Tegnap Hajdú B. : "Sokan azt mondják egyébként hogy Ronaldo egyszerűen csak sokat eszik.....Ezt Jairzinho mondta"
Húú, ezek a nevek. De én még emlékszem (gondolom ti is) olyan VB-re, ahol a kommentátorok:Game90 írta:Őket ajánlom az rtl-nek 2008-as vb-n:
A stúdióban Mónika és Balázs kivesézné az esélyeket (néha Erős Antónia és Szellő is beszálna)
És akik a meccseket közvetítenék (szigorúan párokban):
Győzike és Bea asszony
Fekete Dákó és Baumgartner Zsolt
Palik és Gyulám
VV Leo és BB Évi
A döntőre pedig őket hívnám meg:Léderer,Világi,Verebes és Kovács K.
Hú vazzeg ha ez megtörténne...
Vagy a Balázsban: ''Ki hasonlít jobban Ronaldinhora''. És Dinho pedig ott ül ,,a fal mögött''.Boixos írta:a meccsek utáni napon pedig le lehetne adni pl a "beszólok ronaldinhónak" c mónikasót.
Meg van egy harmadik is, bocs, a nevét nem tom, de a Forma 1-es magazin műsorveztője. Na attól is le lehet fordulni a székről.S T U P I D S H A R K írta:Kokó
Akkor mi lesz majd neki a vb utolsó napjaiban... És az a rohadt unott pofája a közvetítések végén, mintha már unná az egészet. Valami vidámabb közvetítő nincs az rtl-nek?Gauchomester írta:Game90 írta:Ez a Héderer annyira hülye, hogy azt se tudja, hogy ki játszott ma Ghána ellen. Aztán ott gondolkodott rajta, míg sztem valaki megsúgta neki, hogy az USA ellen. Ez azért elég ciki.Jaja, és amikor hibázik (nem is kicsit) akkor arra fogja, hogy már neki összefolynak a VB eseményei
És ráadásul a hibája után saját magát röhögi ki
Game90 írta:Ez a Héderer annyira hülye, hogy azt se tudja, hogy ki játszott ma Ghána ellen. Aztán ott gondolkodott rajta, míg sztem valaki megsúgta neki, hogy az USA ellen. Ez azért elég ciki.
Jóó, elvileg egy kapus is lehet lesen, de ha már egyszer példát mondd, akkor stílusosan mondjon egy csatárt......Azér még a szabályokkal tisztába vokMihu írta:És akkor most beszélhetnánk arról is hogy te sem tudod hogy bárki lehet lesen.Mert nem láttál még olyan meccset amin R.Carlos volt lesen pedig ő balhátvédDe mások hozzánemértésén nem fogunk összeveszni.Végtére is mi egy családba tartozunkGauchomester írta:Jaja, és pont ő jópofizik, hogy a KEZDŐ, AMATŐR VB-nézőknek mondja, pedig:Deco 20 írta: 10perce jutott eszembe az, h: "Héderer"-most akartam elsütni, erre megelőztek
1 - Ő is az![]()
2 - Pont Ronaldinho-t teszi a leshatárra, ezek szerint úgy ült be a stúdióba, hogy nincs tisztában a világ legjobbjának posztjával. Ronaldinho osztogatja a labdákat, és Ő így nehezen van lesen. Csak azért Őt mondta a Barna, mert több nevet nem igen tud
És akkor most beszélhetnánk arról is hogy te sem tudod hogy bárki lehet lesen.Mert nem láttál még olyan meccset amin R.Carlos volt lesen pedig ő balhátvédDe mások hozzánemértésén nem fogunk összeveszni.Végtére is mi egy családba tartozunkGauchomester írta:Jaja, és pont ő jópofizik, hogy a KEZDŐ, AMATŐR VB-nézőknek mondja, pedig:Deco 20 írta:10perce jutott eszembe az, h: "Héderer"-most akartam elsütni, erre megelőztekGame90 írta: Ez a Héderer tényleg unalmas már. Ezek a viccek.
1 - Ő is az![]()
2 - Pont Ronaldinho-t teszi a leshatárra, ezek szerint úgy ült be a stúdióba, hogy nincs tisztában a világ legjobbjának posztjával. Ronaldinho osztogatja a labdákat, és Ő így nehezen van lesen. Csak azért Őt mondta a Barna, mert több nevet nem igen tud
Akkor bocsi, de ezt végülis nem én találtam ki, hanem az apám!Deco 20 írta:10perce jutott eszembe az, h: "Héderer"-most akartam elsütni, erre megelőztekGame90 írta:Ez a Héderer tényleg unalmas már. Ezek a viccek.Figinho írta:Hédi Barna beköszönt:,,Hölgyeim az,hogy Ronaldinho lesen van az nem azt jelenti,hogy elment vadászni."Ez már komolyan nevetséges
Jaja, és pont ő jópofizik, hogy a KEZDŐ, AMATŐR VB-nézőknek mondja, pedig:Deco 20 írta:10perce jutott eszembe az, h: "Héderer"-most akartam elsütni, erre megelőztekGame90 írta:Ez a Héderer tényleg unalmas már. Ezek a viccek.Figinho írta:Hédi Barna beköszönt:,,Hölgyeim az,hogy Ronaldinho lesen van az nem azt jelenti,hogy elment vadászni."Ez már komolyan nevetséges
Ez a Héderer tényleg unalmas már. Ezek a viccek.Figinho írta:Hédi Barna beköszönt:,,Hölgyeim az,hogy Ronaldinho lesen van az nem azt jelenti,hogy elment vadászni."Ez már komolyan nevetséges
ezt énis olvastam, nem akartam bemásolni mert fölösleges ilyen jelentéktelen emberekkel foglalkozni, az USA-Olasz meccs után, megkerestem iwiw-en azt irtam neki egy emailt, h készüljön fel jobban a meccsekre, meg elregéltem neki hogy Convay és Beasley ikertestvérek, sőt olyanok mint 2 tojás, csak az egyik kicsit később született és barna a bőre...... a végére odairtam: h meg ne sértődjön, ez csakj építő kritika, erre vissazirt:Ordog írta:Ha vki eddig szerette Léderert, akkor most ki fog ábrándulni belőle:) Idfigyeljetek
Madridista sztárcseten, mikor a Léderer volt a vendég, egy ilyet válaszolt az alábbi kérdésre...
"raul: Szerinted a Real mikor lesz megint jobb csapat a Barca-nál? Vagy még most is az?
Léderer: Szerintem ősidők óta jobb a Real, mint a Barca, de sajnos nem igazán csapat."
Most vagy nyalni akart a margitistáknak, vagy télleg ennyire hülye, vagy nem ismeri a "jobb" szócskát:)