Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Várjuk meg meg hogy Suarez mit hoz a konyhára a szezon érdemi részében.visca el barca írta:viszont ha jön, akkor nyáron lényegében nem kell senkit venni. griezmann tök fölösleges, lesz előre 4 ember.Stalkyard írta:Coutinhonak örülök, az ára borzalmasan sok
A hájpolt fiatalok nem pont azért hájpoltak és fiatalok, mert ott van ez a remény?Samper írta:
Két kézzel szórnám ki a nem idevaló játékosokat. De helyükre nem hájpolt fiatalokat hoznék, akiket azonnal játszatni is kéne, hanem olyanokat, akiknél van remény, hogy 2-3 év múlva miattuk telik meg a stadion. (El tudom képzelni, hogy Alenaból, O. Busquetsből és Cucurellaból is ilyen válik.)
Két kézzel szórnám ki a nem idevaló játékosokat. De helyükre nem hájpolt fiatalokat hoznék, akiket azonnal játszatni is kéne, hanem olyanokat, akiknél van remény, hogy 2-3 év múlva miattuk telik meg a stadion. (El tudom képzelni, hogy Alenaból, O. Busquetsből és Cucurellaból is ilyen válik.)Sinya22 írta:
Gondolom Arthurra gondolsz,de kötve hiszem,hogy veszünk még egy középpályást. Vagy akkor a B-be jönne.
Én a 2-nek se örülnék, de a Kisfőnök megy, helyére kell egy 4. számú védő.Samper írta:Remélem, bejön a tippem és 2-nél több igazolásunk lesz januárban.
Gondolom Arthurra gondolsz,de kötve hiszem,hogy veszünk még egy középpályást. Vagy akkor a B-be jönne.Samper írta:Remélem, bejön a tippem és 2-nél több igazolásunk lesz januárban.
viszont ha jön, akkor nyáron lényegében nem kell senkit venni. griezmann tök fölösleges, lesz előre 4 ember.Stalkyard írta:Coutinhonak örülök, az ára borzalmasan sok
Azért ez kicsit más tészta...recrea írta:
Bob, értsd meg, ha a Real igazol, akkor Perez felnyomja az árakat, ha a City, akkor a csúnya olajosok, ha a psg, akkor a mocskos arabok, ha a Chelsea, akkor meg a ronda oroszok.
Ha mi....na, az rendben van
Bob_Marley írta:valóban, érdekes módon más játékosok kapcsán nap mint nap megjegyzi valaki mennyi volt, de 160milla az smafu....
Én úgy tudom, hogy idény közepén nem lehet mezszámot cserélni, szóval ha Arda a keretben marad és nevezik is a következő félévre, akkor egy üres mezszám lesz Coutinhoé. Amennyiben Arda valamilyen csodás módon távozik, vagy kirakják mint macskát megürül a 7-es.westerngom írta:Srácok, köszönöm az Umtitis infókat!![]()
Remélem, nyárig aláíratnak vele egy komolyabb szerződést, 500M kivásárlási árral.
Cou megkaphatja Arda 7-es mezét akkor is, ha marad a török a keretben?, mert valami olyasmit olvastam azt preferálná. (Messi 10-ese, Demb 11-ese már elkelt)
vagy a töröknek le kell mondani róla, esetleg gesztus értékkel átengedheti?, vagy bazira nem számít már a török véleménye..
valóban, érdekes módon más játékosok kapcsán nap mint nap megjegyzi valaki mennyi volt, de 160milla az smafu....visca el barca írta:rajtad kívül senkit nem érdekel.Bob_Marley írta:Nevetséges ennyit kiadni, totál értelmetlen.
rajtad kívül senkit nem érdekel.Bob_Marley írta:Nevetséges ennyit kiadni, totál értelmetlen.
Félelmetes, ahogy bánik a labdávalCestus írta:A harmadik muskétás, dzsémszpírsz (britniszpírsz rokona) is nyilatkozott, állítása szerint a játékos képviselete arra számít, hogy ma este bejelentik hivatalosan.
https://twitter.com/CatalanEdition/stat ... 3989710853" target="_blank
Csemegének kirakta a Catalan Edition Palesz összeállítását.