én az olvastam.S.Agüero írta:Ha Mina jön, akkor ugye meglesz a 3 nem EU-s játékosunk, szóval hacsak nem adjuk el Paulinhót, nem fog jönni Arthur, pedig én is kíváncsi lennék rá, de ahhoz elég sok középpályáson túl kéne adnunk.
Lehet, hogy nyárra elintézik Coutinhonak, én az olvastam.S.Agüero írta:Ha Mina jön, akkor ugye meglesz a 3 nem EU-s játékosunk, szóval hacsak nem adjuk el Paulinhót, nem fog jönni Arthur, pedig én is kíváncsi lennék rá, de ahhoz elég sok középpályáson túl kéne adnunk.
Ha Mina jön, akkor ugye meglesz a 3 nem EU-s játékosunk, szóval hacsak nem adjuk el Paulinhót, nem fog jönni Arthur, pedig én is kíváncsi lennék rá, de ahhoz elég sok középpályáson túl kéne adnunk.Messias2 írta:Azért Arthur-t sajnálom, hogy nem tud jönni. Nagy potenciál van a srácban, remélem, nyáron még képben lesz.
Elvileg Mina már a miénk,és ő is be lesz mutatva következő héten. Az hogy mennyire szereti a padot majd kiderül,de gondolom vágja,hogy nem a kezdőbe jönMakanaki írta:Kell még egy kispadot szerető védő és utána ordíthatja a "brókerem" hogy: ELADNI, ELADNI, ELADNI ...
Makanaki írta: Jó hogy a Barcában fognak játszani, de azért ez annyira nem jó. Szerintem sokkal jobb volt amikor 8, de akár 11 saját nevelésű játékossal nyertünk meg szinte mindent. (pénzzel könnyű, ezt szinte bárki megcsinálhatja)
Értem én, de tudtommal ott még csak kölcsön van, de nem fizettek hivatalosan. Így ott még bármi lehet, persze erősen valószínű, hogy nem jön közbe semmi és meg is veszik a franciát.wild írta:Mbappe átigazolásához nincs közünk.Cestus írta:Az a durva, hogy a nyár óta elmondhatjuk, hogy a jelenlegi top3 pénzért történő átigazolásokhoz mind volt közünk.
Jó hogy a Barcában fognak játszani, de azért ez annyira nem jó. Szerintem sokkal jobb volt amikor 8, de akár 11 saját nevelésű játékossal nyertünk meg szinte mindent. (pénzzel könnyű, ezt szinte bárki megcsinálhatja)mess2009 írta:...sajnawild írta:Mbappe átigazolásához nincs közünk.Cestus írta:Az a durva, hogy a nyár óta elmondhatjuk, hogy a jelenlegi top3 pénzért történő átigazolásokhoz mind volt közünk.
...sajnawild írta:Mbappe átigazolásához nincs közünk.Cestus írta:Az a durva, hogy a nyár óta elmondhatjuk, hogy a jelenlegi top3 pénzért történő átigazolásokhoz mind volt közünk.
Mbappe átigazolásához nincs közünk.Cestus írta:Az a durva, hogy a nyár óta elmondhatjuk, hogy a jelenlegi top3 pénzért történő átigazolásokhoz mind volt közünk.
Én is csak akkor hoznám a franciát, hogyha Suárez nem jön formába, de legalább mostanában mutatott valamit.Griezmann nálam csak akkor jönne, ha Suarez megy. Mondom, várjuk meg hogy amikor igazán kell akkor tud-e újítani az uru. A +14 elfeledteti itt sokunkkal, hogy amúgy 4/3 meccsen katasztrófa a pali. Sőt, egy kezemen megtudom számolni hogy idén hány jó meccse volt...
Ennek kapcsán hol lehet utána nézni, hogy melyiknek mennyi a jelenlegi szerződésük szerinti fizetése? Kiváncsi vagyok ha tőlük tényleg megszabadulunk hogy állnánk. Mert ha itt nyáron még robbantják Grízest is, akkor nem akarom elhinni, hogy - legyünk bármennyire is nyereségesek - kibírná a klub tárcája ezeket a fizetéseket.Nero. írta:Egyébként ez jogos. A Mascherano-Rafinha-Denis-Deulofeu-Arda pakknak mennie kell ha törik, ha szakad mert a fizetéseket már tényleg nem fogja bírni a klub tárcája.
Egyébként ez jogos. A Mascherano-Rafinha-Denis-Deulofeu-Arda pakknak mennie kell ha törik, ha szakad mert a fizetéseket már tényleg nem fogja bírni a klub tárcája.Samper írta:Én az utolsó pillanatig izgulni fogok, hogy ettől meg attól sikerül-e megszabadulnunk.visca el barca írta:az az egy bánt, hogy így rohadt unalmas lesz a a január hátralévő része
Én az utolsó pillanatig izgulni fogok, hogy ettől meg attól sikerül-e megszabadulnunk.visca el barca írta:az az egy bánt, hogy így rohadt unalmas lesz a a január hátralévő része
És a pénz egy focistánál utólagos tényezőS.Agüero írta:Viszont nem az Atlético fog dönteni, kinek adják el, hanem Griezmann.westerngom írta: Majd jön az aláírási pénz + fizetés licit, mert azt ugye senki nem gondolja, hogy nem lesz tülekedés a 100M kivásárlási áráért.