Kovbal88 írta:
Sajnos nevés Barca meccset láttál. Nézd meg az összeset vagy ha láttad, akkor rosszul emlékszel.
Az utolsó évében volt jó. Korábbiakban nem. Aki annyiszor kiejtette a labdát beadásoknál mint ő az biztos, hogy nem klasszis. Vagy amikor eladogatta a labdát, mert simán odapasszolta az ellenfélnek. Voltak jó meccsei az biztos, de top10 se volt soha.
Vagy kapott úgy Zamora-díjat, hogy nem védett az utolsó meccseket, hogy biztos legyen a díj, mert akkor már bajnokok voltunk.
Nézd meg a bakijait youtube-n lesz egy pár. Az meg, hogy egy-egy ellen jó volt, azt valaki kitalálta itt és azóta hallani, én nem éreztem soha.
A lényeg, ha akkora sztár lenne akkor még mindig védene. Nem véletlenül nem talált magának helyett.
-Van egy olyan ismerősöm aki Barca szurkoló létére Puyolt utálja. Talán Te nem utálod Valdes-t, de az közös bennetek, hogy képtelenek vagytok észérveket felmutatni. Csak szimplán negatívan ítélitek meg őket.
-21 évesen mutatkozott be. Itt nőtt bele a csapatba. Az összes top kapusnak megvoltak a gyengélkedései csak akkor még kisebb csapatokban védett a legtöbbjük. De nem tudsz nekem olyan kapust mutatni akinek ne lett volna elejtett labdája. Tény, hogy Valdes hajlamos volt 50 meccsenként egy hajmeresztő bakira, de a többin úgy védett mint a világon kevesek. Ezt jelenti a klasszis számomra.
-Amikor a vége előtt bajnok a csapat akkor mindig a fiatalok játszanak illetve azok a kerettagok akik a szezonban hanyagolva voltak. Ebbe belemagyarázni azt, hogy azért nem védett, mert féltették a Zamora-díjat szimpla hülyeség.
-Ennyi erővel nézd meg a bravúrjait, hidd el, fogsz találni pár videót.
-Nem érezni kellett volna őket, hanem látni.
-35 éves. Megnyert
mindent. Szó szerint mindent amit csak lehetett. Úgy döntött, hogy az ajánlatai ellenére visszavonul. Ebbe is hülyeség belemagyarázni mást. Utolsó évében a PL-ben többször lett a meccs embere. A Boro-ban az egyik legjobb értékelést kapta a szezon végén.
De már tavaly is sokat volt sérült.