Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gomes netto emberhátrány, sőt még rosszabb is. Számtalan elemzés született arról, hogy olyan szinten sincs összhangban a csapattal, mintha egy szurkoló rohant volna be.18Barca99 írta:Eléggé siralmas a közhangulat itt fórumon a kezdő miatt, de ha megnézitek, csak Messi meg Suarez hiányzik ebből a kezdőből, amit egy kupában kiküldenénk egyébként is. Masszív, biztos pontként azért ott van egy Piqué és a legfontosabb: Busquets. Egy biztos, nem a Pep-team féle támadójátékunk lesz ma, de azért szerintem annyi bizalmat megérdemel a Hangya, hogy ne temessük már előre a csapatot.
Ha lehozunk egy x-et, vagy viszonylag szoros vereséget (3-1) akkor otthon egy összeszedett helyzetkihasználással nem lehet baj. Nem szoktunk sziporkázni év eleji idegenbeli kupameccseken ha van Messi, ha nincs, szóval még jól is kijöhetünk belőle. Meglátjuk, én azért bízok a fiúkban. De nem számítok szép focira
Coutinho le se tojja a Ligát, csak a BL számít, jó tudni.MessiNeymarSuarez írta:Na ma is érdemes volt nézni a felvezető műsort, megtudhattuk hogy a spanyol bajnokság megnyerése senkit sem érdekel, szerintem adjuk is le az összes további meccset...![]()
http://www.sport365.live/en/main" target="_blankadi79 írta:Sziasztok tudnátok küldeni egy linket ahol lehet nézni a mecset köszi
http://www.sport365.live/hu/main" target="_blankadi79 írta:Sziasztok tudnátok küldeni egy linket ahol lehet nézni a mecset köszi
Nero. írta:Negyedjére írod le hogy kifogunk kapni..visca el barca írta:mondjuk korrektebb lett volna ha a levante ellen tartalékolunk, de hát ezek szerint EV-nek se fontos a kupa. ezzel a kezdővel sima vereséget várok, partiban sem leszünk.
Tényleg nem egy veretes kezdő (mondjuk tuti hogy legalább nègyszer tobb az értéke mint a Celta 11 játékosáé) de szerintem az X meglesz, védekezésbe megvagyunk.
Dembelé hozhat egy kis színt (no racism) a játékunkba. Mostmár egy félidőt nyomjon le azért
látva ezt a bohóc kezdőt, meg hogy a celta kb élete meccsét akarja játszani ha szeretnéd leyrom ötödjére isNero. írta:Negyedjére írod le hogy kifogunk kapni..
Valverde arra számít, itt kihúzunk egy döntetlent. Aztán a visszavágón Suarezzel, Pacoval, Messivel, Inivel, Dembelével esetleg Coutinhoval csak nyerünk.visca el barca írta:mondjuk korrektebb lett volna ha a levante ellen tartalékolunk, de hát ezek szerint EV-nek se fontos a kupa. ezzel a kezdővel sima vereséget várok, partiban sem leszünk.
Negyedjére írod le hogy kifogunk kapni..visca el barca írta:mondjuk korrektebb lett volna ha a levante ellen tartalékolunk, de hát ezek szerint EV-nek se fontos a kupa. ezzel a kezdővel sima vereséget várok, partiban sem leszünk.
Ha ezzel a kezdővel nem szívunk ki, akár több góllal, akkor Valverde nagyon tud valamit.visca el barca írta:mondjuk korrektebb lett volna ha a levante ellen tartalékolunk, de hát ezek szerint EV-nek se fontos a kupa. ezzel a kezdővel sima vereséget várok, partiban sem leszünk.
SR/Alená/Dembélé mehetett volna Gomes helyett azért...visca el barca írta:kezdő:
cillessen - semedo, piqué, verma, digne - AG, paula, busi, DS - arnaiz, vidal
csatár nélkül, hajrá!
Tényleg nem tudom felfogni hogy miért kell azt a tohonyát(már bocsánat) játszatni, miért nem játszik akkor inkább Robi a KP-n? Ezerszer jobb megoldás lenne.Cestus írta:Egy SR-t bedobhatott volna mondjuk Gomes vagy Vidal helyett, bár őt tilos a középpályán játszatni.
Ő is csak kedden ért vissza Barcelonába. Búcsú ajándék Valverdétől.Sinya22 írta:Hát mondjuk engem meglepett,hogy Masch most se játszik,már hetek óta egészséges. Dembelé jöhet majd a 65. percbe. Arnaiz góllal nyerünk