Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem egy BL középcsapat szintén játszanak, és ezt nemcsak a mai meccsük, hanem az egész eddigi szezonjuk alapján mondom. Aztán lehet, hogy ellenünk felszívják magukat, Conte kitalál vmit, vagy csak simán felhúzzák a buszt, és bíznak, hogy Morata majd belövi amiket ma kihagy, de semmikép nem meggyőzőek idén számomra.BarcafanTomee írta:Ez hol volt tizi?![]()
Amúgy mik a vélemények a Chelsearől? Én pont a vezető gólnál kapcsolódtam csak be.
Pedig lehetne már 3-3 simán...davi10 írta:Az engem is nagyon csábított, de végül "csak" mindkét csapat szerez gólt-ra raktam.S.Agüero írta: Jó meccs, ikszet tettem, úgyhogy senkinek sem szurkolok most.
Aztán ez fogja elvinni...
Az engem is nagyon csábított, de végül "csak" mindkét csapat szerez gólt-ra raktam.S.Agüero írta: Jó meccs, ikszet tettem, úgyhogy senkinek sem szurkolok most.

Jó meccs, ikszet tettem, úgyhogy senkinek sem szurkolok most.LG írta:Arsenal-Chelseat nézi vki? Morata hatalmas ziccert hagyott ki. Az első 15 perc, és az aktuális formák alapján is vendég sikert mondanék.
És miközben leírom Alexis kis híján vezetést szerez, végig gurult a labda az egész gólvonalon.![]()
Jó kis meccs eddig!
Jesus 1-2 hónapot fog kihagyni. De Bruyne-ről egy belga újságíró lehozta, hogy csak egy kemény rúgás volt. Egy-két meccsnél többet nem fog kihagyni elvileg. Silva-ról meg Pep azt mondta, hogy majd akkor tér vissza amikor ő akar.recrea írta:Találtatok róluk valami hírt?
Azért az csúnya lenne, és meg is törhetné a remek formájukat.recrea írta: De Bruyne is hordágyon megy le, az is nagyon meleg. Meg aki felrúgta, az is. Lehet, h Pep két kulcsjátékost vesztett ma el.